- Konu Sahibi fndknannesi
Naptiin diyorummmAsddfgghjkl![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptiin diyorummmAsddfgghjkl![]()
Diyet değistirdimNaptiin diyorummm
E zaten sağlıkli beslenmiyor muydun faydaliyla aynı şey sjsjsj bu arada canım eğer kendin liste yapmakta zorlaniyorsan ChatGPT ye yazdırabilirsinnDiyet değistirdimhaftasonuna kadar bakcam zorlanmazsam bunu yapcam faydalı yiyeceklerden bir liste yaptım
Bu sefer liste yapmıştım kuzumE zaten sağlıkli beslenmiyor muydun faydaliyla aynı şey sjsjsj bu arada canım eğer kendin liste yapmakta zorlaniyorsan ChatGPT ye yazdırabilirsinn
Canım bence bu diyet hiç olmaz sürdürülebilir değil yine zaman kaybetme yine sen bilirsin. Fikrimce ChatGPT ye kendi sorunlarini da yaz sana ona göre bir diyet listesi yazsin diyetisyene bile gerek kalmaz. Diyette yasak oldukça o diyet hiçbir fayda sağlamaz illaki akşam yemeği yemek isticeksin tüm diyetlerde ilk gün kolaydır ama sonrası..Bu sefer liste yapmıştım kuzumama uyamadım tabi ki
neyse dedim ya denemek istedim sadece aklımda kalmasın diye. Bu arada yağsız,hafif şeyler yediğim diyet rahat ama sürdürülmüyor en fazla 3gün...
Çünkü fazla yiyecek seçeneği yok bu yüzden yeni diyet arayışına girdim ChatGPT iyi fikir onu da deniyim. Ama bak bugün şöyle birşey oldu biliyorsun hastayım zorlanıyorum bazen güne yine böyle başladım ama dedim sadece kahvaltı yesem nasıl olur..Yani akşam yemeklerini yasaklayarak diyet yapsam. Denedim bugün oldu biliyo musun
Normalde biliyorsun hastayken asla diyet yapamam ama bu oldu sadece kahvaltı türü şeyler yedim . Dur bakalım deniyim biraz bunu bana uygun sanki. Yani düşününce hergün kral kahvaltısı yapmıyoruz sonuçta kalori alımım düşer baya bununla
Kızz oluyor kızzCanım bence bu diyet hiç olmaz sürdürülebilir değil yine zaman kaybetme yine sen bilirsin. Fikrimce ChatGPT ye kendi sorunlarini da yaz sana ona göre bir diyet listesi yazsin diyetisyene bile gerek kalmaz. Diyette yasak oldukça o diyet hiçbir fayda sağlamaz illaki akşam yemeği yemek isticeksin tüm diyetlerde ilk gün kolaydır ama sonrası..
İnşallah canım basarabilirsin bu seferKızz oluyor kızzdur bakalım pazartesiye kadar deniyim ben akşam yemeklerini çok aramam aslında...Bakma sen duygusal yeme benimkisi. Akşam yemeği aramam ama kahvaltı isterim ama
dur bakalım deniyorum.. Ben de olmaz diyodum ama oluyor hatta tam sana yazmaya girdim oluyorr sonunda buldum galiba diye
![]()
Aminİnşallah canım basarabilirsin bu sefer
Çok iyi ama bu hafta kilo veremedim yeterince açık yaratmama rağmen heralde direnç kilomdayimAminkuzum
sen de durumlar nasıl
Kıtlık moduna girmişsin canım vücut az yemeye alışınca diyeti algılamıyor hep böyle yiyeceksin sanıyor vermiyor. Ben o yüzden her zaman derim haftada 1gün mutlaka diyete mola verin diye. Bence bugün mola ver hatta kıtlığa girince çıkması da zor oluyor 3gün mola ver benim bir kere öyla olmustu 1ay çok ama çok dikkat etmeme rağmen çkmamıştı kıtlıktan o kadar diyet bosa gitmisti....3gn bozdum tıka basa yedim tartıda 1kg almıs gözüktüm hatta. Sonra ki hafta yaptım o 1kilonun yanında ekstra 2kg fln daha gitmişti. Yani biranda ktlıktan cıkıp o şokla 3kg gitmistiÇok iyi ama bu hafta kilo veremedim yeterince açık yaratmama rağmen heralde direnç kilomdayim
Ay canım ağzından bal damlıyor bende mola vermek istiyorum ama daha o kadar kilo gitmedi ki 4 kiloya yakın verdim sağlıklı verdim. Geçen hafta aldığım kalori miktarı ortalaması 1000 e yakindi ve bir iki gün sağlıksız şey de yemiştim çok olmasa da bir gün iki dilim ev Keki diğer günde markette satılan mini keklerden 150 kcallik. Yani açıkçası tam emin değilim kıtlığa girmis midir girmemis midir diye çünkü o kadar az beslenmedim off ya bilmiyorum ne yapacağımı bı yandan da korkuyorum mola verirsem kalori hesabi yapamam haftalık tüm açığım da gider diyeKıtlık moduna girmişsin canım vücut az yemeye alışınca diyeti algılamıyor hep böyle yiyeceksin sanıyor vermiyor. Ben o yüzden her zaman derim haftada 1gün mutlaka diyete mola verin diye. Bence bugün mola ver hatta kıtlığa girince çıkması da zor oluyor 3gün mola ver benim bir kere öyla olmustu 1ay çok ama çok dikkat etmeme rağmen çkmamıştı kıtlıktan o kadar diyet bosa gitmisti....3gn bozdum tıka basa yedim tartıda 1kg almıs gözüktüm hatta. Sonra ki hafta yaptım o 1kilonun yanında ekstra 2kg fln daha gitmişti. Yani biranda ktlıktan cıkıp o şokla 3kg gitmisti![]()
Verme olmadıysa girmiştir.. O zaman da mola şart oluyor 4kg bile olsa girebiliyor kıtlığa hemen. Miktara takılma hiç.. Dediğim gibi kıtlığa girince çkması da zor hem girmediyse bile vücudun bi şaşırsın hemen mola verAy canım ağzından bal damlıyor bende mola vermek istiyorum ama daha o kadar kilo gitmedi ki 4 kiloya yakın verdim sağlıklı verdim. Geçen hafta aldığım kalori miktarı ortalaması 1000 e yakindi ve bir iki gün sağlıksız şey de yemiştim çok olmasa da bir gün iki dilim ev Keki diğer günde markette satılan mini keklerden 150 kcallik. Yani açıkçası tam emin değilim kıtlığa girmis midir girmemis midir diye çünkü o kadar az beslenmedim off ya bilmiyorum ne yapacağımı bı yandan da korkuyorum mola verirsem kalori hesabi yapamam haftalık tüm açığım da gider diye![]()
Off canım bilmiyorum ya valla sıkıldım çok umutluydum bu kalori saymadan ama olmuyor sanırım yürüyüş bandı alıcam diyet yapicam dayanamıyorum gerçekten artık yürüyüş bandı aldıktan sonra sağlıklı beslenicem sadece doyana kadar yicem yağlı şeyler yememeye dikkat edicem ama bide rafine şeker tüketmemeye çalışcamVerme olmadıysa girmiştir.. O zaman da mola şart oluyor 4kg bile olsa girebiliyor kıtlığa hemen. Miktara takılma hiç.. Dediğim gibi kıtlığa girince çkması da zor hem girmediyse bile vücudun bi şaşırsın hemen mola ver![]()
Canım ben de denedim ya yağsız,hafif şeyler yemeyi o da zor biraz çünkü pek seçenek yok ama bak bu şimdi yaptığımı bir dene istersen kaç gündür çok iyiyim bunda sadece akşam yemekleri yasak, kahvaltı türü şeyler yiyebilirsin her zamanki gibi pazar günleri mola günü bir tek pazarları yemek yiyebilirsin. Bi dene bak...Bende hiçbir şey yapamıyordum artık bunalmıştım en mantıklısı bu geldi bana çok da rahat ettim inanki akşam yemeklerini çıkarınca gün içinde aldığın kalori miktarı otomatikmen yarıya iniyor zaten...Hem en güzel öğünler gün içinde yediklerimiz bence yani ben akşam yemeğini çok aramam öyle. Mola günümde güzel bir yemek yaparım tatmin olurum zaten psikolojik olarak. Bence dene bak benim bugün yediklerimOff canım bilmiyorum ya valla sıkıldım çok umutluydum bu kalori saymadan ama olmuyor sanırım yürüyüş bandı alıcam diyet yapicam dayanamıyorum gerçekten artık yürüyüş bandı aldıktan sonra sağlıklı beslenicem sadece doyana kadar yicem yağlı şeyler yememeye dikkat edicem ama bide rafine şeker tüketmemeye çalışcam
Bebişim bende akşam yemeği çok ararım ya aramasaydim gelirdim koşa koşa. Yağsız derken kendimi hiç kisitlamicam sadece yediklerim sağlıklı olucak artık başaracağimi sanmıyorum yürüyüş bandı alırsam belki biraz motive olurum.. sende durumlar nasıl tartıldın miCanım ben de denedim ya yağsız,hafif şeyler yemeyi o da zor biraz çünkü pek seçenek yok ama bak bu şimdi yaptığımı bir dene istersen kaç gündür çok iyiyim bunda sadece akşam yemekleri yasak, kahvaltı türü şeyler yiyebilirsin her zamanki gibi pazar günleri mola günü bir tek pazarları yemek yiyebilirsin. Bi dene bak...Bende hiçbir şey yapamıyordum artık bunalmıştım en mantıklısı bu geldi bana çok da rahat ettim inanki akşam yemeklerini çıkarınca gün içinde aldığın kalori miktarı otomatikmen yarıya iniyor zaten...Hem en güzel öğünler gün içinde yediklerimiz bence yani ben akşam yemeğini çok aramam öyle. Mola günümde güzel bir yemek yaparım tatmin olurum zaten psikolojik olarak. Bence dene bak benim bugün yediklerimomlet,1dilimtambuğdayekmek,muz,tahin,peynir,zeytin akşama doğru acıkınca da bir simit yanına da biraz peynir yedim kahvaltı türü şeyler yiyebiliyoruz yani saat farketmeksizin bir de canım magnolya çekti minik bir kavanozda ondan yedim bitti şuan aç değilim sadece çok soğuk burası ısınmak için belki atarım ağzıma biseylar ama ac değilim en önemlisi de psikolojik olarak tokum
bir de diyelim ki ilerleyen saatlerde acıktım ne yiycem ki en fazla küçük bir sandviç yani öyle kalorisi yüksek yemekler yemiyosun artık otomatikmen gidiyor en önemlisi de kafan rahat. Aslında o yağsız,hafif şeyler yediğim diyette de kafam rahattı ama onda fazla seçenek yoktu herşey illaki yağlı onu en fazla birkaç gün sürdürebiliyorsun...Bak bu akşam yemeği yememek çok iyi hem oruçta geliyor kahvaltı türü derken bi çorbada içilebilir kahvaltıda çorbada içiliyor sonuçta.Oruçta da iftarda çorba içerim yine kahvaltı türü yemiş oluyorum yani..Bazen menemen yaparım iftara. Bu şekilde iyi oldu ya dene canım
ama önce 3gün mola ver mutlaka çünkü şuan hangi diyeti yaparsan yap kötü olursun kıtlıktasın..Hiç stres yapma Allah büyüktür benim geçen haftaki halimi hatırlıyor musun ben de böyle bıktım diyordum bak şimdi geçti
stres yapma benimkine gel sende akşam yemekleri yeme aynı diyette olursak daha güzel motive ederiz birbirimizi hem. Hem de bak kalori saymakla yormuyorsun kendini ben o yüzden kalori diyeti yapmadım hiçbir zaman tmm klasik diyet millet onunla zayıfladı ama kafa kalmadı
sürekli kalori saymak yani sürekli yemek düşünmek demek...Boşver onu yasak koymak en mantıklısıdır her zaman dediğim gibi bak hatırlarsan yasaklamaları da denemiş oldum ben önce ağır şeyleri yani yağlı şeyleri yasakladım yağsız,hafif yiycem dedim ama onda seçenek yok sürdüremedim...Sonra hatırlarsan karbonhidratı yasakladım ekmeksiz açlk krizine girdim o da olmadı
Ben de akşam yemeklerini yasakladım sadece illa birşey yasaklancaksa en oluru bu....
Kzz en güzel şeyler sabah ve öğlen yada araöğündeki şeyler boşver akşam yemekleriniBebişim bende akşam yemeği çok ararım ya aramasaydim gelirdim koşa koşa. Yağsız derken kendimi hiç kisitlamicam sadece yediklerim sağlıklı olucak artık başaracağimi sanmıyorum yürüyüş bandı alırsam belki biraz motive olurum.. sende durumlar nasıl tartıldın mi
Kzz en güzel şeyler sabah ve öğlen yada araöğündeki şeyler boşver akşam yemeklerinigerçekten dene bence...
Amaç yasak koyarak kaloriyi kısmak kalori hesabı yapmadan kafan rahat diyet yapmak. Sağlıklı beslenmede kalori kısılır mı? Ben meselâ sağlıklı olan şeyleri de çok yerimişe yaramaz yani...En mantıklısı kilo vermek istiyorsan yasaklamalar koymak onların içinde de en iyisi akşam yemeklerini yasaklamak çünkü bi sandviçle doyuyor insan ama tabak tabak yemek,pilav yese yine doymuyor
ben öyleyim yani psikolojik olarak doydum demem yemek yerken. Bu arada tartılmadım canım biliyorsun sık tartılmıyorum 10gn sonra belki tartılırım ama veriyorsun ya bak saydım sana bugn yediklerimi az kalori almışımdır. Bir de benim bi tanıdığım bu dediğim diyeti yani akşam yemeklerini yasaklamayı bi kere yaptı 1haftada baya verdi...Ondan da etkilendim aklıma geldi başladım bende buna
![]()
Anladım canım yine de aklında olsun..Ben son çare olarak bunu yapıyorum ben de bıktım diyet yapmaktan ama bu diyet gibi değil yaa yiyecek şey çok bunda fazla kısıtlama da yok sadece dediğim gibi yemek yenmiyor.. Kilolar gidince kilomu korurum muhtemelen çünkü benim ki tamamen psikolojik yemeydi bak bugün çok yorgun olacağm için yapamiycam meselâ.Bir de dediğim gibi akşam yemeklerini çok aramam o yüzden verince korurum inş. arada sırada mesela haftada 4gün yemek yerim o günlerde güzel yemekler yapar tatmin olurum haftada 3günde bunu yapar dengelerim diye düşündüm. Yani yine de aklında olsun canımAy canım iyi diyosun ama gerçekten illaki akşam yemegi olucak önümde yani bozarım üstelik ben sağlıklı beslenmenin yanında günlük bir saat de yürüyüş yapıcam bu dediklerine benim bir yakın arkadaşım da sadece sağlıklı beslenip ve sadece yürüyüşle 7 ayda 20 kg vermişti ben 10 kg versem yeter de artar senin diyet güzel ama benlik değil ben artık diyet kafasından çıkıp yaşam tarzina geçmek istiyorum çünkü diyette yaptiklarini kilo vermeyi bıraktıktan sonra yapmazsan daha da fazlasını alırsın zaten zor olan kiloyu korumak yani ömür boyu sadece kahvaltı tarzı şeyler yiyemeyiz ki ama sen kendine guveniyorsan yap bunu ama kilo verdikten sonra epey koruman gerekicek ve akşam yemeklerini tamamen kesmen gerek. Akşam yemeği yediğin gibi direk kilo alırsın tabi sen kendi kilonu korursun sen ben kısıtlamaya gelemiyorum demiştin üstelik. Şahsen ben kilo verene kadar bunu yapsam daha fazlasıyla geri alırım djsjsjs
Burası iyi aslında ama birtek ben ve begum aktifiz.. ven bugün egzersizlere de basliycam nasipse. Yani burayı da kullanabiliriz önemli olan kararlılıkKızlar bir motivasyon grubu açsak telegram WhatsApp Instagramdan her hangi bir uygulamadan gaza gelsek