Diyete başladım ama hep yarım kaldı diyorsanız bsrmhmmt ile zayıflamaya

sbh 7 de-1 cy kasıgı corek otu bal+1kyısı
sbh 09:30
-1 dılım cavdar ekmegi
-1 domates
-1 patates rendesı ıle bol baharatlııı az zeytın yagındaaaa kavurmasııı

ara
12:30
-4 sıyah erık

ögle
15:00
-tavuk tavlanması(kendı yagında gene bol baharatlııı ölcusu bellı dıllll et gunum bgnn )
-su

ara
17:00
-4 erık daha

aksam
-2-3 y.ktaze fasulye
-2-3 y.k. coban salatasııı

spor
-55 dk leslıe ıle 4 ml
-en az 25 mekık
-50 petal
-en az 25 yan makasss

su&cay
-en az3lt
-en az2 kupa yesıl cayyy

nasıl kıslarr tartıdaa kac gorurumm sızceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:KK8::KK8::KK8:bu hafta hep böle yaptımmdaaa:KK30::KK30:

buradanda yazıyorum canımcım :) menün güzel inşallah bu tempoyala haftada 1 kilo ve üzerinde - göreceksin tartında :) ama fazlada görme ki sağlıklı olsun :):KK8::KK8::KK8::KK9:

Hoşgeldin canım. :) biraz kendini tanıt nasıl kilo aldın hedefin nedir yaşın başın falan filan tanıyalım birbirimizi :) menü değerlendirmesi yaparken göz önüne alınacak şeylerden birisi diyet yapanı tanımak lazım malum :):KK24::KK24::KK24:

23 yaşında evli evlendikten sonra ev hanımı olmayı seçen bir garip yolcuyum işte:)
evlendikten sonra kilo alanlardanım bende canım malum evde oturunca aldıkça alıyorsun:)) bi ara 78i görmüştüm inanırmısınız şükür 8 kiloyu verdim 70im şu anda. göbek kısmımdan şikayetçiyim sadece bi o kaldı onuda verdim mi 60-65 arası bi kilo çok rahat yetecek bana inşallah. diyet gerçekten işe yarıyo bi listeden çok kendi listemi oluşturuyorum insan başlayınca uydurma tariflerde ediniyo öyle işte çok konuştum galiba:KK36:

23 yaşında evli evlendikten sonra ev hanımı olmayı seçen bir garip yolcuyum işte:)
evlendikten sonra kilo alanlardanım bende canım malum evde oturunca aldıkça alıyorsun:)) bi ara 78i görmüştüm inanırmısınız şükür 8 kiloyu verdim 70im şu anda. göbek kısmımdan şikayetçiyim sadece bi o kaldı onuda verdim mi 60-65 arası bi kilo çok rahat yetecek bana inşallah. diyet gerçekten işe yarıyo bi listeden çok kendi listemi oluşturuyorum insan başlayınca uydurma tariflerde ediniyo öyle işte çok konuştum galiba:KK36:

çok konuştum olur mu ne güzel kendi listeni oluşturmak en güzeli.. :) evde ne varsa hepsinden azıcık azıcık yemek dengeli beslenmek en güzeli :):KK8: göbek bölgen için sporuda ilave et diyetine canım :):KK8:

çok konuştum olur mu ne güzel kendi listeni oluşturmak en güzeli.. :) evde ne varsa hepsinden azıcık azıcık yemek dengeli beslenmek en güzeli :):KK8: göbek bölgen için sporuda ilave et diyetine canım :):KK8:

bu konularda çok okurum aslında 8 kiloyu sporla verdim zaten ama sadece yürümüştüm oda kalça ve bacak bölgeme çok iyi geldi göbeğim olduğu gibi kaldı bu aralar tekrar başlayacağım ama hastalıgım çok gecikti onun dışında bi belirti yok ama eşim ya hamileysen diye hiçbirşey yaptırmıyo bu aralşar onu bi atlatırsam başlayacağım inşallah bakalım:KK4:

bu konularda çok okurum aslında 8 kiloyu sporla verdim zaten ama sadece yürümüştüm oda kalça ve bacak bölgeme çok iyi geldi göbeğim olduğu gibi kaldı bu aralar tekrar başlayacağım ama hastalıgım çok gecikti onun dışında bi belirti yok ama eşim ya hamileysen diye hiçbirşey yaptırmıyo bu aralşar onu bi atlatırsam başlayacağım inşallah bakalım:KK4:

o halde doktora bi görün canım sonucunu al da sonra eğer hamile değilsen karın bölgene müthiş iyi glecek bir spor önerelim sana :) gitsin göbişin :):KK24::KK8::KK8::KK8::KK8:

o halde doktora bi görün canım sonucunu al da sonra eğer hamile değilsen karın bölgene müthiş iyi glecek bir spor önerelim sana :) gitsin göbişin :):KK24::KK8::KK8::KK8::KK8:

sağol tatlım eşim sınava girecek bi 10 gün sonra onu bekliyorum zaten yeterince stresli bide bunla uğraşmasın diyorum ondan sonra fikirlerinize baş vuracağım söz özelliklew şu lahana diyetine başlayacağım kesin onun hakkında önemli bir püf vereyim sahi belki işinize yarar lahana çorbası yaparken hem o kötü kokyu alsın hemde hazmı kolaylaştırsın diye içine bir elma kabuğu koyarsanız işe yarar:21:

bende de doğum kiloları var vermem gereken. önceden de balık etli derler ya öyleydim.aşırı yemek yiyen biri değilim midem de ülser sorunu var fazla açlığa da tahammülüm yok diyet yapmayı hiç beceremedim bu yaşıma kadar yaşım da 31 bu arada.2 çocuğum var şuan ki kilom net bilmiyorum ama rahat 65 in üzerindeyim.en son geçen yaz 50 kiloya düştüğümde hastalandım midem rahatsızlandı mecburen doktora gidip ilaç kullanmaya başladım midem zayıf düştü.kısacası aç kalmadan zayıflamanın yolları varsa bende aranıza katılabilirim..

bende de doğum kiloları var vermem gereken. önceden de balık etli derler ya öyleydim.aşırı yemek yiyen biri değilim midem de ülser sorunu var fazla açlığa da tahammülüm yok diyet yapmayı hiç beceremedim bu yaşıma kadar yaşım da 31 bu arada.2 çocuğum var şuan ki kilom net bilmiyorum ama rahat 65 in üzerindeyim.en son geçen yaz 50 kiloya düştüğümde hastalandım midem rahatsızlandı mecburen doktora gidip ilaç kullanmaya başladım midem zayıf düştü.kısacası aç kalmadan zayıflamanın yolları varsa bende aranıza katılabilirim..

bence aç kalarak zayıflanmaz zaten canım sana onu söyleyebilirim. bende diyet listelerine hiç uyan biri olamadım hayatımda aradaki ara öğünlere dikkat edersen acıkmazsın bence kilom 65 diyorsun bence o kadar da fazla değil boyun önemli ama boyun kaç acaba

bence aç kalarak zayıflanmaz zaten canım sana onu söyleyebilirim. bende diyet listelerine hiç uyan biri olamadım hayatımda aradaki ara öğünlere dikkat edersen acıkmazsın bence kilom 65 diyorsun bence o kadar da fazla değil boyun önemli ama boyun kaç acaba

boyum 1.58 55,53 olsam bana yeterli çok zayıf sevmiyorum ben çünkü.bide verebilsem ne güzel olacak.

sağol tatlım eşim sınava girecek bi 10 gün sonra onu bekliyorum zaten yeterince stresli bide bunla uğraşmasın diyorum ondan sonra fikirlerinize baş vuracağım söz özelliklew şu lahana diyetine başlayacağım kesin onun hakkında önemli bir püf vereyim sahi belki işinize yarar lahana çorbası yaparken hem o kötü kokyu alsın hemde hazmı kolaylaştırsın diye içine bir elma kabuğu koyarsanız işe yarar:21:

evet bugün türkcell den anneme de mesaj gelmiş bende yapıcam bugün çorbam bittiçünkü içine atıcam :) gerçi ben tadından çok memnunum çorba yada diyet olsun die değilde normal zamanda bile içilebilecek birşey oldu çok beğeniyorum tadını :):KK39:

o halde hoşgeldin :):KK23::KK9: bizde diyet yapamayanlar grubu olduk sanırım. ya beni sıkıyor belli bir liste olunca bana şunu ye bunu ye diyorlar hayır birde öğrenciyim ben okulda nerden bulucam çorbasını şusunu busunu ilkokul çocuğu gibide yanımda götüremem o yüzden ne yersem biraz yiyorum sabah daha fazla akşam daha az yiyorumki midem rahat olsun uyurken sıkmasın beni :) :KK9: bu arada mide sorunun varmış geçmiş olsun :) aramızda 10 yaş var abla dememde bir sakınca varmı?? :26::KK17: hep birlikte o gün evde ne varsa yiyerek aç kalmadan güzelce kurutlacağız kilolarımızdan inşallah. benimde hedefim 55 60 arasında olmak. normalde boyuma göre 51 diyor ama kemiklerim oldukça iri o yüzden kemik torbası gibi olurum ben 51 kilo ile :) hiç sevmem öyle bayanı da:) az biraz etli fizikli olucak bayan dediğin demi canım aaa :):KK9::KK9::KK55:

evet canım katılıyorum ara öğünler çok önemli acıkmamak ve ana öğünlerde daha az yiyebilmek kan şekerini sabitlemek açısından
çok yararı var. :KK39:

:) abla demende hiç bir sakınca yok tabiki benim de hoşuma gider.spor malesef ama kızımı alıp yürüyüşe çıkıyorum düzenli olsa hergün işime yarayacak ama hergün çıkamıyorum bebeğim henüz 2 aylık ablası birazcık büyüsün kızımla gidiceğiz inşallah koşucağız çoşucağız yüzeceğiz inşallah önümüzde ki yaza kısmet..

kızlar her hafta aynı günde topicte diyetinize yada sporunuza dair yararlı olacak bilgiler videolar resimler paylaşacağım hangi gün olsun istersiniz??? ve ilk konumuz ne olsun sizce???

cevaplarınızı alıntı olarak yapınki sayfa değişiminde başka arkadaşlar eklenirse onlarda görüp cevaplasnlar..

özellikle sormak istediğiniz konular varsa ilk onlardan başlayalımki diğerlerininde sorularına cevap olurlar belki...:KK16:
nbrsın cnm busrammmmmm ınsl..yaaa 70 gorsemm yeterr aksam yemgıde yemıycemm yarın tartıdaaasupr olmak ıstyrmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16:ınsl.... ögle yemegı yerınee
komsumda
-1 kase patates salatası
-1 kurabıye
-2tane ınce cubuk kraker
-20tazecık fındıkk
-3 tane dorıtos cıps
-bu kdrrr ve yesıl cayımmmmmmmmmmmmmmmm

sımdı namazı mı kılıp leslıe ıle 4 mlyapacagımınsl.....

mrb kizlar sizcw çörek otu yagi kilo verdirirmi iştahi kesermi
corek otu verdırır cnm bn sbhlrı yıyorum ama bebek ıcın ınsl..bal ıle hehehe:KK52::KK52::KK52:

cnmbana onersenee yaaaaaaaaaaa
:) abla demende hiç bir sakınca yok tabiki benim de hoşuma gider.spor malesef ama kızımı alıp yürüyüşe çıkıyorum düzenli olsa hergün işime yarayacak ama hergün çıkamıyorum bebeğim henüz 2 aylık ablası birazcık büyüsün kızımla gidiceğiz inşallah koşucağız çoşucağız yüzeceğiz inşallah önümüzde ki yaza kısmet..
alah bagıslasın cnm benımmm muck....hos geldınn ben suzann 24 yasında 4 yıllık elıyım ck skrr...:KK12::KK12::KK12:burda hep gorusup danısalımınsl....

yarın başlıyorum ozaman sabah için kızarmış çavdar ekmeği yanında salatalık beyaz peynir şekersiz çay düşündüm birde yumurta haşlayabilirim nasıl sizce bu arada benim bir artım var ben hiç şeker kullanmam çayım da kahvem de şekersizdir.bol bol da su içerim diyete ekstradan eklemem gerekmiyor yani..bunlar bende düzenli olduğu için vücudumun genel düzeni bozulmuyor bu durumda diyette bana artı getirmiyor zaten var olan bir durum yani..

tebrıkler o zmn su vee sekersız ler ıcın cnm baslaaa

gsl kavlatınn sıkı olsada sorun olmaz vucudunnn ıyı baslaarr kızartma hamur ıslerııharıc tabıkıııı

sımdı spor zamnııı 25 mekıkk cektımmm ısındım sımdıde leslıeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 st sonra grsrzzzzzzzzzzzzzzzz

yarın başlıyorum ozaman sabah için kızarmış çavdar ekmeği yanında salatalık beyaz peynir şekersiz çay düşündüm birde yumurta haşlayabilirim nasıl sizce bu arada benim bir artım var ben hiç şeker kullanmam çayım da kahvem de şekersizdir.bol bol da su içerim diyete ekstradan eklemem gerekmiyor yani..bunlar bende düzenli olduğu için vücudumun genel düzeni bozulmuyor bu durumda diyette bana artı getirmiyor zaten var olan bir durum yani..

ne güzel bende çocukluğumdan beri çayı sevmem içsemde limonlu içerim şeker kullanmam hiç ama çikolataya bayılıyorum abla yaa :KK43: gerçi toparladım onuda günde kare çikolataların 1 tabletini oda bitterlerin en bitterini yiyorumki az olsun kalorisi :KK70:

nbrsın cnm busrammmmmm ınsl..yaaa 70 gorsemm yeterr aksam yemgıde yemıycemm yarın tartıdaaasupr olmak ıstyrmmmmmmmmmmmm:KK16::KK16::KK16:ınsl.... ögle yemegı yerınee
komsumda
-1 kase patates salatası
-1 kurabıye
-2tane ınce cubuk kraker
-20tazecık fındıkk
-3 tane dorıtos cıps
-bu kdrrr ve yesıl cayımmmmmmmmmmmmmmmm

sımdı namazı mı kılıp leslıe ıle 4 mlyapacagımınsl.....

corek otu verdırır cnm bn sbhlrı yıyorum ama bebek ıcın ınsl..bal ıle hehehe:KK52::KK52::KK52:

cnmbana onersenee yaaaaaaaaaaa

alah bagıslasın cnm benımmm muck....hos geldınn ben suzann 24 yasında 4 yıllık elıyım ck skrr...:KK12::KK12::KK12:burda hep gorusup danısalımınsl....

o ütü yapan kızda neyin nesi :) :KK55: al bende kamyon süreyim :) :KK9: canım benim jillian daha öncede demiştim.. jillian michaels sanırım 30 dakikalık bir bölümü var onunla başlıyorsun ardından 2 . 3. bölümlerine geçiyorsun 1 aylık bi,r program ben bi ara yaptım ama şimdi karar verdim ki kilolarımı vereyim onu sıkılaşma amaçlı yapıcam :) acayip etkili oluyor.. karın kaslarımı bacaklarımı falan ağrıdığını hissettim.. kilo verince düpdüzenli hergün yapıcam.. kurbanda ablamal yarışa girdik kim daha fazla vermiş olucak diye.. hanımefendi diyetisyene gidiyor 6 ayda 14 kilo verdi bunun 10 kilosu yağ hala devam ediyor şuanda o 74 kilo ben 70 :) kurbanda ben 65 olucam dedim yapamazsın dedigaza getirdi ben,i :) görür o :):KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK76:

ayy ne güzel.. b ende yüzmeye üyeyim ama uzun zaman oldu gitmeyeli yarın bi gideyim hazır cumartesi dersane başlamadan bi yüzüp stress atayım diyorum :) uzak biraz ana kampüste yarım saat minibüsle gidiyorum 15 dk. da yürüyorum o yüzden bu aralar gitmedimde gidicem her hafta sonu düzenli olarak. dersaneden erken çıkıcam cumartesileri yada pazarları gidip yüzücem evde zaten günlük sporumu yapıyorum oda yanıma kar kalır :) kızında bi an önce büyüsün inşallah sağlıkla.. annesine yetişsin ablalarına motivasyon için enerji versin buradan :) topiğimizin bebişi olsun :nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tebrıkler o zmn su vee sekersız ler ıcın cnm baslaaa

gsl kavlatınn sıkı olsada sorun olmaz vucudunnn ıyı baslaarr kızartma hamur ıslerııharıc tabıkıııı

sımdı spor zamnııı 25 mekıkk cektımmm ısındım sımdıde leslıeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 st sonra grsrzzzzzzzzzzzzzzzz

hadi bende spora gideyim :) 2 saat sorna buradayım :) suzannnımm telefonumu şarja takıcam canım benim :) görüşrüz sporun bitince mesaj atarsın canım :):KK54::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

X