Diskalifiye edildim

Oy konu 32 sayfa olmuş. Konu sahibi kendinizi sıkmayın artık. Bazen derler hani basiretim bağlandı cevap veremedim diye. O olmuş işte “temizliği sonra yaparım ben de bakayım arabaya” diyeceğiniz şeye “he tamam” demişsiniz. Eşinize de aynı şey olmuş. Basiret düğümü oluşmuş diyebiliriz o halde. Hiç komik olmayan şakam için herkesten özür dilerim.

Olayın altında başka şeyler arayıp kendinizi boş yere sıkmayın. Belki arkadaşınız da arabadayken “keşke gelmeseydim ya kadın gidince garip oldu” diye düşünmüştür.

Yoo mesajlaştık ve hiç rahatsız olmamış biz takıldık sen bunlarla sıkma canını dert mi arıyorsun dedi

Bence de çok saçma benim eşim böyle birşeyi kız
arkadaşım varken asla teklif edemez bana müsade etmem
çünkü ne alaka yani ben eve onlar araba yada neyse ona bakmaya gitmek.

Bunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum
siz afedersiniz salak mısınız ne münasebet arkaya otur ya terbiyesizzzzz
benim annem ve kaynanam bile öne oturmaz off çıldırcam

Yoo mesajlaştık ve hiç rahatsız olmamış biz takıldık sen bunlarla sıkma canını dert mi arıyorsun dedi
Biz takıldık mı biz burda delirdik nasıl rahatsız olmamış. Bundan büyük dert mi var

kıskanç biri değilim ama bu durum çok saçma olmuş. eşimin böyle bişeyi teklif etmesine bile tahammül edemezdim. beraber bakalım der inmezdim eve dönünce de nasıl böyle bişey yapabildiğini sorgulardım. hiçbir mantık yok çünkü

eşiniz nasıl böyle bişey teklif eder aklım almadı , hadi o istersen in dediği an "hayır bende geleceğim" diyip inmemeliydin .bu zamanda kimseye güvenim yok. eşimİ kimseyle yalnız bırakamam. madem içinize dert oldu hemen geri arayıp neden beni indirdin sende eve gel diyebilrdin :/
kısacası burnundan getirirdim

Konu sahibi ifsa olmamak icin o sekilde yazmis.Akilli kadin.Simdi baktim yazdiklarima kabak gibi meydandayim.Burda kuzenimi,bir kac arkadasimi konulardan buldum ben ya.Hakli.Salak gibi her bilgiyi vermisim bende.
Aynı şeyleri düşündüm neredeyse Google ismi mi yazsalar kadınlar kulübü çıkacak milletin karşısına

doluya koykoysan olmuyo bosa koysan dolmuyo yani
ben bi aarkadasimin arabasinda olsam arkadasimin esi ona sen in dese bende inerdim
esim bana sen in temizlik yap dese olay cikaririm yani
birde adam bir kac kez on koltkoltuga baskalarini oturtmus ne alaka yani esiniz biraz gozu disarda sanirim ve arkadasinizda o arabadan inmediyse aralarinda buyuk olaylar donuyor demektir

Ne kadar gereksiz olmus esinizin bunu yapmasi benim esim bana bunu asla diyemez yildirim gibi carparim ne isi var benim olmadogom yerde arkadasimin zaten ben bu eslerin arkadaslarinin diger esle gorusmesini cok dogru bulmuyorum cunku heran birsey patliyor

Allahım kadının mesaja bak, bunlar bi halt yemiyosa...

Gözünü aç arkadaşım çok mu safsın anlamadım ya.

konu sahibinin eski konularına bakarsanız bi süredir birlikte bile uyumadıklarını arkadaş gibi olduklarını artık adamın da gözünün dışarda olduğunu anlardınız.

anlaşılan adam o kadar rahat ki artık konu sahibinin çevresindeki kadınlara bile sarkmaya çalışıyor.

hani bu mevzudan önce çok şey var takılacak kafaya bence.

Bence burda sinir coktan asilmis. Örnek veriyorm benim babam böyle durumlarda kendisi der anneme sen yanimizda olmadan benim ne isim var diye elin kadiniyla. Dogrusuda o yani. Hele arkadasiniza sastim kaldim ben asla gitmezdim elalemin esiyle bir yere nasil rahatsiz olurum. Konu sahibi cok mu safsiniz ya da esinizin her yaptigina normal dicekseniz neden konu acip bizimde sinirlerimizi bozuyorsunuz. Valla sinir oldum. Ne o arkadas ne o koca güvenilir degil acik ve net

Eşinin böyle cins hareketleri varken neden başka bir kız arkadaşının da gelmesine vesile oluyorsun?
Aa bende geleyim araba bakıcam dediğinde canım biz ordan başka bir yere uğrayacağız bir sonraki gidişimizde beraber gideriz diyip geçseydin.
Tanıdık bir kadın görünce eşinin sana arkaya geç demesi bile büyük kavga sebebiyken sen hala onun dediklerini uyguluyorsun pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…