- 6 Şubat 2021
- 3
- 2
- 36
- Konu Sahibi fndknannesi
-
HoşgeldinAh ne harika bir başlık. Moral, destek oluruz tabii. Bende size eşlik etsem harika olur. Takibe aldım. :)) fazla yağ ve kilolardan kurtulduk bile hahaha
Ben Glutensiz besleniyorum yüzde 90 diyebilirim . Ekmek yemiyorum kahvaltıdan ekmeği kesince otomatik bir miktar kilo gidiyor zaten eğer çok ekmek ihtiyacım olursa çiğ karabuğday unundan glutensiz ekmek yiyorum 1 dilimEkmek yiyor musun peki canım?
Çok iyi canımBen Glutensiz besleniyorum yüzde 90 diyebilirim . Ekmek yemiyorum kahvaltıdan ekmeği kesince otomatik bir miktar kilo gidiyor zaten eğer çok ekmek ihtiyacım olursa çiğ karabuğday unundan glutensiz ekmek yiyorum 1 dilim
Canıımm valla yataktan yazıyorum hastayım tirtir titriyorum o yüzden yazmadım bugün biliyorsun hasta bünyem hiç kızmaKızlarrr nasıl gidiyor diyet
ay geçmiş olsun bu nasıl bir hastalıktı bir bitmedi. Benim icin çok güzel ilerliyor inşallah devamlılıkta saglarim ve hiç motivem düşmüyor haftasonu kalorimi biraz arttırsam bile ondan sonraki gün hemen dengeliyorum fark ettim de eskiden bazi günler 3000 i de bulabiliyormus kcal miktarim ve normal yediğimi sanmisim hep o yüzden bu diyete girdiğim çok çok iyi oldu umarım sende en kısa zamanda toparlanirsin kuzumCanıımm valla yataktan yazıyorum hastayım tirtir titriyorum o yüzden yazmadım bugün biliyorsun hasta bünyem hiç kızmane zaman toparlanırsam o zaman yani. Siz neler yaptınız beni şimdilik boş verelim,sizi motive edelim kimseden ses çıkmıyor ya hadi ben hastayım siz? Kızlar günlük yazın naptığınızı daha motive olursunuz
Sağol kuzumay geçmiş olsun bu nasıl bir hastalıktı bir bitmedi. Benim icin çok güzel ilerliyor inşallah devamlılıkta saglarim ve hiç motivem düşmüyor haftasonu kalorimi biraz arttırsam bile ondan sonraki gün hemen dengeliyorum fark ettim de eskiden bazi günler 3000 i de bulabiliyormus kcal miktarim ve normal yediğimi sanmisim hep o yüzden bu diyete girdiğim çok çok iyi oldu umarım sende en kısa zamanda toparlanirsin kuzum
Hahahahhah yok o ben değildim mikandi kalori bilmeyenSağol kuzumhani bahsetmiştim ya rahatsızım iğne tedavisi görüyorum diye.İşte o tedavi ağır geliyor bünyem zayıflıyor toparlanamıyorum bir türlü...Hatta bdv'de konu bile açtım geçen bununla ilgili belki görmüşsündür o yüzden diyet fln zor geliyor ama biran önce de vermek lazım böyle olmaz... Ben de bahsettiğim gibi yapacağım artık iyi hissedince başlayacağım en yakın zamanda inşaallah ekmek,pilav,makarna,patates ve hamurişini bırakacağım. Egzersiz de yapacağım halim olunca senin böyle diyet yapman çok iyi oldu ama hatrlıyor musun hiçbir seyin kalorisini bilmiyordun soruyordun bana kalorileri bilmek önemli gerçekten ve cidden herkes böyle klasik diyetlerle zayıflıyor bizim gibi saçma sapan şeylerle vakit kaybetmiyor ama ben kalori saymakla uğraşmak istemiyorum sürekli kafam onunla meşgul olsun istemiyorum ama gerçekten yapılması gereken de bu yani gerçi benim şimdi yapacağım da klasik aslında ekmeği falan bırakacağım yani. İnşaallah biran önce başlarım güzel sonuçlar alırım ben de
Ayyyy mikan mıydıHahahahhah yok o ben değildim mikandi kalori bilmeyenbu arada evet başlığın karşıma çıktı umarım bir an önce toparlanirsin ve aramıza dönersin ve seninki de çok güzel sürdürülebilir birşey diyetten ziyade yaşam biçimi eminim sende döndüğünde çok güzel kilolar vereceksin tekrar geçmiş olsun
Canım çok geçmiş olsun ben de yapamadım hiç uzun süredir..Hastayken hic olmuyor zaten boşver zorlama ne zaman toparlanırsak o zaman yaparız inşaallahSlm kızlar, yok ya yapamıyorum. Hastaydım bi kaç gündür zaten de. İrade gösteremiyorum pek. Yine de kilo almadım şaşkınım
Merhaba hoşgeldinnnHerkese merhaba, Nasılsınız kızlar?
Motivasyonuma destek, aktif bir grup arıyordum. Bu grubu gördüm. Cuma gruplarında sıkı bir kilo vermiştim çook eskiden. Sonra biraz al ver oldu. Başlangıç kiloma dönmedim ama indiğim kiloda da kalamadım :)
Bir süredir en azından koruyayım diye dikkat ediyorum ama artık verme sürecine girmek istiyorum. Tahmini bir on kilo gitmesi gerek. Tam güncel kilomu bilmiyorum. Biraz tartılmadan gitmek istiyorum. Zaten aralıklı oruç şeklinde besleniyordum ama bir haftadır daha sıkı dikkat ediyorum. Bugünden itibaren de akşam 17.00 itibari ile yemeği sonlandırmaya çalışacağım. Durumum böyle. Umarım burada motivasyonumu arttırabilir ve size de motive kaynağı olabilirim :)
Merhaba, hoşbuldumMerhaba hoşgeldinnnburaya hergün neler yaptığını yaz mutlaka bizi de motive et ben şuan yapamıyor bazı arkadaşlar devam ediyor. Ben de iyi hissedince başlayacağım inşaallah Bu arada hayırlı kandiller kızlaaaar
Hosgeldiiin canimm bende 7-10 kg versem çok güzel olacak birlikte devam artikkHerkese merhaba, Nasılsınız kızlar?
Motivasyonuma destek, aktif bir grup arıyordum. Bu grubu gördüm. Cuma gruplarında sıkı bir kilo vermiştim çook eskiden. Sonra biraz al ver oldu. Başlangıç kiloma dönmedim ama indiğim kiloda da kalamadım :)
Bir süredir en azından koruyayım diye dikkat ediyorum ama artık verme sürecine girmek istiyorum. Tahmini bir on kilo gitmesi gerek. Tam güncel kilomu bilmiyorum. Biraz tartılmadan gitmek istiyorum. Zaten aralıklı oruç şeklinde besleniyordum ama bir haftadır daha sıkı dikkat ediyorum. Bugünden itibaren de akşam 17.00 itibari ile yemeği sonlandırmaya çalışacağım. Durumum böyle. Umarım burada motivasyonumu arttırabilir ve size de motive kaynağı olabilirim :)
Bende sıfır spor yapıyorum neden bilmiyorum ama spor yapmaktan nefret ediyorum hiç sevmem sadece diyetle devam ediyorum bence yaşınız çok degilse sarkma gibi bir durumda olmuyor daha önceden deneyimlerim spor sadece verdiginizden daha çok verdiğinizi görünüş olarak gösteriyor tabi yine diyete eklenirse iyi olur sıkılaştırır istikrarı olanlar için çok güzelMerhaba, hoşbuldumAy inşallah iyi gelelim birbirimize. Aslında yaza kadar eski kiloma inmek istiyorum Ama 5 Nisanda da bir düğünümüz var. Artık ne verebilirsem :)))
Ben pek spor yapamıyorum. Evden çalışıyorum. Bir süredir çok oturmalı bir hayata geçtim maalesef. Ufak tefek de olsa bir hareket ekleyebilsem hayatıma süper olacak.
Ay inşallah canım.Hosgeldiiin canimm bende 7-10 kg versem çok güzel olacak birlikte devam artikk
Eskiden her gün yürürdüm. Biraz fazlaca yoğunluğum oldu ihmal ettim. İnsanın da yapmadıkça yapmayası geliyor :) Ama hareket edince de bir enerji geliyor bana. Yani daha mutlu oluyorum ama düzen de oturtturamadım yani. Artık olduğu kadar deyip sabahları 20-30 dk da olsa yürümeye çalışacağım.Bende sıfır spor yapıyorum neden bilmiyorum ama spor yapmaktan nefret ediyorum hiç sevmem sadece diyetle devam ediyorum bence yaşınız çok degilse sarkma gibi bir durumda olmuyor daha önceden deneyimlerim spor sadece verdiginizden daha çok verdiğinizi görünüş olarak gösteriyor tabi yine diyete eklenirse iyi olur sıkılaştırır istikrarı olanlar için çok güzel
Aay ben de yürüyüşten nefret ediyorum ama başka egzersizler yapacağım inşaallahAy inşallah canım.
Eskiden her gün yürürdüm. Biraz fazlaca yoğunluğum oldu ihmal ettim. İnsanın da yapmadıkça yapmayası geliyor :) Ama hareket edince de bir enerji geliyor bana. Yani daha mutlu oluyorum ama düzen de oturtturamadım yani. Artık olduğu kadar deyip sabahları 20-30 dk da olsa yürümeye çalışacağım.
İnşallah canım.Aay ben de yürüyüşten nefret ediyorum ama başka egzersizler yapacağım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?