- 19 Mayıs 2020
- 46.563
- 208.697
- 548
Sürekli buradaki insanları ezme halindesiniz. Önceden de konularınızda aynı şeyleri yapıyordunuz, hatırladım sizi. Bu kadar rahatsız olduğunuz bir platformdaki insanlardan yardım istemek de ayrı bir ironi. Mutsuzsunuz ve bu kafayla da hiçbir zaman mutlu olamayacaksınz. Siz ne kendinizi ne de başkalarını sevemiyorsunuz. Mesajları çöp olarak görüyorsanız, demek ki bunu hakkediyorsunuz. İyi günler...
Bu üye hep aynı, sadece açtığı konularda değil başkalarına yaptığı yorumlar da bile buradaki kadınları ezme derdinde. Sonra "neden mutsuzum" diye yakınıyor. Konuda herkes ona yardımcı olmaya çalıştı ama hanımefendi yine mutlu olamadı. Kendi hayatı, bizim için sadece bir nickname'den ibaret. Allah çevresindekilere sabır versin.+1000000000!
Hayatından memnun olmayan, kimseye gık çıkaramayan kim varsa gelip burda efeleniyor.
Sürekli buradaki insanları ezme halindesiniz. Önceden de konularınızda aynı şeyleri yapıyordunuz, hatırladım sizi. Bu kadar rahatsız olduğunuz bir platformdaki insanlardan yardım istemek de ayrı bir ironi. Mutsuzsunuz ve bu kafayla da hiçbir zaman mutlu olamayacaksınz. Siz ne kendinizi ne de başkalarını sevemiyorsunuz. Mesajları çöp olarak görüyorsanız, demek ki bunu hakkediyorsunuz. İyi günler...
Sen begen diye o yorumu yapmadim, ayrica daha seviyeli oldugunu dusundugun forumlara isinlanabirsin. Tutan mi var? Burada aglayacagina git oralarda takil.
Sulandirdigim konular hangileri olmus? Bir de tum konular diyerek mubalaganin dozunu artirmissin. Aferin. Cok inandirici dogrusu.
Buram buram kompleks kokulari aldim senden. Eee, bir zahmet de insanlarin boyle bir varliga yanasmasini bekleme hani.
+1000000000!
Hayatından memnun olmayan, kimseye gık çıkaramayan kim varsa gelip burda efeleniyor.
Yaşadığım hayal kırıklıkları reddedilmeler dış görünüşümden nefret ediyorum. Hiç sevilmedim biri tarafından buda etken tabi. Kısacası var mı benim gibi?
Valla ağladığım yok kendimle dalga bile geçmişim o zaman ben kişnemelim diye :)) " senin gibi sabah 4 lere kadar forumlar da takılıp sabah 10 da forumda tekrar çevrimiçi olucak kadar boş bir hayatım yokki. Senin geçmişdeki konularınıda biliyoruz :)).,diğer düzgünce cevap yazan insanlara neden kötü bişi yazmadım o zaman? Çünkü yazdıkların da insan gibi düzgün cevap vermişler biraz dön de kendinize bakın :)) anaokulu sınıfı bile ağır gelebilir
Allahım mesaja bak :)) ne kadar dahice olgunca bir espri!!!! Niye böyle oluyor bilemem tatlım buna gülecek kadar kapasite varsa demekki
Beni yakindan izlemen hosuma gitti. Bombos hayati oldugunu dusundugun birini bu kadar yakindan takip etmendeki celiski sana bir seyler ifade ediyor olmali.
Son konumu okudun mu? Hayatima biri girmek uzere. Heyecanli degil mi sence de?
Yıl oldu foruma girmiyorum, ama önceden çoğu konuda mesajlarını görüyordum. Üzülüyorum sana cidden, yazık.
O kadar emin olmayın. Sizin adam gibi hayatınız olmadığı için mi burdasınız yoksa?Keşke şu sosyal mecraları küçümsemesek ya. Elinde akıllı telefonu olan çalışınca bile girebiliyor sonuçta.Birbirinizi likelayın durun :) =) sizinde hayatınız burası kadar işte. Adam gibi hayatı olan biri 7/24 forum da takılmaz haha
O kadar emin olmayın. Sizin adam gibi hayatınız olmadığı için mi burdasınız yoksa?Keşke şu sosyal mecraları küçümsemesek ya. Elinde akıllı telefonu olan çalışınca bile girebiliyor sonuçta.
Maşallah maşallah. Foruma 1 yıldır takılmayana da bakın hele. Kadını izlemiş sabah akşam resmen.Valla ağladığım yok kendimle dalga bile geçmişim o zaman ben kişnemelim diye :)) " senin gibi sabah 4 lere kadar forumlar da takılıp sabah 10 da forumda tekrar çevrimiçi olucak kadar boş bir hayatım yokki. Senin geçmişdeki konularınıda biliyoruz :)).,diğer düzgünce cevap yazan insanlara neden kötü bişi yazmadım o zaman? Çünkü yazdıkların da insan gibi düzgün cevap vermişler biraz dön de kendinize bakın :)) anaokulu sınıfı bile ağır gelebilir
Maşallah maşallah. Foruma 1 yıldır takılmayana da bakın hele. Kadını izlemiş sabah akşam resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?