- 26 Mayıs 2018
- 8.190
- 38.700
- 548
- 51
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon??!!İyi bir psikolog bulun, kendinizi tanıtın, sonra da bir forum sayfasına bunları bunları yazdım diye itirafta bulunun. Tüm bunları niye yaptığınızı öğrenin. Tedavinizi olun.
Bence siz arkadaşı gayet iyi anladınız.Pardon??!!
Off kariyer sahibi biriyim bazı konular direkt çocuk konusu gooğle öylece yazınca çıkıyor ben de tedbirde bulundum,bu mu olay? Çocukların cinsiyeti mi konu?? Hiç bir zaman cinsiyetle ilgili bi konu açmadım 2,5 yaşındaki çocuğun ne cinsiyeti olacak, artık çocuğum diyorum farkındaysanız..Hani bir üye demis ya konu sahibine "eski konularını da okudum, konularınızdan birinde çocuğunuz için erkek, diğerinde ise kız demişsiniz"
Bu bir çelişki.
Bunun yanında "çocuğunuzun ağzını aradınız mı?" diye soruyorum ve "Aramadım; hemen yattı." diyor.
Oysa konunun üzerinden kaç gün geçti. Hiç mi sormadı.
Genel olarak verdiği cevaplar da donuk ve hep aynı tip.
Bu konu sahte olabilir. Açıkçası ben şüphelendim.
Sahte değilse de konu sahibi çok tuhaf bir kişiliğe sahip.
Konu cinsiyet değil zaten konunun icinde geçiyor "kızım, oğlum" diye. Ne demek 2.5 yaşındaki çocuğun ne cinsiyeti olacak? Ya kızdır ya da erkektir. Ne tuhaf!Off kariyer sahibi biriyim bazı konular direkt çocuk konusu gooğle öylece yazınca çıkıyor ben de tedbirde bulundum,bu mu olay? Çocukların cinsiyeti mi konu?? Hiç bir zaman cinsiyetle ilgili bi konu açmadım 2,5 yaşındaki çocuğun ne cinsiyeti olacak, artık çocuğum diyorum farkındaysanız..
Kariyer ne alaka bu arada? Anlayamadım.Off kariyer sahibi biriyim bazı konular direkt çocuk konusu gooğle öylece yazınca çıkıyor ben de tedbirde bulundum,bu mu olay? Çocukların cinsiyeti mi konu?? Hiç bir zaman cinsiyetle ilgili bi konu açmadım 2,5 yaşındaki çocuğun ne cinsiyeti olacak, artık çocuğum diyorum farkındaysanız..
Kariyer ne alaka bu arada? Anlayamadım.[/
Özel hayatımı anlatıyorum,bilinmek istemiyor olabilir miyim? Bunu anlamak niye zor
İşyerindekileri anlatacak olsam burda ne işim var
Siz anlamadınız sanirim . Konu ile ilgisi yok. Siz konularınizda çelişkili yazmışsınız sorun bu.Sırf bu yüzden buraya bir şey yazmak istemiyorum!
Yaa ben o ablayı sevmiyorum diye kapattı konuyu
Çocuğum erkek aydınlandınız mı,ne işinize yarayacak bu bilgi? Konuyla ne alakası var?
Yazmayın, gidin kendi internet sayfanızda eğleninSırf bu yüzden buraya bir şey yazmak istemiyorum!
Çocuğum erkek aydınlandınız mı,ne işinize yarayacak bu bilgi? Konuyla ne alakası var?
Al işte bi tane daha...çocuk bile konu kapatabiliyor, neyse ben sustum yoksa bende devreler yanacakSırf bu yüzden buraya bir şey yazmak istemiyorum!
Aynen bu cevaba da bi şeyler yazacaktim da...Al işte bi tane daha...çocuk bile konu kapatabiliyor, neyse ben sustum yoksa bende devreler yanacak![]()
Deşifre olmak istemiyorum bu
Gittikçe daha da şoka giriyorum.Bunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum
Konularında bu türden çelişkiler görünce sorunlarını uydurabileceğini düşündüm. Bir-kac üye de benim gibi düşünmüş ki eski konularına bakmış. Orada da bu türden tutarsızlık görünce şüpheler artıyor. Bazi insanlar " isletmek" icim değil " inanarak uydururlar.çocuğun cinsiyetinde takılacak bir şey görmedim.
tanınmamak için bunu yapanlar var.
bekarken evliyim diye konu açıp kocasından dert yanan var bdv de.
fake dediğiniz öyle olur.
konu çocuğumun sünneti olsa çocukta kız olsa o zaman fake olurdu.