Diş teli ile ilgili soru, sorun ve deneyimleri paylaşalım

tebyiz bende senin gibiyim,görünüş açısından metale göre daha iyi ama 2.5 ay oldu,forumda anlatılanlar gibi aman Allahım bu ne değişiklik diyeceğim bişi olmadı bende,bazı arkadaşlar süper değişiklikler olduğunu yazmışlar ama bende yok,birde randevüden sonra benim dişlerimde hiç ağrı olmuyo desem yeridir, hafif bir gerginlik sadece o da ilk gün, 5 nisanda doktorumla bunu da konuşacağım,ben ay sayarken onlar da ona göre hazırlık yapsın 1 ay bile fazladan takmak zulüm olur bana...

Bana doktorum seffaf tellerin sure uzatıcağını soylemisti bende hep seffaf istedim iyy hayatta metal tellerle gezemem diodumm kii hic umdugum gibi olmadi bence metal telden korkmayin arkadaslar seffaf teller 1 seneden sonra cok sarariyo kotu bi goruntusu var ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Metal telide deneme sansimiz olsada ona gore karar versek dimi keske :) Cunku herkesin dis yapisi farkli ve ilerlemede ona gore degisiyor.Insallah uzamaz ve normal surecte bitiririz su tedaviyi

Benimde korkulu ruyam o :-( insallah oyle birsey olmaz ama.genelde teller sarariyo iyi temizlenmedigi icin o yuzelden seffaf tel taktirmadim braketler sadece ama bellide olmaz temkinli olmak gerek :)

Benimde korkulu ruyam o :-( insallah oyle birsey olmaz ama.genelde teller sarariyo iyi temizlenmedigi icin o yuzelden seffaf tel taktirmadim braketler sadece ama bellide olmaz temkinli olmak gerek :)

Braketlerde cok sarariyo malesef keske ilk gunki gibi kalsa bembeyaz o zmn hic belli olmuo 😄

tşkederim...duruma göre farkeder tabide fiyat ögrenmemde sakınca varmı.şeffaf tel için bir yer 4.500 dedi..6taksit olunca yine 800gibi bişey düşüyo 1 aya...

Benim gittigim klinik gibi biryer.fiyat belli.metal braketler 3800 porselen braketler 4100 lira.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dun kontrolde doktorum 2 ay sonra lastiklere baslayalim dedi ben hayiiirrr hemen baslayalim tedavim bitsin dedim. Cilgin hastam benim lastik isteyenide ilk defa gordum dedi :) dunden beri ust kopek disimden alt kopek disime yanindaki aziya ucgen takiyorum.ger iki taraftada. Cene ve cigneme fonksiyonubu duzeltmek icinmis.cok agriyor zor takiyorum..gece mutlaka lastik takili olsun dedi.2 ay sonra kontrole cagirdi.

Rrn ortodonti. Razmik bey. İnternetten bilgilerine rahatça ulaşabilirsiniz.

ya arkadaşım benan oguz hakkında ne biliosun doktor ismi araştırırken mutlaka onu da görmüşsündür, yorumların nedir, ben de hata yapmak istemiyorum artık doktor konusunda

ya arkadaşım benan oguz hakkında ne biliosun doktor ismi araştırırken mutlaka onu da görmüşsündür, yorumların nedir, ben de hata yapmak istemiyorum artık doktor konusunda

ben razmik beyden çok memnunum gözüm kapalı kefil olabilirim çünkü hastasıyım. diğerleri için duyumdan başka bir şey yok maalesef. o yüzden gitmediğim bir doktorla ilgili yorum yapmam doğru olmaz.
bence gidip görüş. ben bir liste yapıp tek tek görüşmüştüm hepsiyle.

Birde kizlar bir bilgimi daha paylasayim :) seffaf braket deyip gecmeyin 3 cesidi varmis.Plastik seramik ve porselen olmak uzere.Doktorlara basta sorun hangisi diye cunku disardan farkedilmiyor.Doktorum bana porselen kullaniyoruz biz cunku onerilen en iyi ve son teknoloji o demisti. "Porselen braketler saf kristalden yapılmaktadır. Porselenler renk değiştirmezler ve diş plağı toplamazlar bu nedenle diş ve ağız bakımı kolaylaşır"
Insallah gercektende oyle olur bakalim gelismeleri size iletecegim :)

Yaa oylemiymis.. bana doktor porselen demisti dogrudur heralde.parasina bakarsak :))

Hah iyi burası güncelmiş. Buradan devam edeyim. Kızlar 5 gün oldu tel takalı 30 yalındayım. Destek istşyorum. Grçermi zaman

Sanırım içinizdeki en yaşlı benim((. Kızlar benim 5 gün önce üste takıldı. Alta ne zaman geçtiler sizin. 1 mayısa kontrolüm var ama o zamana takılır mı. Bi an önce olsun bitsin istiyorum. Benim çakışma varmış. Onlar açılaak önce. Daha sonra dişler sağa sola kaydırılacak. Çok iş yani. 1.5 yıl dediler ama uzamasından korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım içinizdeki en yaşlı benim((. Kızlar benim 5 gün önce üste takıldı. Alta ne zaman geçtiler sizin. 1 mayısa kontrolüm var ama o zamana takılır mı. Bi an önce olsun bitsin istiyorum. Benim çakışma varmış. Onlar açılaak önce. Daha sonra dişler sağa sola kaydırılacak. Çok iş yani. 1.5 yıl dediler ama uzamasından korkuyorum

Mesela benim daha alta gecilmedi 7 ay
oldu.Ust disler oldukca sorunlu oldugu icin onlar belli duzene girmedikce alta gecmiyoruz.Tedavi surecim 2yil benimde.O yuzden senin dis yapina ve doktorun tedavi sekline gore degisebiliyor ^_^

Mesela benim daha alta gecilmedi 7 ay
oldu.Ust disler oldukca sorunlu oldugu icin onlar belli duzene girmedikce alta gecmiyoruz.Tedavi surecim 2yil benimde.O yuzden senin dis yapina ve doktorun tedavi sekline gore degisebiliyor ^_^

7 ay çokmuş ya. Senin problemin neydi. Yani hedeflenen ne

canım lastiklere de başlamışsın çok mu zor lastik takmak ya?, benimde bugün itibariyle alt dişlerime tel takıldı, iki diş çekiminden sonra ağzımın içi mağara gibi oldu desem yeridir, üstte iki diş yok, altta iki diş yok nenelere döndüm.. inşallah yara bereyle çok uğraşmam, of ne zor işler bunlar daha iki ay bile olmadı ya daha çok çalışmamız lazım çoooookk...

benim de yaşım 27 ama olsun geç değil yine de sonuçta diş ömür boyu lazım hepimize yapma diş olacağından kendi sağlam dişin olsun :)
benim de 3 ay oldu üstte tel takılalı ama doktorum tahmini 2-3 ay sonra alta geçeriz dedi,aynen tebyiz arkadaşın dediği gibi üst şekillenecek alta ona göre karar verecekler, çekim de olabilir dediler altta,bakalım artık,bana da 2 yıl dendi,1.5 yıla düşme şansı yakaladım daha önce bahsetmiştim,haftasonu randevüm var,doktorumla görüşücem ben 3 ayda süper bir ilerleme görmedim açıkcası,hiç ağrım olmuyor benim,doktorum zorlamıyor beni,ama zorlasın artık 1 ay bile erken bitmesi benim için önemli,resmen ay sayıyorum şu kadar kaldı die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…