Dışardan bir göz olarak fikirlerinizi merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanın benimde alışık olmadığım şeyler hani yapmam dediğim birseydi biriyle iki yıl kus kalmak, huyumu değiştirdi benim, nasıl davraniyorsa aynısını yaptım, esimide arkama almıştım zaten elim güçlü hissediyordum ta ki şu bir kaç güne kadar. Büyük hayal kırıklığı yaşadım
Eşinizin kardeşiyle ömür boyu küs kalacağını falan mi düşünüyordunuz?
Size konuşurken hak verse bile yüz yüze gelinip, bir yakınlık kurulunca, annesi araya girince, olanları unutabilir. Kardeşi sonuçta. Arada yenilip yutulmayacak şeyler olmamış neticede.

Ondan emin değilim iste..en azından eşimin kafasında soru işareti kalmadı, bunu bariz belli ediyor, herşey bitti sanıyor, söyledim bende yeni tanidigim bir insan değil, neyi ne amacla yaptığını gayet anlayabilecek zekadayim..böyle de deyince vay sen önyargılı yaklaşırsa muhakkak birşey bulursuna dönüyor mevzu. Bu Olaylar olduğundan beri aramız iyi değil.adi bile yetiyor evimin huzurunu kaçırmaya..

2 yıl önce ne yaşandı ? İftiraya mı uğradınız ? Darp mı edildiniz ? Evinize fiziki saldırı mı düzenlendi ?

Bir nebze bilgi verirseniz , konunuz ve nedenleriniz anlaşılabilir olacaktır.

İnanın benimde alışık olmadığım şeyler hani yapmam dediğim birseydi biriyle iki yıl kus kalmak, huyumu değiştirdi benim, nasıl davraniyorsa aynısını yaptım, esimide arkama almıştım zaten elim güçlü hissediyordum ta ki şu bir kaç güne kadar. Büyük hayal kırıklığı yaşadım

Oooo, siz savaş boyalarınızı çoktan sürmüşsünüz zaten =)

Yani suan en son tavir alacaginiz kisi esiniz bence. 3. Kisiler yuzunden asla ama asla aranizi bozmayın. Cunku bu surecte gayet yardimci da olmus size. Erkek kafasi baristiniz saniyor arka yuzu cok gormemesi icinizin almadigini gormemesi cok normal. Bir insana da yapilan en buyuk ceza onu gormemek umursamamak gorumceniz size hala iyi davranmazsa o yokmus gibi davranin. Kudursun o da 😂 ama baktiniz ki gorumceniz de degismeler var sizde ufak ufak adımlar atarsaniz ne belli iyi olursunuz belki. ☺️ O ne kadar gelirse o kadar gidin.

Ben çocukken ailemize bir gelin hanım girmişti

Çok net çizgileri vardı.kimseden birşey beklemez kimsede ondan bir beklentiye girmezdi,oldukça saygiliydi falan filan işte bu hanım bize bildiğin rol mod l olmuştu bence

Sözün özü şu ki sınırlarımızı bilmiyoruz yada koymuyoruz,gereksiz samimiyet kuruyoruz sonra da ben bunları haketmedim..bence ettin ona o fırsatı sen verdin

Bide evlenirken hep copsuz üzüm arar olduk sen istersen konuşma gorumcenle kayninla vs ama eşlerimizin sahibimiyiz ki onlarda konuşmasın gorusmesin

Eşinin kardeşiyle bir ömür küs kalacağını düşünen gelinin dramı. 😂 Böyle olacağına inanmış olması enteresan gerçekten.

Hayır ortada elle tutulur bir konu da yok. Belki vardır da bize aktarılmıyor muhtemelen. Bi de ringteymiş gibi anlatmıyor mu konuyu ? Eşimi arkama aldım elimi güçlendirdim, hücuuuum =))))

Size karsi tam olarak ne yapiyor? Ortamlarda haric tutuluyorum yazmissiniz, bunu nasil basarabilir ki? Yani ortada bir sohbet varsa siz konusurken agzinizi mi kapatiyor? Herkese hosgeldin diyip sizi es mi geciyor? Ornek verseniz belki tavsiyede bulunabiliriz.

Mesguliyetiniz var mi ?Boyle Bos seylerle COK ugraamayin kimseyle iki yil Boyle kusecek kadar onemaemeyin hosgeldiniz deyin gülün gecin 😏

2 yıl önce ne yaşandı ? İftiraya mı uğradınız ? Darp mı edildiniz ? Evinize fiziki saldırı mı düzenlendi ?

Bir nebze bilgi verirseniz , konunuz ve nedenleriniz anlaşılabilir olacaktır.
Valla beş para etmez saçma sapan birşey, bu kadar büyük birşey olsa anlatmama değer.. hiç yoktan birşey olduğu için nerden baslaym nereye bağlayım bilmiyorum.. bana olan tavirlari değişti, mesela ailecek telde görüşürken, ben ekrana çıktığım anda kafasını çekmesi, mesela ailecek bir yere gidilecek benim de hazırlandığını görünce ben gelmiyorum filanlar, böyle anlatınca komik gibi ama yaşayınca ve tekrarlanan şeyler olunca tahammülüm zorlandı. Konuşurlar mesela ben odaya girerim diğerleri konuşmaya devam eder bu kasiyla gözüyle susun işareti yapar, gördüm bunu gözümle..dedim ben yanlis anladım filan başta tepki vermedim sonradan farkettim ama kastı yapılıyor ve sürekli bir hal almış. Kayinvalidemle konuşunca da emin oldum, evet zamanında bir sebepten bana kırılmış, kendide farkında saçmalık olduğunun, kayinvalidemle için diyorum, napalim onuda böyle idare edicez psikolojisi bozuk cart curt.senin kızin olabilir idare etmek zorunda olabirsin ama ben bu tavırları çekmek zorunda değilim nasıl davranırsa öyle muamele görür dedim ve gördü..iki yıl durum buydu işte.

Size karsi tam olarak ne yapiyor? Ortamlarda haric tutuluyorum yazmissiniz, bunu nasil basarabilir ki? Yani ortada bir sohbet varsa siz konusurken agzinizi mi kapatiyor? Herkese hosgeldin diyip sizi es mi geciyor? Ornek verseniz belki tavsiyede bulunabiliriz.
Yukarda da yazdım iste, ailecek bir yere gidilecek olur bakar ben gidiyorum, gelmiyorum ben der, ya da evde duracaktır bende evdeyim kalkıp hazırlanır, mesela bir muhabbet vardır odaya girerim konuşmaya devam edenleri kasiyla gözüyle susturur, kendim gördüm bunu.abartmiyorum..hani tek suçlu bu değil onun kasiyla gözüyle susanda da suç var ama gözüme daha çok batan bu kız iste.

Valla beş para etmez saçma sapan birşey, bu kadar büyük birşey olsa anlatmama değer.. hiç yoktan birşey olduğu için nerden baslaym nereye bağlayım bilmiyorum.. bana olan tavirlari değişti, mesela ailecek telde görüşürken, ben ekrana çıktığım anda kafasını çekmesi, mesela ailecek bir yere gidilecek benim de hazırlandığını görünce ben gelmiyorum filanlar, böyle anlatınca komik gibi ama yaşayınca ve tekrarlanan şeyler olunca tahammülüm zorlandı. Konuşurlar mesela ben odaya girerim diğerleri konuşmaya devam eder bu kasiyla gözüyle susun işareti yapar, gördüm bunu gözümle..dedim ben yanlis anladım filan başta tepki vermedim sonradan farkettim ama kastı yapılıyor ve sürekli bir hal almış. Kayinvalidemle konuşunca da emin oldum, evet zamanında bir sebepten bana kırılmış, kendide farkında saçmalık olduğunun, kayinvalidemle için diyorum, napalim onuda böyle idare edicez psikolojisi bozuk cart curt.senin kızin olabilir idare etmek zorunda olabirsin ama ben bu tavırları çekmek zorunda değilim nasıl davranırsa öyle muamele görür dedim ve gördü..iki yıl durum buydu işte.

Üzerinden 2 yıl geçmiş , olay tazeyken görümcenizle konuşmak ; şayet size kırılmışsa neden kırıldığını sormak daha kolay olmaz mıydı ?

Görümceniz ve siz kaç yaşındasınız ?

Üzerinden 2 yıl geçmiş , olay tazeyken görümcenizle konuşmak ; şayet size kırılmışsa neden kırıldığını sormak daha kolay olmaz mıydı ?

Görümceniz ve siz kaç yaşındasınız ?
Otuzdort ben, otuz bir o. Onuda düşündüm kendi kaçmayı tercih etti, ben meseleyi bile kayinvalidemden duydum.duyuncada baktım beş para etmez birşey için saçma salak hareketler içinde, bende yok sayarım olur biter dedim ama işler bu hale geldi iste

Mesguliyetiniz var mi ?Boyle Bos seylerle COK ugraamayin kimseyle iki yil Boyle kusecek kadar onemaemeyin hosgeldiniz deyin gülün gecin 😏
Evet ya calisiyorum da aslında, ama huyumda böyle, o kadar isin arasında bile kafamda bunlarla ugrasiyorum. Hiç memnun değilim şu halimden.

Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Yok değilse eşinizin hatri için görmezden gelin gitsin. Yani bir insan bütün mesaimi alamaz ki. 2 gün kızarım. 3 gün aman der geçerim. (Kızdığım kişi her kimse)
Ama eşim kardeşimle mevzuyu bu kadar uzatsa kızarım . Kardeşim ciddi bir terbiyesizlik yapmamissa.
Ayrıca kayinvalidenizin sözü bence çok irite edici. Kendi adıma böyle bir durumda mesafeyi önce ben koyardım çünkü tehdit edilmeyi sevmem.

Tepkileriniz abartılı neden aile icinde huzursuzluk olsun biri annesi biri kardesi anne tabiki cocuklrinin kus olmasini istemez esiniz geregini yapmis sizde simarmayin kardesini silip atsinmi adam gereken en dogru sekilde davranmis sizde uzatmayin artik siz kotu olursunuz esinizle degmez aile icinde huzursuzluklr olabilir yapici olmak lazim

Ortada sebepsiz bir kapris, ardına gelen bir tek taraflı küsme var değil mi ?
Yani size direkt olarak bir hakaret, saygısızlık yapılmamış , yüz yüze bakılmayacak bir durum yok gibi görünüyor.
Eş hatrı için idare edilecek düzeyde bir tatsızlık bence.
Siz ne istiyorsunuz tam olarak? Oh be ne güzel de küstü iyi ki küstü de çıktı hayatımızdan diye mi düşünüyordunuz?
Yorumlarınıza bakılırsa görümceyi hayatınızdan ekarte etmek isteyen sizmişsiniz gibi görünüyor.
Evet aynen öyle valla ne yalan soyleyim. Geçimsiz birisi ki bunu düşünen tek ben değilim.insanin anlasabildigi tek kişi bile mi olmaz, abisi iste ben biliyorum malımı diyor ondan için.. boylesi gel git akıllı birininda hayatımda olması benim için bir kazanç değil, tamam önemsemeyebilirm ama bende onu beceremiyorum iste, en kolayı hayatımdan çıkarmaya çalışmak oldu ama oda anlattığım üzere pek mümkün olmadı.

Otuzdort ben, otuz bir o. Onuda düşündüm kendi kaçmayı tercih etti, ben meseleyi bile kayinvalidemden duydum.duyuncada baktım beş para etmez birşey için saçma salak hareketler içinde, bende yok sayarım olur biter dedim ama işler bu hale geldi iste

Gerçekten konunun ne olduğunu dahi öğrenmeden 2 yıl küs mü kaldınız ? Ve bu nedenle eşiniz de konuyu öğrenmeden kardeşiyle küs mü kaldı ?

Belki hakikaten fark etmeden kalbini kırdınız ? Özel hayatıyla ilgili onu kıracak birşey söylemiş olabilir misiniz ? Siz ortama girince insanları susturmasına dayanarak bunu düşündüm. Hayırdır demek , konuşmak bu kadar zor olmamalıydı.

Hayatta ölüm var , kalım var. İkinizde 2 sene daha büyüdünüz , oturun sakin sakin konuşun bence.

Yaşlarınız da çok yakın. Kardeş gibi olabilecekken küs olmak niye?

Aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Yok değilse eşinizin hatri için görmezden gelin gitsin. Yani bir insan bütün mesaimi alamaz ki. 2 gün kızarım. 3 gün aman der geçerim. (Kızdığım kişi her kimse)
Ama eşim kardeşimle mevzuyu bu kadar uzatsa kızarım . Kardeşim ciddi bir terbiyesizlik yapmamissa.
Ayrıca kayinvalidenizin sözü bence çok irite edici. Kendi adıma böyle bir durumda mesafeyi önce ben koyardım çünkü tehdit edilmeyi sevmem.
Aynı evde yaşamıyoruz Allah'tan, eşim benim kardeşim icin benzer bir mevzuyu eminim çok daha kötü karşılardı, hani onun bize yapmaya çalıştığı gibi hadi bitti tartışma deyip baristirmama fırsat bile vermezdi, ben yine sessiz kaldım. Kendi de çok kincidir, ona hep bunu dedim iste aynilarini benim kardeşim yapsa naparsin diye, haklısın gitmezdim o eve diyor, evet gitmezdi, ama ben iki yıl bu kardeşinin tavirlarina rağmen gittim.kim için eşim için..gorumcemle fırsat vermemek için.mutsuzlugumuzdan mutluluk duyacak biri çünkü.
Kayinvalidemin sözüne gelince evet ona da çok bozuldum bir hafta ne adam akıllı uyudum ne yedim ne içtim, birde bana ilk konustigumuzda hak vermisken napalim bu da böyle, bizde uğraşıyoruz derken okları bana çevirmesi zoruma gitti, sen karışma seninle de kötü olmayalım dedim, eşimde sonrasinda bu konuda kardeşini savunursa kendisinde aramayacagini söyleyince biraz icim ferahladi,eşimin arkamda olduğunu bildikleri için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X