Dışardan bir göz olarak fikirlerinizi merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence daha anlayışlı olmalısınız görümceniz ya da kayınvalideniz için değil eşinizin hatırı için. Yeterince arkanızda durmuş bu durumda anlayışı gerçekten hak ediyor. Siz iyi niyetli olmaya devam edin bırakın görümceniz ne yaparsa yapsın eşinizin gözüne batan o olur. Onlara karşı tavır alarak Görümcenize kayınvalidenize koz vermiş olmayın. haklıyken haksız duruma düşmeyin.

Evet alışık olmadığım durumlar ne daha önce yaşadım, ne de bir başkasına yasattim, ha bunun dışında tüm herkesle müthiş ilişkim yok doğal olarak ama, kimseyi de ortamdan uzaklaştırma yoluna girmedim,saygı çerçevesinde aynı odayı yada sofrayı paylasabildik.. böylesini ilkkez görüyorum ve bu kişi de hayatımdan cikaramayacagim biri olunca toylugum ya da abartim bu yüzden..

Dışardan aileye girip temeline bomba koyan bir gelin görünüyor.

Benim görümcem de eşimi alır içeri götürür fis.fis konuşur .Ben hep derim kahabat onda değil kasiyla gözüyle seni içeri götüren de .Beni dislamaya çalışıyor aklınca .Ben gorumceme bir şey demedim.Esime kızdım mesela .Kadın beni sevmiyor zaten yapar da sne neden tavır koymuyorsun dedim .Özel bir şey konusacaksaniz ben yokken konuşun dedim.Bir daha yaparlarsa herkesi fena bozucam.Susmanin ,altta almanın kimseye faydası yok .

Haklısınız hakliyken haksız duruma düşüp, eşimin desteğini de kaybetmem durumunda işler daha sarpa saracak

Siz bu kafa yapısıyla giderseniz daha çok sorun yaşarsınız evliliğinizde. Siz uzatırsanız eşiniz de artık durmaz arkanızda. Olayı büyüten taraf olarak görür sizi. Öncelikle istediğiniz için uzatmışsınız meseleyi istemeseniz uzatmazdınız. Eşiniz tabi ki yaşananları sıfırlayacak kardeşi onun. Benim kardeşim yok ama daha hayatımda kardeşini tam manasıyla hele ki böyle bir mesele için silebilen birini görmedim. Eşiniz hep size destek olmuş siz de onun hatrı için en azından bazı şeyleri tolere edebilirsiniz.

Böyle mesajları görünce uzuluyorm bugün yine aynı meseleden tartıştık ve konuşmuyoruz.ahh bee.
eşinize yeteri kadar dırdır etmişsiniz
oda iyi adammış korumuş kollamış sizi
Allah aşkına daha neler bekliyorsunuz ömür boyu küs kalmasını falan mı?
kardeşi bu küs falan kalmaz

Anlaşılan gorumcesiniz ve gelininize tavriniz benim görümcem gibi.. değilseniz bile tehlikeli bı görümce potansiyeli gördüm Sizde bu sonucu çıkardığıniz için
Hem görümceyim hem gelinim birçok insanın olduğu gibi. Ne yengemle ne görümcelerimle herhangi bir sorunum yok. Beğenmediğiniz yorum alınca hemen karşınızdaki insana saldırıya geçmenizden belli karakteriniz. Yanılmamışım.

Esim kardesiyle kusse baristirmaya calisanlardan biri de ben olurum herhalde.

Hem sizin olayda bir sey de yok.

Cok rahatsizsan o eve gidince, alir eline telefonu kk da takilirsin, merhaba merhaba. Daha az gidersin, daha az kalirsin falan. Ama küslük herkese zarar.

Bakin siz yazmissiniz kendiniz, artik daha rahat gideriz, o evde mi degil mi diye strese girmeyiz falan diye. Baya baya sizin de işinize gelecek bir durum. Hem neden hayatta biriyle kusesiniz ki, direk negatif enerji. Ama nötr olmak gayet de mümkün.

Evet evet öyle yani hani inkar etmiyorum benim için kolay olan oydu, bu şartlarda daha rahat gidip gelicektim, onsuz yapılan sohbetler daha samimi olacaktı.haliyle daha iyi vakit geçirecektik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…