• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceyle samimiyet nasıl olmalı?

Merhaba iyi akşamlar kızlar .Ben 2 yıldır evliyim ve eşimin ailesine karşı olması gerektiği gibi sevgimi ilgimi saygımı içimden geldiği gibi gösterdim hep iyi olmak güzel ilişkiler kurmaya çalıştım ta ki gerçekten zamanla görümcelerin samimiyetsiz davranışları benı rahatsız etti açıkçası herkes kendi hayatıyla ilgilense birşeyleri göze sokarak yaşamaya çalışmasalar hiçbir sıkıntı kalmayacak.bahsettiğim görümce evime çok yakın biryere taşınıyor ve beni normalde arayıp sormaz işi düştüğü için gelip temizliğe yardım et dedi.Bende hastane işim var dedim ama gelmeye çalışırım dedim (gitmek istemememin sebebi bende taşındığımda bana yardım etmemişti)herneyse tamam ben arkadaşlarımla hallederim dedi kapattı.neyse dedim bugün tekrar mesaj attım naptın diye cevap vermedi eşimi arayıp onunla konuştu.Yani ben o hasta olduğunda çocuklarına bir hafta baktım evini temizledim her onlara gittiğimizde mutfağını temizleyip evine gittim ama dönüp bir saol bile demedi darıldığım konu bu işi çıktığında ilk ben aranıyorum ama normal zamanda arayıp sormuyor ve size soruyorum benim ona karşı davranışlarım nasıl olması lazım kendime yakın bulamıyorum bir araya geldiğimizde sürekli kendi yakın arkadaşlarıyla kurduğu ilişkileri konuşup duruyor o böyle yapınca benimde konuşasım gelmıyor .
Görümcem yok.Bir görümce olarak söyleyebilirim ki gorumceniz sizi kullanıyor.Yapmayin temizlik felan

Ya bu arada geçiştirin yapamam edemem demeyin direkt müsait değilim vs işim var bir iki der anlar sonra.
Bazıları çünkü çirkeflenebiliyolar bide haksız çıkartıyorlar insanı evde de huzurunuz kaçmasın.
Ne dediğini yapın ne yüz göz olun.

Ne diye baktiniz cocuklarina 1 hafta? Ustune kendinize Hic bi ilgi alaka göstermemis. Görumceden kiz kardes cok yakin dost fln olmaz bunu unutmayin. Mesafede candir ayda 1-2 görus küsmicek sekilde daha fazlasina Hicte gerek yok

Merhaba iyi akşamlar kızlar .Ben 2 yıldır evliyim ve eşimin ailesine karşı olması gerektiği gibi sevgimi ilgimi saygımı içimden geldiği gibi gösterdim hep iyi olmak güzel ilişkiler kurmaya çalıştım ta ki gerçekten zamanla görümcelerin samimiyetsiz davranışları benı rahatsız etti açıkçası herkes kendi hayatıyla ilgilense birşeyleri göze sokarak yaşamaya çalışmasalar hiçbir sıkıntı kalmayacak.bahsettiğim görümce evime çok yakın biryere taşınıyor ve beni normalde arayıp sormaz işi düştüğü için gelip temizliğe yardım et dedi.Bende hastane işim var dedim ama gelmeye çalışırım dedim (gitmek istemememin sebebi bende taşındığımda bana yardım etmemişti)herneyse tamam ben arkadaşlarımla hallederim dedi kapattı.neyse dedim bugün tekrar mesaj attım naptın diye cevap vermedi eşimi arayıp onunla konuştu.Yani ben o hasta olduğunda çocuklarına bir hafta baktım evini temizledim her onlara gittiğimizde mutfağını temizleyip evine gittim ama dönüp bir saol bile demedi darıldığım konu bu işi çıktığında ilk ben aranıyorum ama normal zamanda arayıp sormuyor ve size soruyorum benim ona karşı davranışlarım nasıl olması lazım kendime yakın bulamıyorum bir araya geldiğimizde sürekli kendi yakın arkadaşlarıyla kurduğu ilişkileri konuşup duruyor o böyle yapınca benimde konuşasım gelmıyor .
Erkek tarafıyla samimi olunmaz, olunsa da kıymeti bilinmez..

Daha önce evini temizlediğiniz için yüz bulmuş bunu sizin göreviniz olarak görmeye başlamış. Kimseye fazla iyilik yaramıyor aradaki çizgiyi iyi korumak lazım. Eş ailesiyle ayda yılda bir görüşüp samimi olmamak en iyisi.

Ya şu algı oluştu annem yaşında bu görümce dul ve yalnız ev geçindiriyor çocuklu biri, bende ona çok yakın oturuyorum mesela hasta olduğunda yada bir işi çıktığında yardım etmezsem kayınvalide ayıplıyor çocuğun yok gençsın ablana yakınsın gidip neden yardım etmiyorsun gibi düşünüyorlar ve ben bişey diyince kötü oluyorlar hemen ama artık umrumda değil ruh sağlığım bozuldu yanı
Görümce az yesin kendine temzilikçi abla tutsun bugün görümceye temizliğe yarın kv ye temizliğe çağırırlar seni yıllarca gitsen bir kez gitmesen bile kötü olacaksın iyisi mi baştan kötü ol

Bundan sonra sizden kötüsü olmayacak ama 10-20 yil yapıpta bir kere yapmasanız yine sizden kötüsü olmayacaktı.Manipülasyonlara hazırlıklı olun vicdan yaptırmaya calısacaklar.Hastalık olur gerçekten çok çok zor durumda kalır o zaman elinizden geleni yaparsınız ama uşağı var gibi ne demek gel ev temizle...Az yesin temizlik için bayan getirsin.
Eşinlede bu konuda tartışma çünkü eşini bilmiyorum ama günün sonunda çoğu erkek birde abla dul ve cocukluysa ailesini tutuyor.Sen gidebilirsin, işim var,kendimi iyi hissetmiyorum gibi gecistirecek şeyler söyle.Görümcene yardım etmek senin bir görevin olduğu bilinci oluşmuş bunu üzerinden sav.

Son düzenleme:
Yapma yapmadıkça alışacaklar. Biraz laf çarpması olur zamanla alışır. Herkes kendi wvini temizleme yeter. Gördükçe iyi ol misafir gelirlerse ikramini yap yeter. Sende misafir olarak git.
Benden de beklerdi. Hali yıkamaya kadar yapardık. Sonra yapmamaya basladim . Gelinler beni bakmıyor diye söylendi bazen sonra alıştı. Zamana bırak.

Back