Konu fake büyük ihtimal ile canım boşuna nefesini tüketmeGittikçe daha da şoka giriyorum.
Siz bunları o anda normal algılayıp hemen yapıyor musunuz?
Ne var çocuk varsa arkada? Kardeşimin arabasında da oğlan ve gelin arkada oturur hep. Ben arabaya bindiğimde bir iki defa öne geçtim, sonra kendim rahatsız oldum, kendi kardeşimin arabasında. "yeğenimi özlüyorum zaten, siz karı koca oturun" dedim ondan sonra hep. Ki bizimki zaten hep arkada oturuyor.
Siz önde otururken arkaya geçmeniz, çok tuhaf farkında mı değilsiniz? Çok mu kanıksadınız bu davranışları?
Eşinizle iletişiminizde bir sorun ve bence bu çok önemli.
Evet ben yazmistim o mesaji. O kadar cok sahte konu açılıyor ki ister istemez bi goz atiyorum boyle tuhaf konularin oncesine.Hani bir üye demis ya konu sahibine "eski konularını da okudum, konularınızdan birinde çocuğunuz için erkek, diğerinde ise kız demişsiniz"
Bu bir çelişki.
Bunun yanında "çocuğunuzun ağzını aradınız mı?" diye soruyorum ve "Aramadım; hemen yattı." diyor.
Oysa konunun üzerinden kaç gün geçti. Hiç mi sormadı.
Genel olarak verdiği cevaplar da donuk ve hep aynı tip.
Bu konu sahte olabilir. Açıkçası ben şüphelendim.
Sahte değilse de konu sahibi çok tuhaf bir kişiliğe sahip.
Konularında bu türden çelişkiler görünce sorunlarını uydurabileceğini düşündüm. Bir-kac üye de benim gibi düşünmüş ki eski konularına bakmış. Orada da bu türden tutarsızlık görünce şüpheler artıyor. Bazi insanlar " isletmek" icim değil " inanarak uydururlar.
Bence de konu tuhaf.Hani bir üye demis ya konu sahibine "eski konularını da okudum, konularınızdan birinde çocuğunuz için erkek, diğerinde ise kız demişsiniz"
Bu bir çelişki.
Bunun yanında "çocuğunuzun ağzını aradınız mı?" diye soruyorum ve "Aramadım; hemen yattı." diyor.
Oysa konunun üzerinden kaç gün geçti. Hiç mi sormadı.
Genel olarak verdiği cevaplar da donuk ve hep aynı tip.
Bu konu sahte olabilir. Açıkçası ben şüphelendim.
Sahte değilse de konu sahibi çok tuhaf bir kişiliğe sahip.
Peki sizce normal olan hangi insan bunu kabul eder? Bunu da geçtim, küçücük çocuğun "o ablayi sevmiyorum" diyerek konu kapatması tuhaf değil mi? Bu ağız arama konusu defalarca sorulmasına rağmen üzerine gidilince cevap vermesi?cinsiyet dışında başka tutarsız olan birşey varsa bilemem.
ama sırf çocuğun cinsiyeti kıstas olamaz.
birde ben hatırlıyorum şu ön koltuktan arkaya geç dediği meseleyi bayağı olmuştu. bu kadar tutarlı sallanmaz bence.
Off kariyer sahibi biriyim bazı konular direkt çocuk konusu gooğle öylece yazınca çıkıyor ben de tedbirde bulundum,bu mu olay? Çocukların cinsiyeti mi konu?? Hiç bir zaman cinsiyetle ilgili bi konu açmadım 2,5 yaşındaki çocuğun ne cinsiyeti olacak, artık çocuğum diyorum farkındaysanız..
Pardon??!!
Ve bu arkadaşlarda hep kabul ediyor ,gidiyor ,oturuyorlar ...Konu sahteyse psikoloğa gitmeniz gerekiyor. Böyle bir şey uydurduğunuz için.
Ufak bir ihtimal de olsa, konu gerçekse de bence yine psikoloğa gitmeniz gerekiyor. Eşiniz sizin arka koltukta, kadın arkadaşların onun yanında oturmasını istiyormuş. Bundan sanki şu zamana kadar sorgulamadığınız bir şeymiş gibi bahsediyorsunuz. Anne ve baba önde, çocuk arkada çocuk koltuğunda oturur. Arkadaşınız çocuğun yanında otursa ne oluyormuş? Bu zamana kadar bunları sorgulamamış olmanız ve istediğiniz halde “hayır önde oturmak istiyorum” dememeniz normal değil. O yüzden bu konuları bir uzmanla konuşmanız faydalı olur.
Ayyy cok kötü yaBana bu olayın farklı versiyonu "yapıldı". Bekardim o zamanlar ve ayrı evim vardı.Okuldan çıkmıştım minibüs bekliyordum...beklediğim yer kamyoncuların dişi şempanze goreseler korna çaldıkları bir nokta....yanımda içinde iki kişinin olduğu bir otomobil durdu.Soforun yanında ki adam "hocam bu saatte beklemeyin biz götürelim " diyince baktım milli eğitimden kendi halinde evli barkli biri olarak tanıdığım bir memur...ona güvenerek "peki " dedim arka kapıya doğru yoneldim.Bu memur arkadaş indi ön kapıyı açtı "hocam böyle buyrun " dedi beni on koltuga oturtup kendisi arabaya binmeyip başka yöne yürümeye başladı.Ben hiç tanımadığım bir adamla arabanın içinde öylece kaldım.Yol da heryerin pamuk tarlası olduğu insem inemeyecegim bir güzergah.Neyse ki araç sahibinin niyeti adam kesmek degil evleneceği bir kız bulmakmış ...18 km boyunca adamın mesleğini,nerelerde evleri olduğunu dinledim durdum. Omrumun en uzun yolculuklarından biriydi
Ben süphelenenlerden biriydim . Fake konusunda haksızlık ettiysem özür diliyorum . Hem konu sahibinden hem de şüphe konusunda etkilediklerimden ( varsa) .Hanımlar,
diyelim ki konu fake, defalarca yazdığımızı yine yazayım, bir üyelik veya konudan şüpheniz varsa şikayet et butonuna basarak bildirmelisiniz, bizleri etiketlemeniz rapor ettiğiniz anlamına gelmiyor, kaldı ki konulara fake yazmamanızı da yine defalarca dile getirmiştik, üyelik ve konu gerçekse okuyanların aklını karıştırmaktan ve konuyu açan gerçekse rencide etmekten başka bir işe yaramıyor çünkü.
Mesela bu üyenin iletişim bilgileri var yönetimde, şimdi ne olacak fake diyen hanımlar?
Sırf bu yüzden buraya bir şey yazmak istemiyorum!
Yaa ben o ablayı sevmiyorum diye kapattı konuyu
Çocuğum erkek aydınlandınız mı,ne işinize yarayacak bu bilgi? Konuyla ne alakası var?
Lütfen direkt üzerinize alınmayın, genel yazdım, ayrıca fake konu/üyelik şüphelerinde şikayet et butonuna basıp yönetimin araştırmasını istemek daha makul olur böyle durumlarda, konuyu açanı da kırmamış oluruz böylece zira bazısı fake çıkıyor ama çoğunluğu gerçek kişiler, bu üyeliğin iletişim bilgileri bizde kayıtlı.Ben süphelenenlerden biriydim . Fake konusunda haksızlık ettiysem özür diliyorum . Hem konu sahibinden hem de şüphe konusunda etkilediklerimden ( varsa) .
Ancak o zaman geriye B şıkkı kalıyor. Konu sahibi psikoljik olarak yardim almanız gerekiyor bence.
Bu çok iyiydi . Aynen oyle yapılırdı.Ya çocuğa sormadınız mı o ablayı neden sevmediğini? Sizce bu çok önemli bir ayrıntı değil mi?
Yani mesela dizi senaryosu yazsam, ana karakteri kocasıyla ilgili işkillendimek istesem, bunu acilen hiç yaratıcı olmayan bir şekilde, klişe bir biçimde yapmak zorunda olsam, babası ve annesinin arkadaşıyla yalnız kalan çocuğun, annesinin sorularını “ben o ablayı hiç sevmiyorum” diye cevaplayıp konuyu kapatmasını sağlardım.
Evet gören herşey söyler arabadan inmesi Eşine çok güvendiğinden zannetmiyorum bilakis o anda beklenmedik hareket ve eşinin sen in demesi işte bensiz niye ikiniz nereye gidiyorsunuz diyemedi ayıp olmasın diye ama esasen ayıbı yapanlar gayet rahatBir kere iki kişi arasında işbirliği yok diyelim eşinin aldatmayla uzaktan yakından alakası yok diyelim zaten aldatıyor kesin demedik ancak durum bu olsa bile başka bir kadının yanında eşine sen in demesi hiç hoş değil sonuçta arabada yabancı bir kadın var.Bir tanıdık görse onları o halde nerden bilecek eşinin 5 dakika önce arabadan indiği bu kadının bu arabada ne işi var der haksız mıyım ? Ayrıca konu sahibi o anda yok canım sonradan da yaparım demek yerine kuzu kuzu arabadan inmiş eşine fazla güveniyor bence.
Yılan hikâyesine döndü ...en çokda adanın karısını kovar gibi in hadi demesi ve kız kişisi de çocuktaki bizle gelecek çok sinir oldum herife bırde kıza bakÜye olduğumdan bu yana okuduğum en tuhaf konu.
Olaydaki herkesin tutumu ofsayt.
Bir kaç defa okudum daha iyi algılamak için,
yok olmadı,kafama yatmadı yaşananlar...
Çocukla ilgilen diye mi dusundu acaba? Daha evvelde sen arkaya gec dediği olaydaki öne oturan kadin miydi?Arkada çocuk varmış o yazdenmiş bilmiyorum kafası nasıl çalışıyorsa.. beni aptallaştırdı çünkü onunla kavga etmektense yapıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?