Diyetin Sultanları 😎

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Denk gelemiyoruz bu aralar ahretliğim artık eskisi gibi bende çok kalamıyorum sitede iş güç derken akşam oluyor zaten.
Sorma hiç simit sevdam yakıyor benide kışş kışşş demem lazım onada

ne kadar az kalmışız sohbete geliyorum ben açıkçası, başka gidenler olursa seni hiç meşgul etmeyelim ablacım başka topiğe geçelim ordan devam edilsin.
Her hafta sen uğraşıyorsun bu şekilde olunca.

Merhabalar
Abla ben yurtdışına gidiyorum birkaç aylığına bu yüzden düzenime devam edemeyeceğim. Şimdilik ayrılayım listeden.

Merhabalar
Abla ben yurtdışına gidiyorum birkaç aylığına bu yüzden düzenime devam edemeyeceğim. Şimdilik ayrılayım listeden.
Merhaba,
aaaa öyle mi? Hayırlı yolculuklar ablacım iş için mi turistik mi bilmiyorum ama umarım güzel keyifli bir yolculuk olur

Çok geçmiş olsun Böyle bir durumda elbetteki önceliğiniz çocuklarınızın ve sizin sağlığınız.
Rica ederim, aramızda olduğunuz için biz de size teşekkür ederiz
Rabbim şifa versin, beterlerinden korusun inşallah tekrar çok geçmiş olsun

Selam abla ben daha veremedim ama ramazanı da bekler oldum açıkçası ramazan+sonrasında spor+diyetle veririm diye düşünüyorum.
Tamam ablacım, zaten grup motivasyon kaybetti, en temizi herkesin bir süre ara verip keyfine bakması
Denk gelemiyoruz bu aralar ahretliğim artık eskisi gibi bende çok kalamıyorum sitede iş güç derken akşam oluyor zaten.
Sorma hiç simit sevdam yakıyor benide kışş kışşş demem lazım onada
He valla, bende sitedeki işler, evin koşturması, kızın annneeuuuu şunu nasıl yapıyordun tatlım olmadı yoğurt tutmadı sorguları, eşimin beni de sev benimle de ilgilen şımarmalarından geyik yapacak zaman bulamıyorum
Havalar düzelince her gün yürür yakarsın

ne kadar az kalmışız sohbete geliyorum ben açıkçası, başka gidenler olursa seni hiç meşgul etmeyelim ablacım başka topiğe geçelim ordan devam edilsin.
Her hafta sen uğraşıyorsun bu şekilde olunca.
Olsun ablacım uğraşmak sorun değil de, hastalıklar, soğuk havaların verdiği isteksizlik vs derken grubun motivasyonu yok, bu nedenle topiği kapatalım.
Herkesin enerjisi, motivasyonu olursa, tekrar grup kurulmasını da isterseniz beni nerede bulacağınızı biliyorsunuz

Hepinizi öpüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…