- 30 Mart 2009
- 14.474
- 1
- 64.975
- 1.123
- Konu Sahibi accessdenied
-
- #3.641
Teşekkür ederimdomuz gribi salgını varmış aciller bununla dolu imiş dikkat etmek lazım bizim memlekette çok gezene "elekçi karı" gibi geziyor derler bende o misal çok gezdigimden elekçi formatını azaltmam lazım
Arkadaşın boyu 1.77 imisAyy ne gördünüz bana da gösterin meraklınin ortama giriş şekli
maşallah diyelim ne güzel nimetUcundan kestirsek iyi olurdu
Keşke birazını dağıtabilsem ama teşekkür ederim canımmaşallah diyelim ne güzel nimet
Boyumu görmüşteAyy ne gördünüz bana da gösterin meraklınin ortama giriş şekli
Maşallah ne güzel diyip sonra kendimi avutmaya geçeyim 1.58 olabilirim ama yuksek topuklu giyince 190 gibi havalaniyorumArkadaşın boyu 1.77 imis
Bu arada Nirde görmüşBoyumu görmüşte
En baştaki tabloda hepinizi gördümMaşallah ne güzel diyip sonra kendimi avutmaya geçeyim 1.58 olabilirim ama yuksek topuklu giyince 190 gibi havalaniyorum
Bu arada Nirde görmüş
En baştaki tabloda hepinizi gördüm
Bende senin gibi düşünebilirdimdoğru ben tabloyu unutup fotoğrafını gördün sanmam omen tinrim hayal dünyam
Tamamdır o halde. Teşekkür ederimmMerhaba,
geç cevap verdiğim için özür dilerim, sanırım başka bir arkadaşımızın grubundasınız şu an.
2-3 gruba dahil olmanız konsantrasyonunuzu bozar, ayrıca her grubun kuralları farklı, dahil olduğunuz grubun kurallarına göre ilerlemeniz daha yerinde olur ama muhabbet etmeye gelirseniz herkese kapımız açık
Arada biz de diyet dışına çıkabiliyoruz ama her gün böyle beslenmememiz lazım.Selamlar bugün azıcık diyet dışına çıktım malesef sabah muz kahve öğlen dürüm ayran akşam yemeğinide birazdan tam buğday ekmekten yumurtalı tost yapcam kendime bide araya minik birkarıştı yarın olmaz.
3 lt su yatana kadar.
Yok bugün böyle gelişti yarın yumurtamla sizinleyimArada biz de diyet dışına çıkabiliyoruz ama her gün böyle beslenmememiz lazım.
Bende bu sabah 1 dilim tam buğday ekmeğinin 4’te 1’yle biraz peynir zeytin yedim şekersiz çay içtim, öğlen yemek yemiyorum, akşam pilav olduğu için hiç ekmek yemedim, fırında tavuk, 2 kaşık pilav ve yoğurt yedim.
Akşam yemeğinden sonra uyuyana kadar sadece çay, meyve ve suyla devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?