Yoo mesajlaştık ve hiç rahatsız olmamış biz takıldık sen bunlarla sıkma canını dert mi arıyorsun dediOy konu 32 sayfa olmuş. Konu sahibi kendinizi sıkmayın artık. Bazen derler hani basiretim bağlandı cevap veremedim diye. O olmuş işte “temizliği sonra yaparım ben de bakayım arabaya” diyeceğiniz şeye “he tamam” demişsiniz. Eşinize de aynı şey olmuş. Basiret düğümü oluşmuş diyebiliriz o halde. Hiç komik olmayan şakam için herkesten özür dilerim.
Olayın altında başka şeyler arayıp kendinizi boş yere sıkmayın. Belki arkadaşınız da arabadayken “keşke gelmeseydim ya kadın gidince garip oldu” diye düşünmüştür.
siz afedersiniz salak mısınız ne münasebet arkaya otur ya terbiyesizzzzzBunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum
Eşimdi,kızla da mesajlaştık aynı şeyleri yazdı..
Sen boş ver keyfine bak takılma böyle şeylere black mirror izle(bana sürekli öneriyordu)benim için problem yok yazmış.
Ay kadindaki rahatlığa bak sen takılma ne ya. Sen de ineydin ya madem adamin karısı cocuğun annesi arabadan inince isim ne burda demedin mi kendine. Almayın kimseyi arabaniza nasıl giderse gitsin.Eşinizede taviz vermeyin iyi niyetinizi kimse kullanmasın
Biz takıldık mıYoo mesajlaştık ve hiç rahatsız olmamış biz takıldık sen bunlarla sıkma canını dert mi arıyorsun dedi
Nasıl anlatsam bilemiyorum olayın şaşkınlığıyla direkt konuya giriyorum
Bugün eğitim vardı biraz erken bitti eşim beni aldı ve biraz da erken çıkmıştım,bir arkadaşım da benimle geldi,(41 yaşında bekar yönetici,sevdiğim iyi bir kız) onu da eve bırakırız diye düşündük,eğitimin olduğu otel biraz ulaşıma sıkıntılı bir yerde çünkü..
Neyse sonra da araba bekmaya gideriz diye konuştuk arkadaşım da aa ben de gelebilir miyim ben de istiyorum da dedi. Biz de tabiki dedik neyse çoçuğu kreşten aldık evin yakınlarında kreş,o arada eşim bana döndü ve “sen temizlik yapıcam diyordun in istersen sen “ dedi. Ben de arkadaşıma döndüm:senin için sakıncası olur mu dedim.. “yok canım filan dedi ve ben indim arabadan eve gittim
Onlar da eşim çocuk ve kız arkadaşım beraber araba bakmaya gittiler..
Ve ben evde kendimi parçalarcasına temizlik yaptım..
Akşam eşime sordum anca dank etti bana;sen niye öyle bir şey yaptın diye..
ben kızı bırakır dönüşte araba bakmaya gideriz die düşünmüştüm kız da gelicem diyince çok zaman kaybı olmasın tekrar bu tarafe git gel sen de temizlik yapmak istiyordun böyle bir şey teklif ettim sana dedi..
Resmen kızın planına uymak icin beni diskalifiye etmiş!
Aynı şeyleri düşündüm neredeyse Google ismi mi yazsalar kadınlar kulübü çıkacak milletin karşısınaKonu sahibi ifsa olmamak icin o sekilde yazmis.Akilli kadin.Simdi baktim yazdiklarima kabak gibi meydandayim.Burda kuzenimi,bir kac arkadasimi konulardan buldum ben ya.Hakli.Salak gibi her bilgiyi vermisim bende.
Bunu bana daha önce de yaptı
Başka bir kız arkadaşımı gene bi yoldan aldık bana sen arkaya otur dedi,bi kaç kez daha oldu bu
Bana hep sen arkaya otur dedi ben de çoğunlukla oturdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?