- 14 Eylül 2021
- 37
- 155
- 43
- 30
- Konu Sahibi fndknannesi
-
HoşgeldinizzSelamlar, ben de evlilik sonrasında kısa sürede kilo aldım. Hedefim şuan için 15 kilo vermek. Leslie walk, limonlu su ile ben de sürece dahil olmak istiyorum.
Merhabalar, Cuma başladım 95 ile.Hoşgeldinizzkilonuz kaçtı şuanki
Hayırlı olsun birlikte çok güzel eksiler vereceğiz hangi diyetlesiniz klasik miMerhabalar, Cuma başladım 95 ile.
Mükemmel bence bu istikrarla devam edinAralıklı oruç yapıyorum, yanında Leslie.
Maşallahhh böyle devam etmen dileğiyle cnmKızlaaaaar sabah yaptım diyetimi eski diyetime döndüm yağsız,hafif şeyler yiyorum hem kalorilileri çok değil hem yağsız güzel seyler var hem de doyurucuohh bee bir daha diyet miyet değiştirirsem beni vurun sabah ballı yoğurt yedim 1saat sonra yarım simit(simitte yağ yok) peynir,zeytin,muz fln yedim çok doydum hem
Sağol canımMaşallahhh böyle devam etmen dileğiyle cnm
Ay bende 2,5 haftanın ardından ilk kez biraz sağlıksız kaçamak yaptım ama yinede kalori alimim günün sonunda 1300 u geçmedi yarın devam edeceğimi bilmek bana istikrar sağlıyorSağol canımsen neler yaptın bugün.. Ay bu grup niye aktif değil ya herkes nerde
1300de çok iyi canımAy bende 2,5 haftanın ardından ilk kez biraz sağlıksız kaçamak yaptım ama yinede kalori alimim günün sonunda 1300 u geçmedi yarın devam edeceğimi bilmek bana istikrar sağlıyorbu arada evet ya grubumuz hiç aktif değil galiba kimse yapmıyor
Teşekkür ederiim caniim1300de çok iyi canımay evet yaa kimse yapmıyor bi sen istikrarlısın ben de çaba gösteriyorum işte. Ama artık ben de istikrarlı olceeeeemmm
Yok kuzum hiç açlık olmadı doyurucu ve hafif şeylerdi ama motivasyonum az daha doğrusu depresyonda gibiyim hayatımı düzene sokma konusunda yani diyette sorun yok şuan ama ben iyi hissedemiyorum.. Hani kararlıklık yok şuan niye bilmiyorum ama bunaldım sanırım sürekli başka diyetler deneyip başarısız olunca.Baya bi hevesim kırıldı herşeye dair ama toparlanıp odaklanacağım diyetim de kolay şükürTeşekkür ederiim caniimve evett sende istikrarli olceeen artikk inanıyorum bugün nasıl geçti nasıl hissediyorsun çok açlık oldu mu
Naberr nasıl gidiyorr?Yok kuzum hiç açlık olmadı doyurucu ve hafif şeylerdi ama motivasyonum az daha doğrusu depresyonda gibiyim hayatımı düzene sokma konusunda yani diyette sorun yok şuan ama ben iyi hissedemiyorum.. Hani kararlıklık yok şuan niye bilmiyorum ama bunaldım sanırım sürekli başka diyetler deneyip başarısız olunca.Baya bi hevesim kırıldı herşeye dair ama toparlanıp odaklanacağım diyetim de kolay şükür
İyidir canımNaberr nasıl gidiyorr?
Ohh ne güzelll benimki de iyi gidiyorİyidir canımhafif şeyler yiyorum çok rahat doyuyorum da haftasonu da egzersizlere başliycam inşaallah senden naber
Kaç kalori yedin bugünOhh ne güzelll benimki de iyi gidiyor
AsddfgghjklNaptın kız yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?