• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diskalifiye edildim

Hani bir üye demis ya konu sahibine "eski konularını da okudum, konularınızdan birinde çocuğunuz için erkek, diğerinde ise kız demişsiniz"
Bu bir çelişki.
Bunun yanında "çocuğunuzun ağzını aradınız mı?" diye soruyorum ve "Aramadım; hemen yattı." diyor.
Oysa konunun üzerinden kaç gün geçti. Hiç mi sormadı.
Genel olarak verdiği cevaplar da donuk ve hep aynı tip.
Bu konu sahte olabilir. Açıkçası ben şüphelendim.
Sahte değilse de konu sahibi çok tuhaf bir kişiliğe sahip.
Off kariyer sahibi biriyim bazı konular direkt çocuk konusu gooğle öylece yazınca çıkıyor ben de tedbirde bulundum,bu mu olay? Çocukların cinsiyeti mi konu?? Hiç bir zaman cinsiyetle ilgili bi konu açmadım 2,5 yaşındaki çocuğun ne cinsiyeti olacak, artık çocuğum diyorum farkındaysanız..

Ben olsam "sen in temizligi yap biz gideriz araba bakmaya!" derdim canina susamis.

Off kariyer sahibi biriyim bazı konular direkt çocuk konusu gooğle öylece yazınca çıkıyor ben de tedbirde bulundum,bu mu olay? Çocukların cinsiyeti mi konu?? Hiç bir zaman cinsiyetle ilgili bi konu açmadım 2,5 yaşındaki çocuğun ne cinsiyeti olacak, artık çocuğum diyorum farkındaysanız..
Konu cinsiyet değil zaten konunun icinde geçiyor "kızım, oğlum" diye. Ne demek 2.5 yaşındaki çocuğun ne cinsiyeti olacak? Ya kızdır ya da erkektir. Ne tuhaf!
Burada konuya verdiğiniz cevaplar o kadar tuhaf ki. Artık inandırıcı gelmemesi bence çok doğal.
Ayrıca mesajımda sadece cinsiyet konusu yok. Defalarca burada çocuğun ağzını arama konusu da soruldu ama oma bu şekilde tepkili bir cevabınız yok, hayret !

Kariyer ne alaka bu arada? Anlayamadım.

Sırf bu yüzden buraya bir şey yazmak istemiyorum!
Yaa ben o ablayı sevmiyorum diye kapattı konuyu
Çocuğum erkek aydınlandınız mı,ne işinize yarayacak bu bilgi? Konuyla ne alakası var?

Ayyy yeter artık yeteeeer,siz burda milletin sabrını mı ölçüyosunuz ya da sosyal deney falan mı ??? İnsanın tek bir hareketi bile mi normal olmaz,her yazdığınız bir öncekini bastırır cinsten anormal. Burda insanlar onca soru sormuş onuda mı sormadınız bunuda mı sormadınız diye ama sizde tık yok ya da aklın mantığın yetersiz kalacağı cevapları kabullenmişsiniz. Siz gerçekten bu konuyu dert edip buraya yazdıysanız herkesin aklına gelen bir iki anormalliği bari görebilirdiniz. Hep cevabınız "basiret bağlanması", sizin basiret belli ki düğümlenmiş :işsiz:

Çocuğum erkek aydınlandınız mı,ne işinize yarayacak bu bilgi? Konuyla ne alakası var?
Siz anlamadınız sanirim . Konu ile ilgisi yok. Siz konularınizda çelişkili yazmışsınız sorun bu.

Al işte bi tane daha...çocuk bile konu kapatabiliyor, neyse ben sustum yoksa bende devreler yanacak :silah:

Bunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum
Gittikçe daha da şoka giriyorum.

Siz bunları o anda normal algılayıp hemen yapıyor musunuz?

Ne var çocuk varsa arkada? Kardeşimin arabasında da oğlan ve gelin arkada oturur hep. Ben arabaya bindiğimde bir iki defa öne geçtim, sonra kendim rahatsız oldum, kendi kardeşimin arabasında. "yeğenimi özlüyorum zaten, siz karı koca oturun" dedim ondan sonra hep. Ki bizimki zaten hep arkada oturuyor.

Siz önde otururken arkaya geçmeniz, çok tuhaf farkında mı değilsiniz? Çok mu kanıksadınız bu davranışları?

Eşinizle iletişiminizde bir sorun ve bence bu çok önemli.

çocuğun cinsiyetinde takılacak bir şey görmedim.
tanınmamak için bunu yapanlar var.
bekarken evliyim diye konu açıp kocasından dert yanan var bdv de.
fake dediğiniz öyle olur.
konu çocuğumun sünneti olsa çocukta kız olsa o zaman fake olurdu.
Konularında bu türden çelişkiler görünce sorunlarını uydurabileceğini düşündüm. Bir-kac üye de benim gibi düşünmüş ki eski konularına bakmış. Orada da bu türden tutarsızlık görünce şüpheler artıyor. Bazi insanlar " isletmek" icim değil " inanarak uydururlar.

Back