• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET MOTİVASYON GRUBUM

Aaaayy sus sus hatırlatma o diyeti..😹 öyle zaman kaybettirdi ki bana sürdürülebilir değildi saf gibi takıntı yaptık onu. Naptın canım bu arada? Yoktum kaç gündür ceza almışım yine🙄 ben çok hastayım bu arada hiçbir şeye halim yok
Ya sen niye hep ceza aliyonn😔 bende stepper sipariş verdim belki biliyosundur yerinde adım atiyorsun ve aynı zamanda kol da calisiyorsun eliptigin biraz daha zor hali. O gelene kadar nasil yapacağımı bilmiyorum.. biliyomusun aslında bendeki hep duygusal yeme yoksa normalde doyuyorum ama beyne o sinyali gönderemiyorum özellikle akşam yemeklerinde bu sorunu çoğu sefer yaşıyorum ve bu durumu nasıl atlatabilirim hakkında hiçbir fikrim yok sürdürülebilir olsun istiyorum ama o da olmuyor.. sen neler yaptın canim devam mi

Ya sen niye hep ceza aliyonn😔 bende stepper sipariş verdim belki biliyosundur yerinde adım atiyorsun ve aynı zamanda kol da calisiyorsun eliptigin biraz daha zor hali. O gelene kadar nasil yapacağımı bilmiyorum.. biliyomusun aslında bendeki hep duygusal yeme yoksa normalde doyuyorum ama beyne o sinyali gönderemiyorum özellikle akşam yemeklerinde bu sorunu çoğu sefer yaşıyorum ve bu durumu nasıl atlatabilirim hakkında hiçbir fikrim yok sürdürülebilir olsun istiyorum ama o da olmuyor.. sen neler yaptın canim devam mi
Bilmez miyim harika birşey o.. ben 18yaşlarımda çok kiloluydum snav stresi.. stepper+kaloridiyeti+günlük2saate yakın yürüyüşle 40günde 12kg fln vermiştim ama canım çıkmıştı ilkkez kilo veriyordum kalori saymaktan başka diyette bilmezdim aşırı zorlanmıştım açlıktan ağladığımı hatırlarım 😔 artık daha bilinçliyim tabi ama o eski enerji kalmadı bu kez..
Ben devam canım akşam yemekleri yasak hâlâ 😹 ama bugün yapamadım hastayım bir de evde baya bi hamurişi var yapsam da bugünlerde pek etkili olmayabilir ama yine de diyet değiştirmiycem artık yani hergün olmayacak bu hamurişleri sonuçta..Yani ben memnunum şuan ki diyetimden.🤗 Yarın yapacağım inş..
Psikolojik yemeye gelince hani anlatmıştım ya şuan bu diyetimde bir sandviçle doyuyorum ama akşam yemekleri yeseydim çok iyi biliyorum ki tabak tabak pilav,yemek yesem yine doymam.. Gerçekten psikolojik benim ki de bak mesela hamurişi var dedim ya bu diyeti yapmayacak olsaydım baya yerdim şimdi 1-2dilim hamurişi yeterli geliyor. Bu diyet bana çok iyi geldi anlayacağın 🤗ama psikolojime etkisini ben de anlamadım başka diyetlerde böyle olmazdı yedikçe yerdim. İnş. sende biran önce kendine uygun olan diyeti bulursun canım çok zor psikolojik yemek

fndknannesi fndknannesi naber canım nasıl gidiyorr💞 benim stepper bu haftasonu gelicek sen onunla 12 kg vermistin bir 40 gün gibi bir sürede biraz ayrıntı acar misin günde kaç dk yapıyordun ve diyetin klasik porsiyon kontrolü müydü

fndknannesi fndknannesi naber canım nasıl gidiyorr💞 benim stepper bu haftasonu gelicek sen onunla 12 kg vermistin bir 40 gün gibi bir sürede biraz ayrıntı acar misin günde kaç dk yapıyordun ve diyetin klasik porsiyon kontrolü müydü
Canım benim onunla verdiğimi düşünme yani ona bağlama ben çok zor bir diyet yapıyordum kalori sayıyordum ama günlük 600kalori fln alıyordum yani..Dedim ya açlıktan ağladığımı bilirim yanında yanlış anlaşılmasın söylediğim kiloyu çok zor verdim o zamanlar...Bu diyeti yaptım yanında ona 15dk yada bazen 30dk fln bindim bir de günlük 1-2saate yakın yürüdüm yani o derece verdim kiloyu. Kendimi çok zorladım saçma sapan bir şekilde. O zamanlar başka diyette bilmiyordum baya kötüydü benim için. O yüzden lütfen bel bağlama o alete.. yani onun etkisi çok azdı bence

Bir de bak ikimizde çok yorulduk bu kilo verme işinden o yüzden gel sende benim yaptığım gibi diyet yap kendini zorlama sadece akşam yemeklerini yasakla kahvaltı türü şeyler ye. Yemeksiz yapamam yemek ararım diyosan da başka bir yasaklama yap. İnan ki en rahatı bu....Birşeyi yasakla yanında da aletine bin günlük yarım saat fln.. Yorma kendini ben o aleti bindiğimde kendimi yorarak verdim o kiloyu psikolojim orda bozuldu benim sonradan o psikolojiyle hep korktum diyet yapmaktan..Ama şimdi kasmıyorum, çok yoruldun canım biliyorum bu kilo verme işinden ama bir şekilde kurtulmamız lazım ve kendimizi yıpratmamamız da lazım.

Back