Vallahi ne olsa yerim yeterki 61 olayım ki hedefim daha yukarıda onda bile yerimBenim canım dolu tabak spagetti istiyor galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi ne olsa yerim yeterki 61 olayım ki hedefim daha yukarıda onda bile yerimBenim canım dolu tabak spagetti istiyor galiba
Evet canım onu hesapladim birde eşim çok baskı yapıyor sıkıntı çıkarmasın. Sana birşey olmasın deyip duruyor anlatıyorum endişeleniyor 7 günde anlaştık o da kg verdiğimi gördükçe mutlu oluyor kendi de benimle diyet yapıyor hevesleniyormusSivi beslenmesi de yapacaksin 10 gün tamamlanır onunla insaAllah..
Ne guzel MasaAllah berakAllahEvet canım onu hesapladim birde eşim çok baskı yapıyor sıkıntı çıkarmasın. Sana birşey olmasın deyip duruyor anlatıyorum endişeleniyor 7 günde anlaştık o da kg verdiğimi gördükçe mutlu oluyor kendi de benimle diyet yapıyor hevesleniyormus
Sen nerelisin canım minnina misinNe guzel MasaAllah berakAllah
Orasi neresi anlamadimSen nerelisin canım minnina misin
Oruçlar geliyor bakalım sigarayı bırakmak istiyorum onu da bırakırsam inşallah tutacağımOrasi neresi anlamadim
Türküm ankaraliyim
Evet az cik ucundan öğrenmeye calistikBerakallah deyince arapcan çok güzel geldi canım
InsaAllah tutarsın oruç bize verilmiş en büyük hediye vücudumuzu tazelemek yenilemek icinOruçlar geliyor bakalım sigarayı bırakmak istiyorum onu da bırakırsam inşallah tutacağım
AYNEN MİLLET HEMENfarkediyor 1 kiloyu dahiNe güzel inan ki 1 kg bile farkediyor insanda
AH CANIM BOYUM 157 OLUNCA ÇOK SEVİNEMİYOMBen 61 i gorsem birbucuk adana yerim
İyi etmişsin canimEvet az cik ucundan öğrenmeye calistik
Ramazan-ı Şerifte incecik oluruz hiç korkmayın kızlarOruçlar geliyor bakalım sigarayı bırakmak istiyorum onu da bırakırsam inşallah tutacağım
Kısa misin Türkiye standarti sonuçta boyun biz kısa degiliz insanlar uzun canımAYNEN MİLLET HEMENfarkediyor 1 kiloyu dahi
AH CANIM BOYUM 157 OLUNCA ÇOK SEVİNEMİYOM
bencde bencedeeeKısa misin Türkiye standarti sonuçta boyun biz kısa degiliz insanlar uzun canım
Nescafe o kadar olamaz canım onu bir daha kntrol etmelisinToplam
1.00 x 1 Di̇li̇m (30gr) Tam Buğday Ekmeği̇ (Ekmek)
64 kcal
0.50 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı)
34 kcal
1.00 x 1 Adet (18gr) Nescafe 3Ü1Arada Kahve (Ori̇gi̇nal)
78 kcal
3.00 x 1 Yemek Kaşığı (20gr) Kuru Fasulye (Etsi̇z)
72 kcal
0.75 x 1 Porsi̇yon Etli̇ Bezelye
214 kcal
1.50 x 1 Su Bardağı Ayran
135 kcal
0.50 x 1 Adet Armut
35 kcal
0.50 x 1 Adet (150gr) Portakal
36 kcal
0.50 x 1 Porsi̇yon Etli̇ Güveç
171 kcal
0.25 x 1 Porsi̇yon (250gr) Bulgur Pi̇lavı
73 kcal
0.75 x 1 Paket (45gr) Eti̇ Form Kepekli̇ Bi̇sküvi̇
127 kcal
1039 kcal
dünkü menüm
kesinlikle baştan sona vücut yenilemesiInsaAllah tutarsın oruç bize verilmiş en büyük hediye vücudumuzu tazelemek yenilemek icin
mahsus fazla fazla yazdrıdım dikkat etmedim normalde hayatta içmem şekerli sütlü sade içerim dün içeceğim tuttuNescafe o kadar olamaz canım onu bir daha kntrol etmelisin
Anladım canım ama içme bırak nefs hakim ol nefs çok önemli birşey onu sen yonetirsen herşey bitermahsus fazla fazla yazdrıdım dikkat etmedim normalde hayatta içmem şekerli sütlü sade içerim dün içeceğim tuttu
bisküviyide fazla yazdım o kadar yemedim
anca80-90 kaloridir
çok haklısın bir irademize sahip çıkamıyoz ne zor yaaAnladım canım ama içme bırak nefs hakim ol nefs çok önemli birşey onu sen yonetirsen herşey biter