Diskalifiye edildim

Siz ne yaşadınız da böyle oldunuz,ben neyin derdindeyim siz neyih

Aptal olduğumu düşünüyorum,çok fazla taviz verdiğimi düşünüyorum
Dünden beri kendimde değilim..

Bir önceki konunuz daa kızım ayağını kırdı demiştiniz de bizden ondan şeyyettiikkdik ama
Evet öyle dedik çünkü işyerindekiler ayağını kırdığını biliyordu,google başlıkla aratınca çıkıyor sonra sizin gibi meraklılar cıkarsa onlerdan da eski konularıma bakıp bütün özel hayatımı öğrenmesinler istedim
İşyerindekilerle paylaşacak olsam burda işim ne acaba.. adres de vereyim mi o da gerek mi

Asla konuşmuyor çocuğum, konuyu deıiştiriyor,kıza sordum bana da iyi oldu çocuğunla takıldık biz de dedi

Asla konuşmuyor çocuğum, konuyu deıiştiriyor,kıza sordum bana da iyi oldu çocuğunla takıldık biz de dedi

Çocuğunuzun normal davranışı mı bu? Siz daha iyi tanırsınız da “o ablayı sevmedim” deyince niye sevmedi diye şüphelenmediniz mi?

Lütfen önce sakin olun derim.
Ayrıca iş yersinizde ki arkadaşlarınız googleden neden çocuğunuzun bacağının kırıldığını aratsın ki ..
Adrese gerek Yok ..
Bu olaydan sonda temkinli yaklaşın bnce .
Her önüne gelen arkadaşınızı ne arabanıza ne de evinize davet edin.

Merhaba,
topikteki ithamlardan rahatsız oluyorsanız, dilerseniz size site iletişim numarasını verebilirim veya yöneticilerin bizde kayıtlı olan numaranızdan hafta içi mesai saatlerinde aramalarını rica edebiliriz.

Adamin kötü niyeti olsa çocuğu da al cocukla zor olur derdi ve sadece kadinla giderdi.Sen de medeni davranmissin. Arkadasina sakincasi var mi diye sormussun.O da yok demis.Diskalifiye edildim demene bile gerek yok bence.Öyle bir durum yok. insanlarin sana kendini kötü hissettirmelerine izin verme.

Basirete gemici düğümü atılmış hakikaten de.Konuya inanmadım.

O ablayı sevmiyorum demiş. Şüpheler sürekli artıyor keske o kadına dün için kusura bakma demeseydiniz.

Eşiniz bunu ilk kez yapmamis son da olmayabilir. Buyuzden bir dahaki sefere ona haddini o anda bildirin

Merhaba,
topikteki ithamlardan rahatsız oluyorsanız, dilerseniz size site iletişim numarasını verebilirim veya yöneticilerin bizde kayıtlı olan numaranızdan hafta içi mesai saatlerinde aramalarını rica edebiliriz.
Teşekkür ediyorum ilginiz için,hiç uğraşmak istemiyorum benim derdim olmasa burda sayfalarca yazmazdım,çocuğum kız mıymış erkek mi,konuya bakın..ne diyebilirim ki..

O ablayı sevmiyorum demiş. Şüpheler sürekli artıyor keske o kadına dün için kusura bakma demeseydiniz.

Eşiniz bunu ilk kez yapmamis son da olmayabilir. Buyuzden bir dahaki sefere ona haddini o anda bildirin
Evet sevmemiş nedeni ne bilmiyorUm konuşmuyor onunla ilgili,sevmediği bir şey hakkında asla konuşmaz duymazdan gelir

Orda yaptıklarını anlatan kız mı eşiniz mi

Orda yaptıklarını anlatan kız mı eşiniz mi
Eşimdi,kızla da mesajlaştık aynı şeyleri yazdı..
Sen boş ver keyfine bak takılma böyle şeylere black mirror izle(bana sürekli öneriyordu)benim için problem yok yazmış..

Bence bu diskalifiye edilmek değil de saf dışı bırakılmak
Konunuza gelince arada insanlara böyle kal falan glebilir olay anında ama hanımefendi siz de hiç mi eşinize “yok ben temizliğiöi sonra yaparım acelesi yok bemi indirmek ne demek arabadan falan diye cıkışmadan indiniz ya ben şok

Yorumların birinde yazıldığı gibi “çamaşırsuyu koklayınca dank etti”sanırım

Neyse olan olmuş kafanızda kurmayın yani kendinize kızmanın da artık bi faydası yok ya eşinize inanıp yolunuza bişey olmamış gibi devam edeceksiniz ua da eşinizin basının etini yemeye devam edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…