- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.802
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.901
Denk gelemiyoruz bu aralar ahretliğim artık eskisi gibi bende çok kalamıyorum sitede iş güç derken akşam oluyor zaten.Maşallahgördün mü disiplinli olunca çok güzel kilo veriyorsun
@Arrietty_ bu konuda ne söylesen haklısın ablacım, asıl senin emeklerine sağlık aramızda olduğun için teşekkür ederiz
@HepmigencizHepmiguzel kişisel sebeplerle gruptan çıkmak istediğini söyledi, artık o da aramızda olamayacak.
Evet kalan hatunlar
@Infinite Soul
Cledyana
muktesebat
@gelengiden
@prensesss016
@Orenda
@ARZELYAA
grupta tamam mı devam mı?
Devam diyorsanız, devam ettiğiniz sürece topikteki listeyi tutacağım ama karar sizlerin.
HanimKelesimiGetir ahretliğim senin simit göbeğine kurban, görüşemiyoruz bu ara özledim, gündüzleri vakit bulabildiğim bir an şöyle 2 lafın belini kıralım seninle
ne kadar az kalmışızMaşallahgördün mü disiplinli olunca çok güzel kilo veriyorsun
@Arrietty_ bu konuda ne söylesen haklısın ablacım, asıl senin emeklerine sağlık aramızda olduğun için teşekkür ederiz
@HepmigencizHepmiguzel kişisel sebeplerle gruptan çıkmak istediğini söyledi, artık o da aramızda olamayacak.
Evet kalan hatunlar
@Infinite Soul
Cledyana
muktesebat
@gelengiden
@prensesss016
@Orenda
@ARZELYAA
Devam diyorsanız, devam ettiğiniz sürece topikteki listeyi tutacağım ama karar sizlerin.
HanimKelesimiGetir ahretliğim senin simit göbeğine kurban, görüşemiyoruz bu ara özledim, gündüzleri vakit bulabildiğim bir an şöyle 2 lafın belini kıralım seninle
MerhabalarMaşallahgördün mü disiplinli olunca çok güzel kilo veriyorsun
Evet kalan hatunlar
@Infinite Soul
Cledyana
muktesebat
@gelengiden
@prensesss016
@Orenda
@ARZELYAA
Merhaba,Merhabalar
Abla ben yurtdışına gidiyorum birkaç aylığına bu yüzden düzenime devam edemeyeceğim. Şimdilik ayrılayım listeden.
Çok geçmiş olsunMerhabalar günlerdir gelemedim buraya önce ben sonrada küçük oğlum domuz gribine yakalandık malesef suan hastanede yatıyoruz oglumun atesi düşmüyor malesef. Bu yuzden bugün tartida veremeyeceğim. Bu süreçte diyette yapamadim zaten bağışıklığımı güçlü tutmak için. Ben henüz hedefime ulaşamadım ama bir süre ara vermek istiyorum. Belki bi gün tekrar daha canlı bi grup olarak devam etmek isterim sizlerle. Emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bizim için dua ederseniz sevinirim
Tamam ablacım, zaten grup motivasyon kaybetti, en temizi herkesin bir süre ara verip keyfine bakmasıSelam abla ben daha veremedim ama ramazanı da bekler oldum açıkçası ramazan+sonrasında spor+diyetle veririm diye düşünüyorum.
He valla, bende sitedeki işler, evin koşturması, kızın annneeuuuu şunu nasıl yapıyordun tatlım olmadı yoğurt tutmadı sorguları, eşimin beni de sev benimle de ilgilen şımarmalarından geyik yapacak zaman bulamıyorumDenk gelemiyoruz bu aralar ahretliğim artık eskisi gibi bende çok kalamıyorum sitede iş güç derken akşam oluyor zaten.
Sorma hiç simit sevdam yakıyor benide kışş kışşş demem lazım onada
Olsun ablacım uğraşmak sorun değil de, hastalıklar, soğuk havaların verdiği isteksizlik vs derken grubun motivasyonu yok, bu nedenle topiği kapatalım.ne kadar az kalmışızsohbete geliyorum ben açıkçası, başka gidenler olursa seni hiç meşgul etmeyelim ablacım başka topiğe geçelim ordan devam edilsin.
Her hafta sen uğraşıyorsun bu şekilde olunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?