Diyet günlüğüm

bu ARADA KALORİ SAYIMINA BAŞLADIM YİNE BAŞKA TÜRLÜ BECEREMİYORum bunu anladım canlar
eylemsevcan ben senden çok umutluydum canım başka gruba gittin önemli olan çok kişinin olması değil motive olabilmek şimdi biz iki kişi başladık sende eğer bizimle başlamak istiyorsan yapabilirsin kalori diyorsan onu da yazabilirsin eğer başlayacaksan boy kg tabloya yazarım bildirirsen

AH sağol canımcım
ok devam edelim beraber burası bana göre
boyum 157
kilom 61.65
hedefim önce 59
sonra 57

Bunları yapacağım inş

Eklentiler

• 20240205_150227.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 20240205_150144.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 53
K keklk merhaba harika kilo vermişsin, üstelik azıcık yemene rağmen iyi dayanmışsın..
Sendeki irade bana da lazım, ben senden daha fazla yiyorum.
Yarın diyetimin ücüncü günü benim de, aslında en büyük olayım 4 5 gibi son öğünü yiyip tamamen kesmek. Midem cok hafif kalkıyorum iyi geliyor. İlk hedefim 75'ten 65'e
Eğer istersen hafta sonu filan beraber su orucu yapabiliriz beraber
Seni takipteyim

Benim ilk günüm su orucunda yaparız tabiki boy kaç peki

164
bu cumaya kadar yapamam su orucu, cumadan sonra eğer herhangi bir gün yapmaya başlarsan seve seve katılırım.
Örneğin bu cumartesi pazar pazartesi su orucu yapmayı düşünür müsün? K keklk

164
bu cumaya kadar yapamam su orucu, cumadan sonra eğer herhangi bir gün yapmaya başlarsan seve seve katılırım.
Örneğin bu cumartesi pazar pazartesi su orucu yapmayı düşünür müsün? K keklk
Benim şuan devam ediyor kaç gün surdurecegimi bilmiyorum öyle birkaç günlük yapmıyorum canım 10 gün de sürebilir o zaman zaten sende başlarsan beraber yazısıriz

Benim şuan devam ediyor kaç gün surdurecegimi bilmiyorum öyle birkaç günlük yapmıyorum canım 10 gün de sürebilir o zaman zaten sende başlarsan beraber yazısıriz
tamam canım, kolaylıklar diliyorum.
ben 3 gün yapıp, 3 gün su orucu sonrası hafif besinli gün yapacağım önce. buna alışınca 7 gün su orucu, 10 gün su orucu yapacağım aşama aşama.
lavman işini halledemiyorum. boşaltım için eczanedeki haplardan kullansam zararı olur mu sence

Lavman olmazsa İngiliz karbinati kullanıyorlar onu bir araştır istersen canım hap zannetmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…