Ama yumurta diyeti ya da kabak olabilir canımHafta da 2 gün yapabiliriz diğer günler aclik ile devam.ederiz.olmadi bir yumutda diyeti bir kabak detoksu patlatırız yapariz insaAllah
Aralikli oruç yazacaktim aclik yazmışım.hafta da 2 gün omad diğer günler aralikli oruç..asıl bunu demek istemiştim.yok sa haklisinAçlık orucu izerine omadi yaparsak hastalanmaz miyiz çünkü açlık sadece sıvı bitince alman gereken vitamin protein olmadan yapamayız omadda da tek öğün kati gıda yapamayız açlıktan çıktığımız için hastalanabiliriz canım
Tamamdir canım onu yapabiliriz çok iyi olur şimdi açıklama da listebyapip gün gün su orucu bildirimi yapacağım listeye eklicem bendeAralikli oruç yazacaktim aclik yazmışım.hafta da 2 gün omad diğer günler aralikli oruç..asıl bunu demek istemiştim.yok sa haklisin
Güzel gidiyor gibjSabah 1 dilim tam buğday ekmek üzerine bal
Bol yeşillik
Öğle 2 yumurta
Peynir
Ceviz 2-3
Akşam
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
1 parça çikolata
Sağol canım inş yarında başarabilirimGüzel gidiyor gibj
Yavaş yavaş komple birakmalisinSağol canım inş yarında başarabilirim
Akşam ekmek yemesem iyiydi ama dayanamadım
1.5 aydır akşamları ekmek yemiyorum.insan alışıyor cidden..sadece biraz kendisine zaman tanıması gerekiyor..Sağol canım inş yarında başarabilirim
Akşam ekmek yemesem iyiydi ama dayanamadım
Hadi bakalım çok sevindim ben şuan su orucu devam sayfa bilgisinde kg guncelliyorum hergun tartilip yazacağım bu sabahta yazdım1.5 aydır akşamları ekmek yemiyorum.insan alışıyor cidden..sadece biraz kendisine zaman tanıması gerekiyor..
Bu arada ucundan da olsa 70 i gördüm..elhamdülillah
Canım senin adına çok sevindim ya ne güzel hadi bakalım kaç kg ile başladın senHayırlı Sabahlar arkadaşlar
Daha 1-2 gündür dikkat edebilmeme rağmen oda aşırı da değil yani
61.20 yi gördüm çok şükür belki yarında 60 lı rakamları görürüm inş çok mutluyum
canlarım
nerdeyse 65leri gördüydüm bu yazCanım senin adına çok sevindim ya ne güzel hadi bakalım kaç kg ile başladın sen
Ne güzel inan ki 1 kg bile farkediyor insandanerdeyse 65leri gördüydüm bu yaz
bir silkindim 62 lere düştüm
ara verdim yemeler içmeler
şimdi yeniden başlayabildim çok şükür
61leri gördüm
Cok süper MasaAllahnerdeyse 65leri gördüydüm bu yaz
bir silkindim 62 lere düştüm
ara verdim yemeler içmeler
şimdi yeniden başlayabildim çok şükür
61leri gördüm
Ben 61 i gorsem birbucuk adana yerimCok süper MasaAllah
Benim canım dolu tabak spagetti istiyor galibaBen 61 i gorsem birbucuk adana yerim
Sivi beslenmesi de yapacaksin 10 gün tamamlanır onunla insaAllah..7 gün surdurecegim 10 gün yapmaktan vazgeçtim çünkü normal öğüne dönmek çok zor oluyor arkadaşlar