Merhaba iyi akşamlar kızlar .Ben 2 yıldır evliyim ve eşimin ailesine karşı olması gerektiği gibi sevgimi ilgimi saygımı içimden geldiği gibi gösterdim hep iyi olmak güzel ilişkiler kurmaya çalıştım ta ki gerçekten zamanla görümcelerin samimiyetsiz davranışları benı rahatsız etti açıkçası herkes kendi hayatıyla ilgilense birşeyleri göze sokarak yaşamaya çalışmasalar hiçbir sıkıntı kalmayacak.bahsettiğim görümce evime çok yakın biryere taşınıyor ve beni normalde arayıp sormaz işi düştüğü için gelip temizliğe yardım et dedi.Bende hastane işim var dedim ama gelmeye çalışırım dedim (gitmek istemememin sebebi bende taşındığımda bana yardım etmemişti)herneyse tamam ben arkadaşlarımla hallederim dedi kapattı.neyse dedim bugün tekrar mesaj attım naptın diye cevap vermedi eşimi arayıp onunla konuştu.Yani ben o hasta olduğunda çocuklarına bir hafta baktım evini temizledim her onlara gittiğimizde mutfağını temizleyip evine gittim ama dönüp bir saol bile demedi darıldığım konu bu işi çıktığında ilk ben aranıyorum ama normal zamanda arayıp sormuyor ve size soruyorum benim ona karşı davranışlarım nasıl olması lazım kendime yakın bulamıyorum bir araya geldiğimizde sürekli kendi yakın arkadaşlarıyla kurduğu ilişkileri konuşup duruyor o böyle yapınca benimde konuşasım gelmıyor .