Dış görünüşümle asla barışamıyorum

İma edildi yada direk söylendi yada ortadan kaybolurlar :/. Hoş bir kız değilsin tipim değilsin gibi şeyler.. Yaşım 33
Bosversene ya, tipim degılsın hos bir kız degılsın diyen biriyle ıyıkı de olmamıs bence.
Bıseyı soylemenın bin yolu varken bu yolu secenle olsaydın zaten mutsuz olurdun.

sevgili konu sahibi ; acaba siz biraz fazla hevesli belki de erkekleri ürkütecek gibi mi davranıyorsunuz. hani evlilik için istekli gibi.

Ya bu instagram'da d.m atılan, arkadaşlık isteği yollananlar vardır ya (mesela annemin instagram profil resmi kuşlu böcekli bişi) ona bile istek yollanıyor haha ama benim instagram hesapım açık kime arkadaşlık isteği yollasam ya engelliyor ya kabul etmiyor ve asla d.m falan almıyorum ironik.

Bunun dış görünüşle ilgisi yok.Ben de hiç sevilmedim hep reddedildim.Mesela dışardayken hep imrenirim sevgilisi olanlara evlenenlere filan.Benim sevgilim olduğunda bile hep sömürüldüm.kimi iş amacıyla sömürdü kimi paramı kimi kullanmaya çalıştı.Şansla ilgili bence bu

sevgili konu sahibi ; acaba siz biraz fazla hevesli belki de erkekleri ürkütecek gibi mi davranıyorsunuz. hani evlilik için istekli gibi.
20'li yaşlarım da evlilik istemiyordum ki bilemiyorum artık bence tek sorunum çok itici dış görünüşe sahip olmam

20'li yaşlarım da evlilik istemiyordum ki bilemiyorum artık bence tek sorunum çok itici dış görünüşe sahip olmam
peki çok özel değilse bir sıkıntınız mı var ?hani yüzde yada vücutta deformasyon vs gibi.varsa bile şimdi teknoloji çok ilerledi ALLAH dermansız dert vermesin.

Kader.. Kısmet...

şu an öyle bir devirdeyiz ki erkekler öyle şartlandı ki kadınlar çok güzel,sexy aynı zamanda el değmemiş (nasıl olacaksa)hamarat,para kazanan hiçbirşey istemeyen ......özelliklere sahip geyşelar olmalı.onların şeyi varya ondan üstünler tabi. o kopasıca şeyleri çok önemli .

merhaba, dış görünüşünle ilgili hissettiklerin hakkında bir şey söyleyemem fakat o bahsettiğin "sevilmeme" duygusunun tam 33 yıldır çok yakın tanığıyım kendi hayatımdan ki erkeklerle ilişkilerimde reddedilme vs gibi şeylerim de olmadı. ama tüm varlığıyla, olduğu gibi her haliyle sevilen insanlar gözüme hep uzaylı gibi gözüktü her zaman. bazen bakardım onlarda farklı ne var ki böylesine seviliyorlar diye. bu yabancılık duygusunu hala aşmış değilim. ama bunun çocukluk çağlarımdan, sürekli eleştiren narsist bir anne ve ihmalkar bir babadan kaynaklandığını biliyorum.
dış görünüş boy kilo vs olarak ortalamanın bir tık üstünde bir kadınım diyebilirim, yani dış görünüşümden yana bir reddedilme hiç yaşamadım ama aldığım 5 nefesin 3 ü değersizlik duygusu.

yani üzgünüm tipinle uğraşsan da yaşadığın his değişmeyecek. hatta aksine daha mükemmel ya da iyi olmaya çalıştıkça kendinden uzaklaşacaksın, seni olduğu gibi kabul eden insanlardan ve kendinden kaçmış olacaksın böylece. aksine bu hislerinle başa çıkabilmenin tek yolu seni kusurlarınla hatalarınla çirkin bulduğun yönlerinle kabul eden ve seven insanlar bulmak. o zaman bu döngüden belki çıkarsın. sen yaptın mı dersen? hayır, ama çabalıyorum. çünkü diğer türlü geçecek olsaydı geçerdi ama geçmedi.

Uzun zamandır bu kadar mantıklı bir şey okumamıştım

Gerçek aşk dendiğinde (bende bulamadım ya neyse)aklıma Sabahattin Ali nin Değirmen hikayesi gelir.o kitabı lütfen alın okuyun .

'' olduğu gibi her haliyle sevilen insanlar gözüme hep uzaylı gibi gözüktü '' işte herşeyin özeti. Bana o kadar ulaşılmaz geliyor ki iki kişinin aynı anda birbirini sevmesi. Gerçekten kader

'' olduğu gibi her haliyle sevilen insanlar gözüme hep uzaylı gibi gözüktü '' işte herşeyin özeti. Bana o kadar ulaşılmaz geliyor ki iki kişinin aynı anda birbirini sevmesi. Gerçekten kader
Ulaşılmaz değil. Bu dünyada sizi de olduğunuz gibi sevecek biri mutlaka vardır. Eminim.

evlenemedim diye çok konu da açtı ya da böyle konulara yazdı konu sahibi.evlilik için ne güzellik ne eğitim ne karakter şart değil konu sahibii.vazgeçin artık bu takıntılardan güvenin kendinize yavv yüzüne bakılmayacak kadınlar evli ve çok mutlularrr .nice karakteri çekilemeyecek kadar sorunlu kadınların sevgilileri eşleri varr.sizin zamanınız gelmemiş henüz yaşla ilgisi yokkk kısmet değilmiş bu yaşa kadar.hem yaşınız da 70 değil gayet genç bir yaşş.bence görüntünüzde sorun yok davranışlarınızla itiyorsunuz tanıştığınız erkekleri.öyle çirkin kadınlar avr ki beni bile etkiliyorlar konuşmalarıyla oturma kalkmalarıyla aşırı özgüvenleriyle kaldı ki erkekleri etkilemesinler

aslında her iki cins içinde geçerli instagramda ki kızlar erkekler insanların beklentilerini yükseltiyor sanırım.

Dış görünüşle alakası yok tamamen şans . Açıkçası dış görünüşü çok başta olup yanında çok yakışıklı olan çiftler o kadar çok ki .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…