- 17 Şubat 2015
- 7.877
- 21.118
- 348
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.581
Teşekkür ederim ablacım ne çok hasta olduk bu sene biz inanaımıyorum.Geçmiş oldun ablacım
Bu son kg yeni mi tartıldın? Sabah attığın kalkınca kahvaltı öncesi miydi? İkisi arasında bariz fark var, neden farklı onu bir anlayalım, ona göre karar verelim
Ablacım her hafta düzenli tartı verdin seni bu hafta mazeretli yazalım, aşılı bebek huysuzlanır, bebeğinle mi ilgileneceksin tartı mı arayacaksın, senin ve bebeğinin keyfi sağlığı her şeyden önce gelir, haftaya verirsin tartınıAbla müsaitliğim hiç yok
Yazdığım bile yarım kalmış abla eve döndük biz çok karışığım aşı vurdurduk oğlana yarın müsait olursam tartılacak bir yer bulacağım
Teşekkür ederim ablacım ne çok hasta olduk bu sene biz inanaımıyorum.
Sabahkini de hemen paylaştım sonra attığımı da hemen paylaştım ikisinde de bir şey yiyemedim bütün gün yattım üstelik pis migren yüzünden. Çok verimsiz sağlıksız bir gündü hala sürüyor
Amiiiin ablacımm ben yine de kendime gelince yürüyeceğim hak geçmesin.Ablacım her hafta düzenli tartı verdin seni bu hafta mazeretli yazalım, aşılı bebek huysuzlanır, bebeğinle mi ilgileneceksin tartı mı arayacaksın, senin ve bebeğinin keyfi sağlığı her şeyden önce gelir, haftaya verirsin tartını
Tablodaki kilonu güncelledimProcesses migrenin yan etkisi olarak vücudun su kaybetmiş olabilir, 2 tartı arasındaki fark bundan kaynaklanıyor olabilir
İnsanın neresi ağrıyorsa canı orada derler hakikaten doğru, migren de çok pis bir şeygöz açtırmaz insana.
Allah dermansız dertlere düşürmesingeri kalan hastalıkları süründürse de atlatıyoruz çok şükür
İstirahatine bak kuzucum
Pilates de yaptıysan yeter, vururken öldürmek istemem
Maşallah Sultanlarıma
Canım benim dinlenmene bak şimdi, ne zaman ki iyice düzelirsin o zaman istersen yürürsünAmiiiin ablacımm ben yine de kendime gelince yürüyeceğim hak geçmesin.
Selamlar dün hastahane işlerim vardi tartı veremedim bugün versem oluyormu geç kaldım çok özür dilerimtartı vermeyenler
@gelengiden
yosunlupapatya
@COLIN
ARZELYAA
——-
yosunlupapatya fırsat bulunca tartı verecek.
@COLIN 14 Aralık’tan beri siteye girmiyor.
@accessdenied’i sormuşsunuz, onun aktif olma tarihi 15 Ocak.
Bence gelirsin çarşambaları tartı günü, ceza 7500 adım. Sen dahilmiş gibi dikkat etmeye başla şimdiden, hatta ceza almış gibi 7500 adım da atabilirsin mümkünse vaktin varsaSelam canım kadınlar
Bende gelebilir miyim ?
Eski topikte vardım bende zaten. Şimdi yeniden gelmek istiyorum. Bazen alım olmuyor da ondan sormak istedim.
Yetkililerden yanıt bekliyorum. Çabuk gruba alın. Yediklerimi yazamadıkca cukulatalara yöneliyorum :SBence gelirsin çarşambaları tartı günü, ceza 7500 adım. Sen dahilmiş gibi dikkat etmeye başla şimdiden, hatta ceza almış gibi 7500 adım da atabilirsin mümkünse vaktin varsayetkili ben değilim gerçi
Çukalatayı bırak çöpe at hepsini yoğurt ye, salata ye, nohut yeYetkililerden yanıt bekliyorum. Çabuk gruba alın. Yediklerimi yazamadıkca cukulatalara yöneliyorum :S
Bir ara ne güzeldi sende vardın hatırlarsın sonra malum işte stres sıkıntı yemeye başladım.Çukalatayı bırak çöpe at hepsini yoğurt ye, salata ye, nohut ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?