• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüşümle asla barışamıyorum

Nerde yüzünü tipini begendigim insan görsem özgüveni düsük oluyor ve kendini begenmiyor.

Siz kendinizi sevmiyorsunuz diye cirkin degilsiniz :D
Pankart yapip biryerlere asmak lazim bu sözü.. :KK51:

Herkes reddediliyor yazmış arkadaşın biri, yahu hadi biri beğenmedi diğerinin tipi değildim ben haystım boyunca hiç beğenilmedim. Ve kg fazlam yok, burnum zaten estetik. Yani yaptırıp da azmedipte kendim de değiştirebileceğim hiçbir şey yok.
Sorun sadece burun mu burnum zaten estetik demissiniz. Benim burnum hic estetik degil valla ama kendimi beğeniyorum 😎 belki yaşadığınız talihsizlikler yüzünden dis görünüşünüzü begenmiyor olabilirsiniz

Kime göre güzel kime göre çirkinsiniz?Ben bir sanatçıyı çok çekici buluyorum en yakın kız arkadaşım “bu adamın nesi çekici” diyor.Ama haksızda değilsiniz.Günümüzde kadınlar için güzellik kavramını belli kalıplara bağlayan o kadar çok insan var ki...İlla beli ince olacak şöyle zayıf olacak böyle 0 beden olacak diye pazardan meyve sebze seçer gibi insan seçenler var...Dış görünüşünüzde ne gibi kusurlarınız var mesela?Değiştirebileceğiniz şeylerse değiştirmeyi deneyebilirsiniz.Ama değiştiremeyeceklerinizi öyle kabul edip onlarla barışık bir şekilde yolunuza devam etmeniz lazım.

Kime göre güzel kime göre çirkinsiniz?Ben bir sanatçıyı çok çekici buluyorum en yakın kız arkadaşım “bu adamın nesi çekici” diyor.Ama haksızda değilsiniz.Günümüzde kadınlar için güzellik kavramını belli kalıplara bağlayan o kadar çok insan var ki...İlla beli ince olacak şöyle zayıf olacak böyle 0 beden olacak diye pazardan meyve sebze seçer gibi insan seçenler var...Dış görünüşünüzde ne gibi kusurlarınız var mesela?Değiştirebileceğiniz şeylerse değiştirmeyi deneyebilirsiniz.Ama değiştiremeyeceklerinizi öyle kabul edip onlarla barışık bir şekilde yolunuza devam etmeniz lazım.
o sanatçı yoksa yoksaaaa h.l mi .neyse onu sana vermiştim geçenlerde artık hak iddia etmeyeceğimmm.ben hayko cepkin i begeniyorum artık hemmm

o sanatçı yoksa yoksaaaa h.l mi .neyse onu sana vermiştim geçenlerde artık hak iddia etmeyeceğimmm.ben hayko cepkin i begeniyorum artık hemmm
Aaaa unutmamışsınız 😅😅🙈 ta kendisi vallahi :KK53: Adamı habire racing motor üstünde hayal edip duruyorum çekiciliğine çekicilik katılıyor artık rüyalarıma giriyor.:KK53:

yavv neden kısa boylu doğdummm lanetttt olsunnn kısa boylu olarak hayatta çok ezildimmmm diye ütopik bir konu da ben açayım barii yarın :KK53:

Yaşadığım hayal kırıklıkları reddedilmeler dış görünüşümden nefret ediyorum. Hiç sevilmedim biri tarafından buda etken tabi. Kısacası var mı benim gibi?
Dış görünüşünüzün hayatınızı bu kadar etkileyeceğini düşünmüyorum.

Back