- 21 Temmuz 2021
- 756
- 3.030
- 63
- 27
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.621
Harika bir motivasyon geldi daha ne olsunHosgeldininersin kendine güven istikrarlı devam et hersey mümkün bende 92 den 63 geldim 55 icin ugrasiyorum bende ilk 65 insem yeter diyordum ama inince yetmiyor daha da vermek istiyorsun senide bu rakamlarda göreceğiz ins hep beraber 65 inisini kutlarız tam destek
Ohhh mis ellerine sağlık bende çay içiyorum karşılıklı icelim afiyet olsunAçtım açtım havasınıda aldım yerlerde silndi tozda alındı çay molasındayım şimdi
Süperrrr motivasyon düşürme düşünce söyle bir silkeleyeyim seni başaracaksın ben inanıyorumHarika bir motivasyon geldi daha ne olsun
Ay inşallah
Çoook teşekkür ederim desteğin içinSüperrrr motivasyon düşürme düşünce söyle bir silkeleyeyim seni başaracaksın ben inanıyorum
Yiyeceksen de içini yakmayacak şeyler ye. Önce ordan başla. Kendine sağlıklı atıştırmalık edin. Kuruyemiş (çiğ badem çiğ ceviz kabuğunu kendin kır taze ye vb) kuru meyve, yaş meyve ya da ayran yoğurt gibi şeyler edin. Tatlı krizi için kuru kayısı olabilir.Bir ara ne güzeldi sende vardın hatırlarsın sonra malum işte stres sıkıntı yemeye başladım.
Ahretliğim sen de olmasan ne yaparız bizTükkanı açayım sultanlarım camlar açılsın yerler silinsin toz olmuş gene her yer
Rica ederim, artık listedesiniz aramıza hoşgeldinizÇok teşekkür ederim
Sabah tartının pilini değiştirip emin olarak geldim
Kilo: 87.3
Boy: 1.68 1.69 gibi bişi
Hedef: 65
6’lı rakamları görürüm inşallah
Sonrada bir kez bile olsa evlendiğim kiloya düşmek için uğraşıcam
-22 için başlıyorum hadi bakalım
Tekrar çok geçmiş olsunTeşekkür ederim nezaketiniz içinciddi bir durum yok şükür boğaz enfeksiyonu öksürük şuan daha iyiyim hava dengesizliği herkesi hasta ediyor bir sıcak bir soğuk
Teşekkür ederimAhretliğim sen de olmasan ne yaparız biz
Rica ederim, artık listedesiniz aramıza hoşgeldiniz
İnşallah istediğiniz kiloya düşersiniz ama çikolata yemek istediğinizde abartmadan sadece bitter yemelisiniz
Tekrar çok geçmiş olsunEvet maalesef havalar bir sıcak bir soğuk olunca herkes hasta oldu, aciller dolu diyorlar artık virüslerde dirençli bir yakaladılar mı haftalarca bırakmıyorlar.
Hosgeldinnn
Bu arada hey maşallah kız selvi gibiymişsinHoş geldin Çiçekkom
Harikasın çok güzel yazmışsın. Ekran görüntüsü aldımYiyeceksen de içini yakmayacak şeyler ye. Önce ordan başla. Kendine sağlıklı atıştırmalık edin. Kuruyemiş (çiğ badem çiğ ceviz kabuğunu kendin kır taze ye vb) kuru meyve, yaş meyve ya da ayran yoğurt gibi şeyler edin. Tatlı krizi için kuru kayısı olabilir.
Çikolata cips alma. Ekmeği sağlıklı olan ekmekle değiştir, tok tutan sıkı ekmeklerden al. Hiç yememek de kafayı siteye sabitleyip şişirir, ye az ye.
Sabah kahvaltıyı geç yap. Akşam yemeğini makul bir saatte bitir, uyumadan 5 saat evvel dükkanı kapat. Bol su iç, su içemiyorsan içine nane limon zart zırt ekle
Hareket et, sabah beri evin içinde 4 bin adımlamışım getirip götüreceğim şeyleri tek tek taşıdım. Bebek varken de onu kucağıma alıp gezerdim maksat ağırlık çalışmaksquat yapardım.
Aç müziği zıpla hopla hiç olmazsa bi iki yıldız tilbe hareketi iyi gelir spontane .
Günden güne bakmışsın kilo gitmese bile incelmişsin
İnşallah faydası olur. Benim evim ufacık içinde karınca gibi geziyorum fırsat bulursam dışarı atıyorum o da olmazsa çök kalk bacak kaldır illa bir şey buluyorum. Kendindeki değişim en güzel motivasyon asla bırakmaHarikasın çok güzel yazmışsın. Ekran görüntüsü aldım
Ucundan kestirsek iyi olurduBu arada hey maşallah kız selvi gibiymişsin
Yanlış mı gördüm acaba dedim iki kez baktımUcundan kestirsek iyi olurdu
Hosgeldinnnseninle baska bir konu sayfasinda konusmustuk ayni semtte evlerimiz yakindi hatta Doğa parkta yuruyus yapmak icin tesvik ediyorduk birbirmizi yanlış hatirliyorsam lütfen beni duzelt
Doğru beybi maalesef diyeyimYanlış mı gördüm acaba dedim iki kez baktım
Deme kız öyle ne güzelDoğru beybi maalesef diyeyim
Doğru beybi maalesef diyeyim
Ayy ne gördünüz bana da gösterin meraklınin ortama giriş şekliDeme kız öyle ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?