Yaşadığım hayal kırıklıkları reddedilmeler dış görünüşümden nefret ediyorum. Hiç sevilmedim biri tarafından buda etken tabi. Kısacası var mı benim gibi?
Belki karşı tarafda sikinti vardir :)Reddedılmelerın dıs gorunusunle ılgısı oldugunu nerden biliyorsun? Belkı muhabbetinde sıkıntı vardır?
Yani dı mı.Belki karşı tarafda sikinti vardir :)
Var bi sikinti ama :) önemli olan insanın kendisini nasil gördüğüdür sanki karşısındakiler çok muhteşem harika. kendine kusur buluyor. artık başkalari için dış görünüşünden rahatsiz olmakta kendisine haksizlik aşmadik mi hala bunlari eskimedi mi :))Yani dı mı.
Neden illa kendi dıs gorunusu sorun anlamadım, cevapta vermedi :)
Haklısın:) konu sahıbı keske cevap verse de bu kanıya nerden vardı anlasak bız de.Var bi sikinti ama :) önemli olan insanın kendisini nasil gördüğüdür sanki karşısındakiler çok muhteşem harika. kendine kusur buluyor. artık başkalari için dış görünüşünden rahatsiz olmakta kendisine haksizlik aşmadik mi hala bunlari eskimedi mi :))
Hesabı kendisiyle bence.Yani dı mı.
Neden illa kendi dıs gorunusu sorun anlamadım, cevapta vermedi :)
Bekliyoruz bakalım ıns cevap verirHesabı kendisiyle bence.
+1Koyduğunuz etiketler bile 30 yaş üstü bekar olmak, çirkin olmakken kendinizle nasıl barışabilmeyi umuyorsunuz?
Siz bile kendinizi sevmezken başkaları neden sevsin? Siz kendinizi çirkin ilan etmişken hayır sen dünyanın en güzel kadınısın diyecek bir erkek bekliyorsanız zor. Keşke olsa ama zor.
Her şey yaydığımız enerjiyle alakalı. Siz bir ortama girdiğinizde öyle bir enerji yayarsınız ki herkes dönüp bakar.
Reddedilmeye gelince herkes reddediliyor herkes aldatılıyor. Oturup dünyaya küsmeyin
Haklısın:) konu sahıbı keske cevap verse de bu kanıya nerden vardı anlasak bız de.
Acaba bırı cırkın mı dedi yoksa, bu kendı fikri mi
İçten güzel bir gülüş butun kusurları kapatırmış
Ne soyleyıp reddettiler mesela seniHerkes reddediliyor yazmış arkadaşın biri, yahu hadi biri beğenmedi diğerinin tipi değildim ben haystım boyunca hiç beğenilmedim. Ve kg fazlam yok, burnum zaten estetik. Yani yaptırıp da azmedipte kendim de değiştirebileceğim hiçbir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?