• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diskalifiye edildim

Şuan bile ne var ön ya da arka taraf çok mu önemli diyor. Ben sana değer verdiğim için arkadaşlarına da çok değer veriyorum ondan oluyor diyor, o yaptığının farkında deıil
Ya yaptığının farkında ya da çok saf. Bilemedim.
O zaman bana verdiğin değeri farklı şekilde göster ve böyle şeyler yapma artık. Hoşlanmıyorum bu durumdan diyin.
Dediği kadar değer veriyorsa dinler zaten.

Ya yaptığının farkında ya da çok saf. Bilemedim.
O zaman bana verdiğin değeri farklı şekilde göster ve böyle şeyler yapma artık. Hoşlanmıyorum bu durumdan diyin.
Dediği kadar değer veriyorsa dinler zaten.
Artık arkadaşlarımla bir araya getirmeyeceğim,onun isteği bu. “Demek ki ben bunu kaldıramıyorum” dedi. Bence de dedim,burda yazılanların bin katını söyledim,sınavdı yoğunluktu çok şeyin farkında değildim ama kendime geldim, ve bunun için yardımı dokunan bütün kadınlara teşekkür ediyorum..

• Beğen
Reactions: csi
Konu sahibi sen istersen git Demiş zaten eşin sen neden gittin ki saçma çok

Artık arkadaşlarımla bir araya getirmeyeceğim,onun isteği bu. “Demek ki ben bunu kaldıramıyorum” dedi. Bence de dedim,burda yazılanların bin katını söyledim,sınavdı yoğunluktu çok şeyin farkında değildim ama kendime geldim, ve bunun için yardımı dokunan bütün kadınlara teşekkür ediyorum..
"Tamam bundan sonra dikkat eder, sınırımı bilirim" değil de "karşı karşıya gelmeyeceğim" demek de ilginç olmuş ama bir de böyle izleyin bakalım.

Hakkınızda hayırlısı..

Kusura bakmayın ama beni kocacı olmakla garip bir psikopatlıkla herkese karşı şüphelenmekle daha bunun gibi garip bir sürü saçma sapan şeyle suçlamışsınız,iyi niyetli biri değilsiniz konuyla alakasız yerde gelip burda öfke ve nefret kusuyorsunuz..kendinizi sorgulayın. Ben evliliğimden bağımsız konuşuyorum,siber zorbalık bu yaptığınız,hiç hoş değil. Olumsuz şeyleri dile getirmenin bin türlü yolu varken ağzınıza geldiği gibi konuşuyorsunuz,günlük hayatınızda da böylemisiniz
Sana niye öfke duyayım ki tanımam etmem
Söylediklerimin doğru olduğunu biliyorsun ve buna kızıyorsun
Ben sana hakaret etmedim ne sanal zorbaluğı ?
Burda konu açıyorsunuz sonra da kendi istediğiniz yorumları görmek istiyorsunuz öyle olmayınca da sanal zorba oluyoruz.ben senin konuna yorum yapıyorum konu sensin ben değil benim hayatımı ağzına almak için bir nedenin yok.cevabını alınca da zorba
Benim hayat görüşüme göre eşin seni sevmiyor ve değer vermiyor .bunu söyledim diye sanal zorba mı oldum?arkadasını öne alıp karısını çocuk gibi arkaya atan eşinin kız arkadasıyla yalnız kalmak için karısını eve yollayan senin EŞİN
Beni suçlayacağını eşini suçla canım .asıl zorba evde .ona gücün yetmiyor diye elalemin kızlarına laf atma .sana cevap vermeyeceğim değer verip cevap vermem hata zaten.
Önce evde sesin çıksın .evinde sesi çıkmayan sanal da maşallah Aslan kesiliyor .

Sana niye öfke duyayım ki tanımam etmem
Söylediklerimin doğru olduğunu biliyorsun ve buna kızıyorsun
Ben sana hakaret etmedim ne sanal zorbaluğı ?
Burda konu açıyorsunuz sonra da kendi istediğiniz yorumları görmek istiyorsunuz öyle olmayınca da sanal zorba oluyoruz.ben senin konuna yorum yapıyorum konu sensin ben değil benim hayatımı ağzına almak için bir nedenin yok.cevabını alınca da zorba
Benim hayat görüşüme göre eşin seni sevmiyor ve değer vermiyor .bunu söyledim diye sanal zorba mı oldum?arkadasını öne alıp karısını çocuk gibi arkaya atan eşinin kız arkadasıyla yalnız kalmak için karısını eve yollayan senin EŞİN
Beni suçlayacağını eşini suçla canım .asıl zorba evde .ona gücün yetmiyor diye elalemin kızlarına laf atma .sana cevap vermeyeceğim değer verip cevap vermem hata zaten.
Önce evde sesin çıksın .evinde sesi çıkmayan sanal da maşallah Aslan kesiliyor .
Gerçekten bi kaç cümleden sonrasını okumadım,çok dolmuşsunuz.. yazdıklarınızı unuttunuz herhalde. Neyse

Şuan bile ne var ön ya da arka taraf çok mu önemli diyor. Ben sana değer verdiğim için arkadaşlarına da çok değer veriyorum ondan oluyor diyor, o yaptığının farkında deıil
Tamam o zaman
Bir gün de beraber onun arkadaşını almaya gidin.O arkaya geçsin.
Baksın bakalım önle arka çok mu önemli görünürmüş o an ordan

Hic hoslanmadim tavrindan. Benim esim asla boyle birsey yapmayacagindan okuyunca cok uzuldum konu sahibesinin adina. İnsallah bir gaflet aninda yanlislikla yapmistir

Back