- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
kendine deger vermeyen bir kadin daha iste malesef konu sahibi. Aman ayrilmayimda ne olursa olsunEşinin böyle cins hareketleri varken neden başka bir kız arkadaşının da gelmesine vesile oluyorsun?
Aa bende geleyim araba bakıcam dediğinde canım biz ordan başka bir yere uğrayacağız bir sonraki gidişimizde beraber gideriz diyip geçseydin.
Tanıdık bir kadın görünce eşinin sana arkaya geç demesi bile büyük kavga sebebiyken sen hala onun dediklerini uyguluyorsun pes.
Kocan mı dedi arkaya otur diye.Bacım sen şaka filanmısınBunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum
Nasıl yaniBunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
aynen lütfen saka olsun. Bir kadin nasil bu kadar pasif olabilir.Kocan mı dedi arkaya otur diye.Bacım sen şaka filanmısın
ilk paragrafta ne demek istediniz anlayamadim?konuya yorum yazip cikmistim, bir gelisme var mi diye bakayim dedim,
gereksiz on sayfa fake/fake degil okudum.
Ana konu sahte olmadigi surece insan bazi detaylari degistirip yazabilir,
sonucta amac sanal ortamda yardim elde etmek,
abartacak ne var ki.
konu sahibi onceki konularinizdan hatirladigim kadariyla esinizle zaten sizin iletisim probleminiz var ve cocuktan sonra baslamis.
Cozulebilir mi cozulemez mi bunu ancak yardim alarak bulabilirsiniz.
Aile terapisine gecikmeden baslayin bence, yoksa bu iletisimsizligin sonunun gonul kaymasi veya daha kotusu aldatma olmasi da surpriz olmaz.
ilk paragrafta ne demek istediniz anlayamadim?
Bunu bana daha önce de yaptı
Hadi konusahibi arkaya gecti peki o arkadas nasil oturdu on koltugaKocan mı dedi arkaya otur diye.Bacım sen şaka filanmısın
Çocuk olduğu için arkaya otur demiştir bence. Bu kadar da yüklenmeyelimaynen lütfen saka olsun. Bir kadin nasil bu kadar pasif olabilir.
Ee konu sahibi önde otururkende cocuk arkadaydi ?Çocuk olduğu için arkaya otur demiştir bence. Bu kadar da yüklenmeyelim
Ne bileyim çocuk yabancıyla oturmaz diye belkiEe konu sahibi önde otururkende cocuk arkadaydi ?
Şuan bile ne var ön ya da arka taraf çok mu önemli diyor. Ben sana değer verdiğim için arkadaşlarına da çok değer veriyorum ondan oluyor diyor, o yaptığının farkında deıilKocan mı dedi arkaya otur diye.Bacım sen şaka filanmısın
Valla bence sen ne yaşadın da böyle oldunSiz ne yaşadınız da böyle oldunuz,ben neyin derdindeyim siz neyih
Kusura bakmayın ama beni kocacı olmakla garip bir psikopatlıkla herkese karşı şüphelenmekle daha bunun gibi garip bir sürü saçma sapan şeyle suçlamışsınız,iyi niyetli biri değilsiniz konuyla alakasız yerde gelip burda öfke ve nefret kusuyorsunuz..kendinizi sorgulayın. Ben evliliğimden bağımsız konuşuyorum,siber zorbalık bu yaptığınız,hiç hoş değil. Olumsuz şeyleri dile getirmenin bin türlü yolu varken ağzınıza geldiği gibi konuşuyorsunuz,günlük hayatınızda da böylemisinizValla bence sen ne yaşadın da böyle oldun
Eşin tarafından sürekli hor görülen değersiz görülen sensin ben değil.ben öyle adamı 1 saat çekmem .değer görmediğim yerde durmam duramam zaten.benim ne yaşadığımla ilgileneceğine kendi hayatına bak biraz evliliğinde söz sahibi ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?