• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüşümle asla barışamıyorum

Kime göre güzel kime göre çirkinsiniz?Ben bir sanatçıyı çok çekici buluyorum en yakın kız arkadaşım “bu adamın nesi çekici” diyor.Ama haksızda değilsiniz.Günümüzde kadınlar için güzellik kavramını belli kalıplara bağlayan o kadar çok insan var ki...İlla beli ince olacak şöyle zayıf olacak böyle 0 beden olacak diye pazardan meyve sebze seçer gibi insan seçenler var...Dış görünüşünüzde ne gibi kusurlarınız var mesela?Değiştirebileceğiniz şeylerse değiştirmeyi deneyebilirsiniz.Ama değiştiremeyeceklerinizi öyle kabul edip onlarla barışık bir şekilde yolunuza devam etmeniz lazım.
Çok doğru bir tespit. Mesela ben Kıvanç Tatlıtuğ'a dönüp de bakmam bana hiç çekici gelmiyor.

Gerçi o da bana bakmaz.Aslında bakadabilir değil mi bu tespite göre? Kimine çekici gelmeyen çekici geliyorsa bazısına:oha:

Aaaa unutmamışsınız 😅😅🙈 ta kendisi vallahi :KK53: Adamı habire racing motor üstünde hayal edip duruyorum çekiciliğine çekicilik katılıyor artık rüyalarıma giriyor.:KK53:
motorunuz var mı merak ettim ben asla cesaret edemem tek binmeye o alete.4 teker şartttttdırrr :KK53:

Çok doğru bir tespit. Mesela ben Kıvanç Tatlıtuğ'a dönüp de bakmam bana hiç çekici gelmiyor.

Gerçi o da bana bakmaz.Aslında bakadabilir değil mi bu tespite göre? Kimine çekici gelmeyen çekici geliyorsa bazısına:oha:
ben de beğenmiyorummm çocukken chad allen adlı yaşıma yakın bir dizi oyuncusuna aşıktım.ama büyüyünce gay olmuş çokk üzüldüm hayallerimi yıktı kerata

Bana da bu adam hic cekici gelmez mesela. Millet oluyor ama bu adam icin.

Daha onceki konularina da yazmistim diye hatirliyorum. Senin konundu sanirim. O kadar cok biriyle olmak istiyorsun ki bu enerjiyi disariya cok yaydigin icin olmuyor belki de.
Bir biraksan kendini akişa...
Olmazsa olmasin moduna bir girsen...

Kendini sevmediğin müddetçe kimse seni sevmeyecek. Olumsuz olduğun için insanları kendinden uzaklaştırıyorsun.
aynen haklısınız konu sahibine aylarca yazıldı ama halaa kendini beğenmiyor evlenmemesini bile buna bağlıyorrr.aslında bu duruma gelmesinde toplum baskısının da payı büyük bir kadın 30 u geçerseee vayy halinee çoğu kesimde .herkes sorar ince ince laf sokar 2. sınıf muamelesi bile görür maalesef.eskiden dul kalan kadınlarımıza da uygulanırdı bu baskı.güzellikle alakası yokkk evliliğn de sevgili bulmanın da .biraz şans biraz da duruş ve karakterle alakalı bir durum.birazcık da tavizle.her kadın kendi yaşam tarzından ve hayat görüşünden taviz vermez evlenmek için.ben dee onlardandım :KK53:

Ne cenesi yahu? C Calcifer sorulariyla oldurdu beni. Saka! 😊

Ne maskeleri? Etkiliyse payladabilirsiniz bizimle. 🥰
ucuz gr....s maskeleri ama işe yarıyorlar serumda kullanırım bir kaç çeşit.ekonomi vurdu bu pandemi de kıyamıyorum pahalı ürünlereee cimrileştimmmm:olamaz:

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. şu arkadaşları bir yoklama alırmısın sanırım anaokulundan kaçmışlar :) yaşınızın kadını olsanıza biraz. Yazdıklarınızın hiç biri komik de değil. Hey girl diye teenlerin olduğu bir forum vardı orası bile daha seviyeliydi akıl yaşta değil gerçekten de başta. Summer girl mesajını beğenmedim çünkü en ufak bir mantık içermiyor sırf yorum geyik olsun diye tüm konuları sulandırıyorsun

Ben sorunun gorunusuzle alakali oldugunu hic sanmiyorum. Sorun temeldeki ozguvensizliginiz. Universite hayatimda ben de boyleydim. Insanin 4 sene boyunca koca fakultede bi tane begeneni olmaz mi? Benim olmadi🤣 niye kimse bana bakmiyor beni begenen bi allahin kulu bile yok derdim. Bahcede kantinde dolasan ciftlere bakardim, sevilmek nasil bir duygu acaba derdim. Bugunku olgunlugumla donup o gunlere baktigimda aslinda ne kadar ozguvensiz oldugumu kendimi sevmedigimi anliyorum. Oysaki fiziksel goruntumle ilgili hicbir sorun yoktu. Ufak tefek dokunuslarla( hafif bir makyaj, acik saclar, guzel bir kot-bluz vs) baya bir dikkat cekebilir biri olabilirmisim meger. Oysa benim kiligim kiyafetim bile tabiri caizse dokuluyordu. Bunlar hep kendimi sevmememle alakaliydi simdi anliyorum.

kendine guven, inaniyorum ki guzel bir kadinsindir.
Erkeklerin salt guzellige baktigini dusunmuyorum ayrica, muhabbet onlar icin onemli.
Ben cok guzel oldugumu dusunmuyorum ama bi kendine guven var,25likleri ipe dizerim 🙈

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. şu arkadaşları bir yoklama alırmısın sanırım anaokulundan kaçmışlar :) yaşınızın kadını olsanıza biraz. Yazdıklarınızın hiç biri komik de değil. Hey girl diye teenlerin olduğu bir forum vardı orası bile daha seviyeliydi akıl yaşta değil gerçekten de başta. Summer girl mesajını beğenmedim çünkü en ufak bir mantık içermiyor sırf yorum geyik olsun diye tüm konuları sulandırıyorsun
Sizin sorununuz tipte değil, yaydığınız negatif enerjide. Önce bunu düzeltin

İşte sıkıntınız bu. Kendinizi sevmiyorsunuz, insanları sevmiyorsunuz. İçinizde bir nefret, bir sıkıntı, bir huzursuzluk var. Yaşınızın kadını olun ne demek ya. Keşke siz de yaşınızın kadını olmasanız. Biraz yüzünüz gülse. Gözümün önüne asık suratlı, kasım kasım kasılan, burnundan soluyan bir kadın geldi şu an. Ben bile köşe bucak kaçıyorum böyle tiplerden, erkekler napsın?

Abuk sabuk çöp niteliğinde mesajlarınızı likelamamı beklemeyin bir zahmet :)) geyik forumu size göre. Mizah bile biraz zeka ister,)

Sen begen diye o yorumu yapmadim, ayrica daha seviyeli oldugunu dusundugun forumlara isinlanabirsin. Tutan mi var? Burada aglayacagina git oralarda takil.

Sulandirdigim konular hangileri olmus? Bir de tum konular diyerek mubalaganin dozunu artirmissin. Aferin. Cok inandirici dogrusu.

Buram buram kompleks kokulari aldim senden. Eee, bir zahmet de insanlarin boyle bir varliga yanasmasini bekleme hani. 😉

Sürekli buradaki insanları ezme halindesiniz. Önceden de konularınızda aynı şeyleri yapıyordunuz, hatırladım sizi. Bu kadar rahatsız olduğunuz bir platformdaki insanlardan yardım istemek de ayrı bir ironi. Mutsuzsunuz ve bu kafayla da hiçbir zaman mutlu olamayacaksınz. Siz ne kendinizi ne de başkalarını sevemiyorsunuz. Mesajları çöp olarak görüyorsanız, demek ki bunu hakkediyorsunuz. İyi günler!

Back