Ilk takilirken doktora sordum metal ve porselenin tedavi surecinin ayni olacagini soyledi.Ama bana yavas ilerliyor gibi geliyor.Tel takan arkadaslarim ilerlemeyi guzel goruyor ama bilemiyorum.Aslinda pisman degilim rahat bir surec geciriyorum.Hem goruntu hemde kendi rahatligim acisindan:)
avrupa yakasindaysan doktor bilgilerini paylasabilir misin?
Metal telide deneme sansimiz olsada ona gore karar versek dimi keske :) Cunku herkesin dis yapisi farkli ve ilerlemede ona gore degisiyor.Insallah uzamaz ve normal surecte bitiririz su tedaviyitebyiz bende senin gibiyim,görünüş açısından metale göre daha iyi ama 2.5 ay oldu,forumda anlatılanlar gibi aman Allahım bu ne değişiklik diyeceğim bişi olmadı bende,bazı arkadaşlar süper değişiklikler olduğunu yazmışlar ama bende yok,birde randevüden sonra benim dişlerimde hiç ağrı olmuyo desem yeridir, hafif bir gerginlik sadece o da ilk gün, 5 nisanda doktorumla bunu da konuşacağım,ben ay sayarken onlar da ona göre hazırlık yapsın 1 ay bile fazladan takmak zulüm olur bana...
Bana doktorum seffaf tellerin sure uzatıcağını soylemisti bende hep seffaf istedim iyy hayatta metal tellerle gezemem diodumm kii hic umdugum gibi olmadi bence metal telden korkmayin arkadaslar seffaf teller 1 seneden sonra cok sarariyo kotu bi goruntusu var ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde korkulu ruyam o :-( insallah oyle birsey olmaz ama.genelde teller sarariyo iyi temizlenmedigi icin o yuzelden seffaf tel taktirmadim braketler sadece ama bellide olmaz temkinli olmak gerek :)
tşkederim...duruma göre farkeder tabide fiyat ögrenmemde sakınca varmı.şeffaf tel için bir yer 4.500 dedi..6taksit olunca yine 800gibi bişey düşüyo 1 aya...
Rrn ortodonti. Razmik bey. İnternetten bilgilerine rahatça ulaşabilirsiniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya arkadaşım benan oguz hakkında ne biliosun doktor ismi araştırırken mutlaka onu da görmüşsündür, yorumların nedir, ben de hata yapmak istemiyorum artık doktor konusunda
Birde kizlar bir bilgimi daha paylasayim :) seffaf braket deyip gecmeyin 3 cesidi varmis.Plastik seramik ve porselen olmak uzere.Doktorlara basta sorun hangisi diye cunku disardan farkedilmiyor.Doktorum bana porselen kullaniyoruz biz cunku onerilen en iyi ve son teknoloji o demisti. "Porselen braketler saf kristalden yapılmaktadır. Porselenler renk değiştirmezler ve diş plağı toplamazlar bu nedenle diş ve ağız bakımı kolaylaşır"
Insallah gercektende oyle olur bakalim gelismeleri size iletecegim :)
Yaa oylemiymis.. bana doktor porselen demisti dogrudur heralde.parasina bakarsak :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mesela benim daha alta gecilmedi 7 ay
oldu.Ust disler oldukca sorunlu oldugu icin onlar belli duzene girmedikce alta gecmiyoruz.Tedavi surecim 2yil benimde.O yuzden senin dis yapina ve doktorun tedavi sekline gore degisebiliyor ^_^
Dun kontrolde doktorum 2 ay sonra lastiklere baslayalim dedi ben hayiiirrr hemen baslayalim tedavim bitsin dedim. Cilgin hastam benim lastik isteyenide ilk defa gordum dedi :) dunden beri ust kopek disimden alt kopek disime yanindaki aziya ucgen takiyorum.ger iki taraftada. Cene ve cigneme fonksiyonubu duzeltmek icinmis.cok agriyor zor takiyorum..gece mutlaka lastik takili olsun dedi.2 ay sonra kontrole cagirdi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?