Diyetin Sultanları 😎

Kusum sorun ceza almak degil ki, ben istedigim seyleri yemek istiyorum artik

Ben ağzımı kapatamadigim için oruç tutmayi düşünüyorumşubatda düğün var ya fit olmak istiyorum ama bu hafta 0 diyet yaptim nefsimi oruçla dizginlemeyi düşünüyorum

Aynen oyle, aylardir diyet yapiyorum. Bugun kahvaltida gozum acildi resmen. Yedikce mutlu oldum. Aylardir cer cop otla besleniyorum, e yeter ama
sen ne istediğini biliyorsun bence geçerli bir durum. Bir süre dinlenir sonra yeniden başlarsın womencım. Hayırlısı olsun.

Hamd olsun, siz nasılsınız maşallah :)))

Diyorsun ki dünya nimetlerinden yararlanmak istiyorum, yiyip içip zevkü sefa içinde yaşamak istiyorum
Çıktın pikaçu, listede değilsin artık

Ben çok özür dileyerek topikten çıkmak istiyorum… çok kafaya taktıgım icin kilo veremiyor tersine daha da yiyesim geliyor biraz diyetten uzaklasıp kafamı dağıtmak istiyorum

Ben de müsaade istiyorum.
Cunku hiç diyet moduna giremiyorum
Tamamdır, ikinizi de listeden çıkardım
Aynen oyle, aylardir diyet yapiyorum. Bugun kahvaltida gozum acildi resmen. Yedikce mutlu oldum. Aylardir cer cop otla besleniyorum, e yeter ama
WOMAN,
listeden çıktın ama çoğunuzun yaptığı yanlışı yazmazsam olmaz, aylardır çer çöp otla besleniyorum diyorsun.
Diyet kelimesi veya diyet tanımı ne kadar doğru bir tanım bilmiyorum, kişi kendini aç bırakarak veya sevdiği şeyleri bırakıp zorla mutsuz olduğu şeyleri tüketerek zayıflayamaz, verdiği kilolar da kalıcı olmaz.

Her insan protein de almalı, karbonhidrat da almalı, sebze meyve de yemeli yani sağlıklı ve dengeli beslenmeli.
Kilo niye alınıyor biliyor musun?
1- Hareketsizlik
2-Her şeyi abartılı yeme
3-Su tüketmeme
4- yemeklerde kullanılan sağlıksız yağlar ve pişirme teknikleri yüzünden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…