• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diskalifiye edildim

İyide kızı bırakıp gitmişsin
Kızın ne planı olabilir?
Ne saçma bir konu ya
Kıskançlığın bu kadarı yani
Ayıp nasıl desin ben de ineyim diye mecburen öyle demiş .
Ya insanlara güvenmiyorsanız yada kocanıza bekar kızlarla iletişiminizi kesin
Ben mi yanlış okuyorum dedim iki kez okudum konuyu.ortada kadının yaptığı hiçbirşey yok.
Resmen kocamı tavlamaya çalışıyor diyorsunuz buradakilerde alkış tutuyor yazık ya.
Sizin gibilere gerçekten hiç acımıyorum.aynısını sana yapılsa ne düşünürsün?senin kocan Brad Pitt mi ya herkes onun peşinde olucak?kocan indirmiş seni arabadan otur ona kız elalemin kızına iftira atma .o fesat beynini kocana yor.iyi ki bir kocanız var herkes kocanızın peşinde zaten.türlü oyunlarla sizden almaya çalışıyor.
Siz ne yaşadınız da böyle oldunuz,ben neyin derdindeyim siz neyih

Çocukla ilgilen diye mi dusundu acaba? Daha evvelde sen arkaya gec dediği olaydaki öne oturan kadin miydi?
Insan iyi niyetli dusununce böyle yapabilir.bana anlamsiz gelmedi yaptigin ama o gün tam o anda temizlige gitmesen de olurdu.esin ne derse yapma bence.seni fazla yönlendiriyor gibi geldi bana.kötü niyetli olmayabilir.insan göz gore göre sergilemez bence bunu? Çok üstüne gitmisler sen nasil dusunuyorsun?
Aptal olduğumu düşünüyorum,çok fazla taviz verdiğimi düşünüyorum
Dünden beri kendimde değilim..

Bir önceki konunuz daa kızım ayağını kırdı demiştiniz de bizden ondan şeyyettiikkdik ama :işsiz:
Evet öyle dedik çünkü işyerindekiler ayağını kırdığını biliyordu,google başlıkla aratınca çıkıyor sonra sizin gibi meraklılar cıkarsa onlerdan da eski konularıma bakıp bütün özel hayatımı öğrenmesinler istedim
İşyerindekilerle paylaşacak olsam burda işim ne acaba.. adres de vereyim mi o da gerek mi

Ya çocuğa sormadınız mı o ablayı neden sevmediğini? Sizce bu çok önemli bir ayrıntı değil mi? Sanki önemsiz bir şeyden bahsediyorsunuz. Arkadaşlar o kadar sordu çocuk ne dedi diye.

Yani mesela dizi senaryosu yazsam, ana karakteri kocasıyla ilgili işkillendimek istesem, bunu acilen hiç yaratıcı olmayan bir şekilde, klişe bir biçimde yapmak zorunda olsam, babası ve annesinin arkadaşıyla yalnız kalan çocuğun, annesinin sorularını “ben o ablayı hiç sevmiyorum” diye cevaplayıp konuyu kapatmasını sağlardım.

İnsan bir merak eder, ne oldu, bu kadın ne yaptı da çocuk onu sevmedi.
Asla konuşmuyor çocuğum, konuyu deıiştiriyor,kıza sordum bana da iyi oldu çocuğunla takıldık biz de dedi

Asla konuşmuyor çocuğum, konuyu deıiştiriyor,kıza sordum bana da iyi oldu çocuğunla takıldık biz de dedi

Çocuğunuzun normal davranışı mı bu? Siz daha iyi tanırsınız da “o ablayı sevmedim” deyince niye sevmedi diye şüphelenmediniz mi?

Evet öyle dedik çünkü işyerindekiler ayağını kırdığını biliyordu,google başlıkla aratınca çıkıyor sonra sizin gibi meraklılar cıkarsa onlerdan da eski konularıma bakıp bütün özel hayatımı öğrenmesinler istedim
İşyerindekilerle paylaşacak olsam burda işim ne acaba.. adres de vereyim mi o da gerek mi
Lütfen önce sakin olun derim.
Ayrıca iş yersinizde ki arkadaşlarınız googleden neden çocuğunuzun bacağının kırıldığını aratsın ki ..
Adrese gerek Yok ..
Bu olaydan sonda temkinli yaklaşın bnce .
Her önüne gelen arkadaşınızı ne arabanıza ne de evinize davet edin.

Merhaba,
topikteki ithamlardan rahatsız oluyorsanız, dilerseniz size site iletişim numarasını verebilirim veya yöneticilerin bizde kayıtlı olan numaranızdan hafta içi mesai saatlerinde aramalarını rica edebiliriz.

Adamin kötü niyeti olsa çocuğu da al cocukla zor olur derdi ve sadece kadinla giderdi.Sen de medeni davranmissin. Arkadasina sakincasi var mi diye sormussun.O da yok demis.Diskalifiye edildim demene bile gerek yok bence.Öyle bir durum yok. insanlarin sana kendini kötü hissettirmelerine izin verme.

Ayyy yeter artık yeteeeer,siz burda milletin sabrını mı ölçüyosunuz ya da sosyal deney falan mı ??? İnsanın tek bir hareketi bile mi normal olmaz,her yazdığınız bir öncekini bastırır cinsten anormal. Burda insanlar onca soru sormuş onuda mı sormadınız bunuda mı sormadınız diye ama sizde tık yok ya da aklın mantığın yetersiz kalacağı cevapları kabullenmişsiniz. Siz gerçekten bu konuyu dert edip buraya yazdıysanız herkesin aklına gelen bir iki anormalliği bari görebilirdiniz. Hep cevabınız "basiret bağlanması", sizin basiret belli ki düğümlenmiş :işsiz:
Basirete gemici düğümü atılmış hakikaten de.Konuya inanmadım.

O ablayı sevmiyorum demiş. Şüpheler sürekli artıyor keske o kadına dün için kusura bakma demeseydiniz.

Eşiniz bunu ilk kez yapmamis son da olmayabilir. Buyuzden bir dahaki sefere ona haddini o anda bildirin

Merhaba,
topikteki ithamlardan rahatsız oluyorsanız, dilerseniz size site iletişim numarasını verebilirim veya yöneticilerin bizde kayıtlı olan numaranızdan hafta içi mesai saatlerinde aramalarını rica edebiliriz.
Teşekkür ediyorum ilginiz için,hiç uğraşmak istemiyorum benim derdim olmasa burda sayfalarca yazmazdım,çocuğum kız mıymış erkek mi,konuya bakın..ne diyebilirim ki..

O ablayı sevmiyorum demiş. Şüpheler sürekli artıyor keske o kadına dün için kusura bakma demeseydiniz.

Eşiniz bunu ilk kez yapmamis son da olmayabilir. Buyuzden bir dahaki sefere ona haddini o anda bildirin
Evet sevmemiş nedeni ne bilmiyorUm konuşmuyor onunla ilgili,sevmediği bir şey hakkında asla konuşmaz duymazdan gelir

O arkadaşı eşim ayak üstü bir iki defa ğördü bir samimiyetleri yok yani..
ne olduğunu ben sormadan anlattı kız araba bakmak istemiş gitmişler bu alt kata bizim bakacağımız arabaya bakmaya inmiş,arkadaşım da çoçuğuma bakmış o arada ! Sonra arkadaşın kardeşi gelmiş ordan almış kızı.. anlattığı bu ben sormadım hiç bir şey
Saçmaladım aptal gibi davrandım kendime çöp muamelesi yaptırdım,içim daralıyor ne kızı ne eşimi görmek istemiyorum
Herhangi bir kötü niyetim olabilir mi diyor, senin için yaptım diyor, tam çıldırmalık
Aklıma bin türlü şey geliyor hiç rahat değilim
Boşanmayı düşünüyorum
Belli bir kariyerim var ama salak gibi davrandım eşimin beni ezmesini izin verdim :KK43:( kız bi de diyor ki ben arabadan inerken “çocuk da mı bizle gelecek”
Orda yaptıklarını anlatan kız mı eşiniz mi

Orda yaptıklarını anlatan kız mı eşiniz mi
Eşimdi,kızla da mesajlaştık aynı şeyleri yazdı..
Sen boş ver keyfine bak takılma böyle şeylere black mirror izle(bana sürekli öneriyordu)benim için problem yok yazmış..

Bence bu diskalifiye edilmek değil de saf dışı bırakılmak :KK48:
Konunuza gelince arada insanlara böyle kal falan glebilir olay anında ama hanımefendi siz de hiç mi eşinize “yok ben temizliğiöi sonra yaparım acelesi yok bemi indirmek ne demek arabadan falan diye cıkışmadan indiniz ya ben şok:oha:

Bence bu diskalifiye edilmek değil de saf dışı bırakılmak :KK48:
Konunuza gelince arada insanlara böyle kal falan glebilir olay anında ama hanımefendi siz de hiç mi eşinize “yok ben temizliğiöi sonra yaparım acelesi yok bemi indirmek ne demek arabadan falan diye cıkışmadan indiniz ya ben şok:oha:
Yorumların birinde yazıldığı gibi “çamaşırsuyu koklayınca dank etti”sanırım

Neyse olan olmuş kafanızda kurmayın yani kendinize kızmanın da artık bi faydası yok ya eşinize inanıp yolunuza bişey olmamış gibi devam edeceksiniz ua da eşinizin basının etini yemeye devam edeceksiniz.

Back