Dışardan bir göz olarak fikirlerinizi merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk altı ay farketmedim birşey, bana öyle geliyor sandım yine aşırı iyiniyetli konuşmaya devam ettim, burnunun ucuyla cevap filan veriyordu hani diyorum ya sormadım bile çünkü sebep yoktu, ekrandan kaçmaya başlayınca anladım,girdiğim odadan bir bahaneyle çıkınca anladım.. özelde birşey değil ya meseleyi biliyorm bana nekonuda alındığını, ama diyorim ya çok saçma uzun anlaşılır olması için uzun yazmam lazım. Bana kaynanamın dediği bu.bu yüzden sana alınmış dedi, Bender doğru mu bu yaptığı dedim e böyle iste napicaz, bu da böyle diyince, bende yapacak birşey yok, bende böyleyim iste dedim.gonlunu alacağım, ya da gerekirse özür dileyecegim bir mevzu değil.

Alındığı konu nedir ? Konu mesajınızdan uzun değildir sebep. Anlatın , dışardan bir göz olarak bakalım.

Keşke ne yaşandı da küs oldunuz söyleseydiniz. Adamcağız zaten yeterince arkanızda durmuş daha ne yapsın kimse kardeşini silmek zorunda değil. Yeterince sizi her yerde tutmuş kollamış bi bırakın da kardeşiyle de konuşsun , zaten kardeşi değişmemiş aynıysa kendisi görür. Bu adam sizin tapulu malınız değil ki bir ailesi kardeşleri var neden silsin hatası varsa kendi görür zaten

Böyle mesajları görünce uzuluyorm bugün yine aynı meseleden tartıştık ve konuşmuyoruz.ahh bee.

Böyle mesajları görünce uzuluyorm bugün yine aynı meseleden tartıştık ve konuşmuyoruz.ahh bee.
Amacım sizi üzmek değil asla görümcenizle ne olduğunu bilmediğimizden sadece küçük bir olay olarak bildiğimizden bırakın eşiniz bir şey varsa kendi görsün zaten her konuda sizi tutmuş demek istedim. Yani görümceniz kötüyse ve devam ediyorsa kendi görür. Ama siz sadece ona olan nefretinizle eşinize anlatıyorsanız hatalısınız, siz kendi kardeşinizi silebilir misiniz kardeşi bu o adamın lütfen öfkeyle hareket etmeyin

Bir annenin oğluyla kızını barıştırması zaten olması gereken gayet doğal bir durum. Kendinize pay çıkartmayın bence. Kardeş onlar, küserler barışırlar. Bir laf vardır kardeş kardeşi bıçaklar döner tekrar kucaklar diye. Eşiniz arkanızda durmuş, sağlam bir davranış göstermiş. Şimdi de sizin onun arkasında durmanız gerekir. Meseleyi uzatırsanız siz zararlı çıkarsınız. Siz kabul edin etmeyin eşinizin kardeşi o ve hep hayatınızda olacak. Siz görüşmeyebilirsiniz ama o kadar tek yapabileceğiniz

Pacama yapışmış pislik gibi, silkeleyip atmak istiyorm atamiyorm.cikmiyor hayatımdan. Ne adı ne cismi

Öncelikle bi sakin olun. Şu kininizi görünce bir de görümceden dinleme isteği oluştu bende. Hayatınızdan çıkmayacak ne adı ne cismi. Eşinizin kardeşi o, çocuğunuzun halası. İlk önce bunu kabullenin sonrası sizin için daha kolay olur.

Ortada dogru duzgun bir sebep bile yok. Neye bu kadar sinirleniyorsunki?
Esine yazik degilmi? Hem kardesinden hem annesinden edeceksin. Ne bu kin? Ne bu yaris?

Araya koyacağınız sınır için eşinize ihtiyacınız yok.
Görümcenize ve kayınvalidenize çok mu meraklısınız, çok sık gitmeyin, gittiğinizde de çok muhabbetiniz olması gerekmiyor, size geldiklerinde de siz de onlar size nasıl davranıyorsa öyle davranın, görüştüğünüz mecburi vakitleri eşinizin hakkı olarak düşünün , siz kendi sınırlarınızı kaldırabildiğiniz ölçülerde çizin.

Kardeş onlar yahu! Yani et ve tırnak. Bugün kavga ederler, yarın barışırlar. Bu kadar bilenecek ne var? Eşinin hatırı için barışırsın, güler yüzünü eksik etmezsin ama mıç mıçta olmazsın bu kadar basit.

Bence kv ve esiniz in yaninda gorumceye iyi davranin, onlar yokken yokmus gibi tavir alin igneleyin, seninle sirf esimin hatri icin konusuyoeum kafasinda olun. yoksa kininiz gecmicek. Aranizda bi kavga cikicaksa birakin gorumce cikarsin yine bi daha da gorusmessiniz

Küsmenizin sebebi zaten görümcenizin kendi kendine triplere girmesi sanırım. Yani ortada ciddi bir olay yok. Ama araya soğukluk girmiş tabi. Bence gönülsüz de olsa barışın küs kalmayın fakat mesafenizi de koruyun.

normalde birinin kalbini kırdıysan, birini küstürdüysen bunu telafi edersin. küsüyorsa kendi bilir, ben kalp kıracak bir şey yapmadım diyen kişinin samimiyetine inanmam. bunu söyleyen kişi zaten bile isteye yapmıştır yapacağını ve yaptığı şeyden ve sonuçlarından memnundur.. bu dargınlık 2 yıl değil 20 yıl sürse daha keyifli olacaktı sizin için diye düşünüyorum. aldığınız keyfin kaynağı nedir? kızın evine gidip onu hiç yerine koymak, anasını, kardeşini kendi yanınıza çekip gücünüzle ezmek mi? eğer öyleyse bu sürdürülebilir değil. nihayetinde kan sudan yoğundur. ayak diremeyin artık.

Bana sessizce iki yıl yapılan, herkesin bilgisi dahilinde ona yapılacaktı ki hepsi biz onun huyunu biliyoruz idare et dedi..annesi bile kızına laf geçirmiyor benle geçim yapabilmesi konusunda, gözyaşlarıyla lafını eşime geçirmesini kabul edemiyorum... Yine idare ettirmeye çalışacak kardeşini..ki kayinvalideme sen araya girme dediğimiz halde.bana iki yilyapilanin kızına birgün yapilmasina tahammül edemedi..ayak diretmek istemiyorum ama bunları dusununce içim soğuyor hepsinden.

Herşeye sıfırdan başlanması mümkün değil, eşim her nekadar öyle düşünse de, ister istemez mesafe olacak, arada bir durum iste, ne iyi olacağız ne kötü.soguk bir savaş yurutucez

Evet haklısınız, haklı ben iken şu anda haksız duruma düşen, uzatan ben olmak istemiyorum, hoş onlara birşey farkettirmeden ordan döndük, eşimle birbirimize girdik ama bakalım onumuzdeki günlerde ne olacak.

Uzaktan uzağa bı savaş sürdürmek bu kadar biledi beni. Kendi aralarinda barıştılar ama benlik bı iyileşme olduğunu sanmıyorum, mesafeli zoraki bir ilişkiye devam edicem

Başka seçenek kalmıyor bu pozisyonda haklısınız..nasil davranirlarsa, öyle muamele gorucekler

Ortada dogru duzgun bir sebep bile yok. Neye bu kadar sinirleniyorsunki?
Esine yazik degilmi? Hem kardesinden hem annesinden edeceksin. Ne bu kin? Ne bu yaris?
Araya uzun bir vakit girmesi işleri kafamda daha büyüttü, kızının olmadığı ortamlarda kayinvalidemle bı tık daha iyiyken şimdi eski düzene girilecek olması canımı skiyor. Bunda kayınvalideminde payı büyük tabi, kızından cekinip bana soğuk duruyor ama yinede asıl kusuru kızında buluyorum iste..o olmasa hayatımda bunlar olmayacaktı diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…