DİYET MOTİVASYON GRUBUM

Canım valla yıllar sonra şunu anladım önemli olan aynadaki görüntü rakamlara hiç takılma ben de biraz iyi hissediyorum yarın nasipse başliycam

Canım valla yıllar sonra şunu anladım önemli olan aynadaki görüntü rakamlara hiç takılma ben de biraz iyi hissediyorum yarın nasipse başliycam
Kesinlikle katılıyorum canım. Ben 60-65 arasıyken iyi hissediyorum kendimi. Aynaya yansıyanı da beğeniyorum. O yüzden bana yetiyor ama yine de biraz esneme payı bırakmak gerekiyor

Selamlarrr bugün tarti günümdu haftalik kalori açığıma göre 0.7 kg gitmesi lazımdı ve tam o kadar gitmis geçen hafta 68.6 kiloydum bugün 67.9 olmuşum

Selamlarrr bugün tarti günümdu haftalik kalori açığıma göre 0.7 kg gitmesi lazımdı ve tam o kadar gitmis geçen hafta 68.6 kiloydum bugün 67.9 olmuşum
Süper canımm ben de bugün başladım diyete bakalım nasıl olcak gerçi yarın pazar diyet yapmıyorum ama olsun enazndan bugün adım atmıs olacağım bir şeylere

Kızlaaaar ben bugün yaptım diyetimi hiç ekmek yemedim Sabah omlet,peynir,zeytin,muz,tahin yedim...Öğlen 1fincan sütlü türk kahvesi içtim Akşam da 1.5 tabak karnabahar yemeği yedim ama açlık hissediyorum açım ayy ekmeksiz doymadım hiç...

Ayyyy nerdesiniz yaaa bugünde ben varım kimse yok ay yeme krizine girdim az önce. Ekmeksiz doymadım hiç zormuş...Zaten birkaç kişiden daha duymuştum zor oluyor diye. Ben yine yağsız,hafif şeyler yiyerek diyet yapayım bence onda hiç değilse tambuğday,kepek ekmek falan yeniyor. Çoğu diyetisyen de önermiyor biliyor musunuz ekmeksiz diyeti.. E haklılar yani açlık oldu bir de aklım sürekli yemekte kaldı habire mutfağa girdim girdim çıktım... Pazartesi kendi diyetime döneceğim neyse bunu da denemedim demem

Ekmek bağımlıları için zaten ekmeksiz zor oluyor günde iki dilimi gecmezsen sorun olmaz zaten mesela ben 3. Haftadayim hiç ekmek yemedim hiç yokluğunu da hissetmiyorum ama sen ye djdjjdjdjd ve evet böyle devam etme çünkü aklın ekmekte kalırsa kötü olur çok aciktiginda da ye biseyler eğer yemezsen sürdürebilirlikten çıkar işkenceye döner aciktiginda 2-3 kaşık yoğurt bastiriyor zaten onun gibi hafif şeyler ye ben hep öyle yapıyorum hedefin karbonhidratsiz beslenmekten ziyade en az ne kadar karbonhidrat yemeliyim olsun

Aaay yok kuzum hiç bana göre değilmiş bu diyet insülin direncim fln mı yüksek acaba.. Acayip açlık oluştu

Olabilir canım ama bir daha zorluk çekeceğimiz diyet yok demiştik o yüzden sen ekmeğini güzelce ye Ama günde Max 3 dilim hakkın olsun fikrimce
Ben eski diyetimi yapacağım canım yağsız,hafif şeyler yiycem onda ekmek yeniliyor. Off bıktım cidden ne yapsam olmuyor ayy bana dua et olur mu sağlıkla vereyim artık.. Bir daha diyette değistirmiycem

Ben eski diyetimi yapacağım canım yağsız,hafif şeyler yiycem onda ekmek yeniliyor. Off bıktım cidden ne yapsam olmuyor ayy bana dua et olur mu sağlıkla vereyim artık.. Bir daha diyette değistirmiycem
Ah güzelim tabiki dua ediyorum ama nolur bir daha böyle kisitlayici diyetleri geri dönmemek üzere bırak zaten yağsız hafif şeyler yiyecektin neden tekrar en başa döndün ki bak yine sadece Zaman kaybettin ve azmin tekrar tekrar kırıldı buna üzülüyorum bide diyordun ki diyetisyen listeleri çok uzun zaman kaybettiriyor farkındaysan asıl böyle saçma diyetler sadece Zaman kaybı ve yeme atağı aslında klasik diyetten devam etsen azar azar versende kârdır en azından biseyler basariyorsun demektir bu en güzeli azar azar vermek zaten ne kadar hızlı verirsen o kadar hızlı alirsın en güzeli canının istediği her yemeği sağlıklı versiyonlarıyla yapmak hem böyle tatmin de olursun hemde güzelce kilonu verirsin her türlü yemeğin sağlıklı versiyonu var asıl diyet abartı zor bişey değil böyle kisitlayici diyetler zor

Son düzenleme:
Çok haklısın canım benim...yine denedim yine olmadı yani. Ama artık diyet değiştirmiycem benim hatam hep diyet değiştirmek azar azar yemek de çok mantıklı ama benim insülinim yüksek sanıyorum açlık oluyor az yiyince. Ben en iyisi en başta dediğim gibi yağsız,hafif şeylerle diyet yapayım ve hiç değiştirmeyeyim hafif şeyler olunca doyana kadar yiyorum kalorileri düsük olduğu için kilo yapmıyor hem de ben doymuş oluyorum iyi oluyordu niye iki de bir değistirdim ki bu diyeti şimdiye zayıflamıştım ah bu ben....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…