Diyetin Sultanları 😎

Harika bir motivasyon geldi daha ne olsun
Ay inşallah

Bir ara ne güzeldi sende vardın hatırlarsın sonra malum işte stres sıkıntı yemeye başladım.
Yiyeceksen de içini yakmayacak şeyler ye. Önce ordan başla. Kendine sağlıklı atıştırmalık edin. Kuruyemiş (çiğ badem çiğ ceviz kabuğunu kendin kır taze ye vb) kuru meyve, yaş meyve ya da ayran yoğurt gibi şeyler edin. Tatlı krizi için kuru kayısı olabilir.
Çikolata cips alma. Ekmeği sağlıklı olan ekmekle değiştir, tok tutan sıkı ekmeklerden al. Hiç yememek de kafayı siteye sabitleyip şişirir, ye az ye.
Sabah kahvaltıyı geç yap. Akşam yemeğini makul bir saatte bitir, uyumadan 5 saat evvel dükkanı kapat. Bol su iç, su içemiyorsan içine nane limon zart zırt ekle
Hareket et, sabah beri evin içinde 4 bin adımlamışım getirip götüreceğim şeyleri tek tek taşıdım. Bebek varken de onu kucağıma alıp gezerdim maksat ağırlık çalışmak squat yapardım.
Aç müziği zıpla hopla hiç olmazsa bi iki yıldız tilbe hareketi iyi gelir spontane .
Günden güne bakmışsın kilo gitmese bile incelmişsin

Öğünleri de düzenleyim, baldo pirinç almayın basmati pirinç alın kavurmayın haşlayın bulgur pilavı tüketin ekmek yerine koyun vs .
Sebze de yiyin, proteinden kısmayın. Mercimek, nohut, tavuk, et, mevsim sebze meyveleri her zaman iyidir. Renkli sebzeler iyidir. Güzel bir mevsim salatası içine haşlanmış siyah mercimek biraz zeytin yağı limon sos biraz baharat hem tok tutar hem diyete uygundur.

Tükkanı açayım sultanlarım camlar açılsın yerler silinsin toz olmuş gene her yer
Ahretliğim sen de olmasan ne yaparız biz
Rica ederim, artık listedesiniz aramıza hoşgeldiniz
İnşallah istediğiniz kiloya düşersiniz ama çikolata yemek istediğinizde abartmadan sadece bitter yemelisiniz

Teşekkür ederim nezaketiniz için ciddi bir durum yok şükür boğaz enfeksiyonu öksürük şuan daha iyiyim hava dengesizliği herkesi hasta ediyor bir sıcak bir soğuk
Tekrar çok geçmiş olsun Evet maalesef havalar bir sıcak bir soğuk olunca herkes hasta oldu, aciller dolu diyorlar artık virüslerde dirençli bir yakaladılar mı haftalarca bırakmıyorlar.

Teşekkür ederim domuz gribi salgını varmış aciller bununla dolu imiş dikkat etmek lazım bizim memlekette çok gezene "elekçi karı" gibi geziyor derler bende o misal çok gezdigimden elekçi formatını azaltmam lazım

Hosgeldinnn seninle baska bir konu sayfasinda konusmustuk ayni semtte evlerimiz yakindi hatta Doğa parkta yuruyus yapmak icin tesvik ediyorduk birbirmizi yanlış hatirliyorsam lütfen beni duzelt

Harikasın çok güzel yazmışsın. Ekran görüntüsü aldım

Harikasın çok güzel yazmışsın. Ekran görüntüsü aldım
İnşallah faydası olur. Benim evim ufacık içinde karınca gibi geziyorum fırsat bulursam dışarı atıyorum o da olmazsa çök kalk bacak kaldır illa bir şey buluyorum. Kendindeki değişim en güzel motivasyon asla bırakma

Hosgeldinnn seninle baska bir konu sayfasinda konusmustuk ayni semtte evlerimiz yakindi hatta Doğa parkta yuruyus yapmak icin tesvik ediyorduk birbirmizi yanlış hatirliyorsam lütfen beni duzelt

Hosbuldum

Evet evet doğru hatırladın

Epeydir doğa parka çıkmadım ama başlayacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…