Maşallah sana mükemmel devam ediyorsunCanım sağoll darısı sanavalla bence de tebrikler ayyy dün herseye rağmen bozmadım çünkü
![]()
![Growing heart :heartpulse: 💗](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f497.png)
![Face holding back tears :face_holding_back_tears: 🥹](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f979.png)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
![Cherry blossom :cherry_blossom: 🌸](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f338.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah sana mükemmel devam ediyorsunCanım sağoll darısı sanavalla bence de tebrikler ayyy dün herseye rağmen bozmadım çünkü
![]()
Canımm sağol darısı sana olsunWowwww muhteşem hayrann kaldimmmmbu kadar sonuç beklemiyordum tebrik ederimm çok sevindim
![]()
EveeeetttMaşallah sana mükemmel devam ediyorsunbu istikrarla devam et lütfen daha büyük sonuçlar göreceksin eminim
bugün de doya doya ye dün çok güzel bir sabır gostermissin dün pes etmediysen bir daha hiç pes etmezsin
![]()
UmarıımEveeeettthep birlikte kızlar bu kilolar gidecek inşaallah
![]()
Selaam bende bugün tartıldım 68 çıktım yani 1,5 kg daha gitmiş ve asla az yemedim hicbirseyden kismadim paketli gida tüketmedim ama ölçülü yedim iki gün sonra tam bir haftam dolucak bugün fazla yedim galiba baya pismanlik duyuyorum ama saatinde yedim aralikli oruç planini bozmadım yani fazla yediğim içinde 45 dk Leslie 3 mil ini yaptım yarın daha ölçülü yicemKızlaaar neler yaptınız bugün. Ben dün dediğim gibi 2gün üst üste serbest yaptım yani bugün serbest günümdü. Kıtlıktan çıkarmam lazm vücudu? Siz neler yaptınızbu arada çok güzel egzersizler buldum YouTubedan biraz toparlanayım onları da yapcam inşaallah
WaaauvSelaam bende bugün tartıldım 68 çıktım yani 1,5 kg daha gitmiş ve asla az yemedim hicbirseyden kismadim paketli gida tüketmedim ama ölçülü yedim iki gün sonra tam bir haftam dolucak bugün fazla yedim galiba baya pismanlik duyuyorum ama saatinde yedim aralikli oruç planini bozmadım yani fazla yediğim içinde 45 dk Leslie 3 mil ini yaptım yarın daha ölçülü yicemsen nasıl hissediyorsun canım zorlaniyor musun
Canım keşke yapsaydın ya 3 gün üst üste oldu mu hiç. İnsan 2 gün üst üste verince bir daha zor taparliyor. Yarın mutlaka yap tembellik etme, sen hasta halinle yapmış insansin moralin bozuk olduğunda mi yapamican:)Kızlaaar bugün yapamadımmodum düşük daha doğrusu toparlanamadım. Yarın sporla birlikte yapcam inşaallah. Siz neler yapıyorsunuz??
Evet ya gerçekten üst üste yapınca toparlayamıyorsunCanım keşke yapsaydın ya 3 gün üst üste oldu mu hiç. İnsan 2 gün üst üste verince bir daha zor taparliyor. Yarın mutlaka yap tembellik etme, sen hasta halinle yapmış insansin moralin bozuk olduğunda mi yapamican:)
sizi etkilememek için yazmadım da yok toparlayamadım ben deKızlaaaar ben bugün de yapmadım ya toparlanamadımmisafir vardı dün onun stresi fln...Olmadı yani ama bugün daha iyiyim
iyi oldu aslında daha motive olurum yarın için.
Mikan sen yapabiliyor musun canım sesin çıkmıyor hiç
Olsun canım sıkma canını ay ben de toparlayamadım işte nollcak bir de benim sayılı günüm var Şubatın 7si gibi hazır olmam lazım erkek arkadaşıma gideceğimsizi etkilememek için yazmadım da yok toparlayamadım ben deçok yoğun geçti haftam bugün doğumgünü yarın da günüm var bu hafta toparlayamam gibi üzgünüm
![]()
Canım senin için söylüyorum lütfen yanlış anlama ama böyle olmaz yani 4 gün ard arda ara vermek hiç iyi olmadı bence hep böyle ara verirsen asla toparlanamazsin ki biraz istikrarin olması lazım kötü hissettigin günler illaki olacak zaten önemli olan o günlerde yapabilmek ama siz daha şimdiden pes ederseniz ohoo daha çok yolunuz var lütfen yarın devam et ve birdaha bırakma.. yanlış anlama lütfen gerçekten moralin düşsün diye demiyorum aksine biraz farkındalik yaratsin. Bugün kendini iyice topla yarın başla artıkOlsun canım sıkma canını ay ben de toparlayamadım işte nollcak bir de benim sayılı günüm var Şubatın 7si gibi hazır olmam lazım erkek arkadaşıma gideceğimuzun zamandır görüşmedik beni böyle görsün istemiyorum
bi 10kg'ye yakın vermem lazım. 3kg gitti ama simdi 3gndür yedim yine 1kgsini aldysam nerden baksan 8kg vermem lazım gidene kadar
sporla destekleyerek basliycam inşaallah yarın.. Sen de kasma canım acelen yok nasılsa ama ipin ucunu bırakmamak lazım işte.
Yok canım yanlış anlamam çok doğruCanım senin için söylüyorum lütfen yanlış anlama ama böyle olmaz yani 4 gün ard arda ara vermek hiç iyi olmadı bence hep böyle ara verirsen asla toparlanamazsin ki biraz istikrarin olması lazım kötü hissettigin günler illaki olacak zaten önemli olan o günlerde yapabilmek ama siz daha şimdiden pes ederseniz ohoo daha çok yolunuz var lütfen yarın devam et ve birdaha bırakma.. yanlış anlama lütfen gerçekten moralin düşsün diye demiyorum aksine biraz farkındalik yaratsin. Bugün kendini iyice topla yarın başla artık![]()
Aynen öyle canım mesala bugün yapsaydin yarın ne güzel istediğini yicektin. Eminim bu 4 günde yediklerinde tad alamadın moralin bozuldu çünkü ama bozulmasin yarın istikrarli bi şekilde uyan ve devam et sen hasta günleri bile atlattin bu günler mi sana zor gelecek.. başaracaksin inanıyorum dualarım seninleYok canım yanlış anlamam çok doğruhazır olmayı beklememek lazım hep böyle oluyor zaten.. Hazır olamamak vakit kaybı yarın inşaallah yapcam dua et bana
![]()
Ay Allah razı olsunAynen öyle canım mesala bugün yapsaydin yarın ne güzel istediğini yicektin. Eminim bu 4 günde yediklerinde tad alamadın moralin bozuldu çünkü ama bozulmasin yarın istikrarli bi şekilde uyan ve devam et sen hasta günleri bile atlattin bu günler mi sana zor gelecek.. başaracaksin inanıyorum dualarım seninleama sende düştüğünde buraya yaz bı grup ne için var ki zaten birbirimize destek olmalıyız..
Ne demeek biraz motivasyon verdiysem ne mutlu banaAy Allah razı olsunaynen öyle birlikte başaracağız ve sen hepimize çok güzel bir örneksin. Gerçekten istikrarlı ve kararlı bir insansın maşaallah
ay acayip motive oldum şuan iyi ki varsın arkadaşım
![]()
Sporla desteklersen çok kısa sürede verirsin bak seni motive edecek bir durum var hiç bırakma benceOlsun canım sıkma canını ay ben de toparlayamadım işte nollcak bir de benim sayılı günüm var Şubatın 7si gibi hazır olmam lazım erkek arkadaşıma gideceğimuzun zamandır görüşmedik beni böyle görsün istemiyorum
bi 10kg'ye yakın vermem lazım. 3kg gitti ama simdi 3gndür yedim yine 1kgsini aldysam nerden baksan 8kg vermem lazım gidene kadar
sporla destekleyerek basliycam inşaallah yarın.. Sen de kasma canım acelen yok nasılsa ama ipin ucunu bırakmamak lazım işte.