DİYET MOTİVASYON GRUBUM

Haftada 1 yada 10 günde bir de izinliyim istediğimi yiyorum onu da eklemek istedim :)
Merhaba canım hoşgeldin ben yarından itibaren başlıyorum inşaallah ama ben kalori saymayacağım yağsız,hafif şeyler yiyeceğim sadece. Böyle kaloriler otomatikmen kısılıyor zaten.. Bakalım ne kadar vereceğiz

Hızlı kilo verdiren diyetlerden uzak dur bence canım. Sağlık sorunların varsa daha kötü etkiler. Ben bir dönem diyetisyene gittim. Ama çok despot bir diyetisyendi. Korkusuna birşey yiyemiyordum liste dışında. Bir de telefonumu kontrol ediyordu her gün 10 bin adım atmış mıyım diye. Atmadığım bir gün bile varsa hesap soruyordu adam Neyse onun listesiyle ben 4 ay gibi bir sürede 10 kilo verdim. Ve 5 yıl hiç almadım o kiloları. Hormonal sorunlar yaşadıktan sonra yine kilo aldım. Ama şok diyetlerle verilen kilolar fazla fazla alınıyor. Çünkü vücut bir anda 5-6 kilo verdikten sonra kendini korumaya alıyor ve daha uzun süre enerjisini korumak için metabolizmanı yavaşlatıyor. Bu defa ne yapsan bir noktadan sonra kilo veremiyorsun. Daha çok metabolizmayı hızlandıracak şekilde beslenmek gerek. Benim abim de sağlıkçı ben de bu konuları çok araştırınca neredeyse yarı diyetisyen oldum. Kendime uygulamak kaldı sadece

Yok canım şok diyet gibi değil benim ki yediklerime dikkat edeceğim sadece.. Yağsız, hafif seyler yiyeceğim o kadar

Yok canım şok diyet gibi değil benim ki yediklerime dikkat edeceğim sadece.. Yağsız, hafif seyler yiyeceğim o kadar
Akdeniz tipi beslenmeye bir bakabilirsin. Pcosa iyi geliyormuş diye duydum ondan onu araştırıyorum. Sebze bakliyat ağırlıklı beslen diyor. Çiğ kuruyemiş tüketiliyor her gün. Kırmızı eti azaltıyorsun biraz. Balık haftada bir. Daha çok faydalı yağları tüketiyorsun zeytin yağı gibi. En faydalı diyet yöntemiymiş sanırım. Ben aralıklı oruç yapıyorum şuan ama buna da uymaya çalışıcam akşam yemeklerini pişirirken en azından

Benim de aklıma geldi canım..Araştırmıştım kilo verme odaklı değil de daha çok sağlıklı beslenmeye yönelik bir diyet diyebiliyorum. Kalp hastalarına öneriliyor özellikle.. Karbonhidrat alımı nasıl peki onda?

Başladık değil mi
Yaaa şeeeyyy şöyle ki diyet planımı değiştirdim been o yüzden şey oldu ama bak hemen anlatiyim şimdi benim vücudum elma tip olduğu için kiloyu hep üstten aldım o yüzden egzersiz odaklı bir diyet yapmam lazım yani karbonhidratı kesip +egzersiz yapmam lazım o yüzden bgn başlamadım

Çoook sinirlendiim nasıl baslamazsiiin hergün bizin aleyhimize?! Tüm egzersiz videolarını kaydet ve yarın direk başla

Yediklerimizi de örnek olsun diye paylaşalım mı ?
Ben bugün sabah kahvaltıda yarım yemek kş zeytinyağlı omlet 2 yumurtalı , 2 dilim peynir , 1 minik avokado yedim
Akşam çok az yağlı diyet pırasa yedim 6,7 kaşık .
Sonra evdekilere yemek pişirniştim dayanamadım 4 yemek kaşığı falan etli patates yemeğinin tadına baktım diyelim :)
Günü portakalla bitiriyorum sanırım 1000 civarı bir kalori almışımdır

Oh ne güzel başarılarınız daim olsun inşaallah ben de başlayacağım egzersiz ve diyete

Ekmek yiyor musun peki canım?

Başlayın başlayın yarın:) her hafta mı tartınıyorsunuz kızlar ben hergün tartılıyorum
Yok ayollll haftada bir tartıl canım öyle psikolojin bozulur ben hiç tartılmıyorum sadece diyete başlayacağım zaman kilom belli olsun diye tartılıyorum daha sonra 15günde bir yada ayda 1 tabi diyeti sürdürebilirsem yani çünkü yıllar sonra şunu idrak ettim önemli olan tartıdaki değil aynadaki görüntü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…