DİYET MOTİVASYON GRUBUM

Kızlaaaaar sabah yaptım diyetimi eski diyetime döndüm yağsız,hafif şeyler yiyorum hem kalorilileri çok değil hem yağsız güzel seyler var hem de doyurucu ohh bee bir daha diyet miyet değiştirirsem beni vurun sabah ballı yoğurt yedim 1saat sonra yarım simit(simitte yağ yok) peynir,zeytin,muz fln yedim çok doydum hem

Maşallahhh böyle devam etmen dileğiyle cnm

Sağol canım sen neler yaptın bugün.. Ay bu grup niye aktif değil ya herkes nerde
Ay bende 2,5 haftanın ardından ilk kez biraz sağlıksız kaçamak yaptım ama yinede kalori alimim günün sonunda 1300 u geçmedi yarın devam edeceğimi bilmek bana istikrar sağlıyor bu arada evet ya grubumuz hiç aktif değil galiba kimse yapmıyor

1300de çok iyi canım ay evet yaa kimse yapmıyor bi sen istikrarlısın ben de çaba gösteriyorum işte. Ama artık ben de istikrarlı olceeeeemmm

1300de çok iyi canım ay evet yaa kimse yapmıyor bi sen istikrarlısın ben de çaba gösteriyorum işte. Ama artık ben de istikrarlı olceeeeemmm
Teşekkür ederiim caniim ve evett sende istikrarli olceeen artikk inanıyorum bugün nasıl geçti nasıl hissediyorsun çok açlık oldu mu

Teşekkür ederiim caniim ve evett sende istikrarli olceeen artikk inanıyorum bugün nasıl geçti nasıl hissediyorsun çok açlık oldu mu
Yok kuzum hiç açlık olmadı doyurucu ve hafif şeylerdi ama motivasyonum az daha doğrusu depresyonda gibiyim hayatımı düzene sokma konusunda yani diyette sorun yok şuan ama ben iyi hissedemiyorum.. Hani kararlıklık yok şuan niye bilmiyorum ama bunaldım sanırım sürekli başka diyetler deneyip başarısız olunca.Baya bi hevesim kırıldı herşeye dair ama toparlanıp odaklanacağım diyetim de kolay şükür

Naberr nasıl gidiyorr?

B begumfln of acil kilo vermem lazım liste yaptım kendime canım ben yine diyet değiştiriyorum biri beni tutsun ama faydalı bir liste yaptım motivasyonum iyi yani.. Dur bakalım 1-2gün deniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…