- 15 Haziran 2010
- 9.154
- 5.415
- 44
Cok iyi vallahiCanlar bakın değerlerine
Kaloriyi düşük tutunca kilolar gidiyor
Bugünde 60.65 i gördüm çok şükür 50li rakamlara ramak kaldı
Ama yağıma bakın eski tarihle daha kiloluyken yarım %36 idi
Sonra kilo vermeme rağmen 40a çıktı
Şimdi oda 39a indi şükür
Bu ne ya birden nasıl yağlandım
Tatlılar pastalar aşırı yağlandırıyor
Anaaa benim de öyle baş ağrım mahvetti gözümün arkasından nasıl bi ağrı anlatamam demek ki migren hastalarında bu etkiyi yapıyor su orucuçünkü migrenim var ve gözlerimde aşırı ağrı olmaya başladı
Kızlar benden tüyo kabağı ince şeritler halinde doğrayın fırın tepsisine dizin azıcık zeytinyağı sürün fırçayla o pişsin üstüne de sarımsaklı yoğurt mis misKabak detoksu 3 oyun kabak soteleyip yeniliyor..bu kadar
Migrenden olabilir canım ben açtım dün sıvı bugün daha birşey yemedim acikmadim çünkü akşam belki birşeyler yerimAnaaa benim de öyle baş ağrım mahvetti gözümün arkasından nasıl bi ağrı anlatamam demek ki migren hastalarında bu etkiyi yapıyor su orucu
Ben şu an112. Saatteyim ağrı falan kalmadı canım dün de geçmişti baş ağrım
Birdahakine yaparsın canım teşekkür ederiz bilgilerin içinKızlar benden tüyo kabağı ince şeritler halinde doğrayın fırın tepsisine dizin azıcık zeytinyağı sürün fırçayla o pişsin üstüne de sarımsaklı yoğurt mis mis
Bu arada sabah yumurtalı yeşillikli kahvaltı vardı bu detoksta
Su orucun bitsin normal yemeye geçince ben dee yapacağım inşallah ama size yetişemem herhalde
Ne demek canım kabak tavada sotelenince yemesi keyifli olmuyorBirdahakine yaparsın canım teşekkür ederiz bilgilerin için
Yok canım gecmeyecekse geçmiyor daha önce 7 günde yaptım 21 günde onun için biliyorum migrenim var benimNe demek canım kabak tavada sotelenince yemesi keyifli olmuyor
Bu arada bir gün daha dayansan baş ağrın geçerdi belki ama dayanması zor bir ağrı seni de anlıyorum
Kız benim de var dördüncü gün geçti benim kişiden kişiye değişiyor demek kiYok canım gecmeyecekse geçmiyor daha önce 7 günde yaptım 21 günde onun için biliyorum migrenim var benim
Evet insalllahPazartesi başlıyor muyuz kabak detoksuna insaAllah
Evet canım bu şekilBöyleyse banada uyar
O zaman pazartesi bende varım inşEvet canım bu şekil
Haydi bakalım pazartesi hep beraberO zaman pazartesi bende varım inş
Evet hicbirsey yemek istemiyorum canımSu orucundan sonra iştahınız kesildi mi?