Dış görünüşümle asla barışamıyorum

Ağır yasamlari izleyip feyz alın bende bakıyorum o vücutlarına rağmen aşırı ozguvenleri var .onları izleyin ben harikyim dersiniz ..Allah'ım şifa versin herkese onları asagilamiyorum ozguvenlerine hayranım sadece

Ekşi de maytap geçildiği kadar üzücü durumdasınız engelliyorum daha cevap beklemeyin :) ama durumunuz harbi kötü.
En azından kendimizi seviyoruz, kendimizi sevdiğimiz için de insanlar tarafından seviliyoruz. Ekşide 30 yaşında bekar kadın, şöyle kadın böyle kadın türevi başlıkları okuyup böyle oldunuz, değil mi?

Hesabinizi gizli yapin merak uyandirin biraz. Benim profil resmimde yüzüm belli bile degil. Gunde 20 tane istek geliyor heralde. Msj isteklerimi kapatmak zorunda kaldim sacma sapan msjlar yüzünden.

Devir artık tamamen şekle dayalı bir devir malesef.İlk etkileşim dediğimiz tamamen dış görünüştür.Daha sonra karakter gelir.Yani biri olmadan diğeri olmuyor.Ama en büyük olgu dış görünüş.Kendimizi kandırmaya gerek yok ama çirkin,kilolu vs olmak sizi bu kadar çok etkilemesin.Senin için güzel,aslıda çok güzelsin farkında değilsin,haksızlık ediyorsun gibi düşünceler de polliyanacılıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…