- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
İşte insan nefsi neyse odur maalesef ramazan orucunda da amaç nefsi sınamak ama maalesef nefsime yenik düşüyorumçok haklısın bir irademize sahip çıkamıyoz ne zor yaa
ah o o kadar kolay geliyor ki banaİşte insan nefsi neyse odur maalesef ramazan orucunda da amaç nefsi sınamak ama maalesef nefsime yenik düşüyorum
İlk sigara geliyor bırakmam lazım o yüzden maalesefah o o kadar kolay geliyor ki bana
inan beyinde bitince asla zor olmuyor
mecbur kapatıyor insan ağzını
ama senin sigaran varmış
size zor olabilir anlıyorum
yoksa akşam oluyor ne yiyecek ne içecek
insanın aklına bile gelmiyor
çok haklısın bir irademize sahip çıkamıyoz ne zor yaa
sonucunu bekliyorum canımCanlarım bugün akşam 7:30 da du orucunu bırakıyorum en son tartilip paylaşacağım çünkü migrenim var ve gözlerimde aşırı ağrı olmaya başladı onun için kabak detoksuna başlıyorum normal öğüne geçince Y Yeni ben lazimkabak detoksunu birlikte yapalım kuzum bugün akşam meyve suyu yarın meyve ertesi gün normal öğüne gecebilirim
Yok canım 3 gün bugün yukarıda listemizinnaltinda ilk sayfada guncelliyorum zatensonucunu bekliyorum canım
1 haftadır mı su orucundaydın?
Olur eşlik ederimCanlarım bugün akşam 7:30 da du orucunu bırakıyorum en son tartilip paylaşacağım çünkü migrenim var ve gözlerimde aşırı ağrı olmaya başladı onun için kabak detoksuna başlıyorum normal öğüne geçince Y Yeni ben lazimkabak detoksunu birlikte yapalım kuzum bugün akşam meyve suyu yarın meyve ertesi gün normal öğüne gecebilirim
O zaman ayın 13 u uygun mu senin için canım kaç gün yapacağız sen liste atarsan ben o detoksu pek bilmiyorumOlur eşlik ederim
Ben bu 1.00x nin ne olduğunu anlayamadım canım türk kahvesinin kalorisi yok diye biliyorum çünkü şu orucunda icebiliyorsun
1.00 x 1 Di̇li̇m (30gr) Uno Çavdarlı Ekmek
70 kcal
1.25 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
85 kcal
0.75 x 1 Porsi̇yon Yumurtalı Ispanak
155 kcal
1.00 x 100gr Balık Buğulama
70 kcal
0.25 x 1 Porsi̇yon (200gr) Balık Tava
83 kcal
1.00 x 1 Porsi̇yon Kıvırcık Salata
84 kcal
1.00 x 1 Adet Mandali̇na
50 kcal
0.25 x 100gr Tahi̇n Helvası (Sade)
109 kcal
1.00 x 1 Adet Türk Kahvesi̇
20 kcal- Toplam
726 kcal
Tamam canımKabak detoksu 3 oyun kabak soteleyip yeniliyor..bu kadar
Yok evet sıfır normalde ama bunda 1 şeker vardı arkadaşlara uyum sağlamak için kimi zaman öyle oluyor çaycı ablaya sıkıntı olmasın diye iş yerindeBen bu 1.00x nin ne olduğunu anlayamadım canım türk kahvesinin kalorisi yok diye biliyorum çünkü şu orucunda icebiliyorsun
Aaa su cok önemliBen şu içemiyorum ya günde 1 litre zorlarsam 1.5 litre yi buluyor ondan da veremiyor olabilirim