Dış görünüşe önem veriyorum, maalesef...

Hem mesleği denk fegil yoga egitmeni kiz. Hem de tipi cok siradan
Çok ciddi para kazanan erkekler karşıdaki kişinin çok mesleğine bakmazlar. O kişinin ona ne hissettirdiğine bakarlar.. bir de bazı çok stresli iş yapan kişiler eşlerinin aynı işi yapıp evde 2 kat stres olmasını istemezler.. bence bundan olabilir:)
Bir de gönül bu :)

Şu forumda bazen travesti olması beni ilgilendirmez çocuğum farklılıklara saygı göstermeyi öğrenerek büyüsün yorumları okuyup mutluluktan kızkardeşlerime duyduğum gururdan kalbim büyüyor. Bazen de böyle iğrenç kompleksli yorumlar görüp soğuyorum. Aha dümdüz de yazıcam cidden iğrenç bir kafanız ruhunuz var

Aynen katılıyorum. Iğrenç ötesi bir zihniyet ve bir kadın yazıyor bunu

Her şeyi tam ve net olarak söylenmesini beklemiyorsunuz heralde. İma ve mana denen bir şey var.
-hos erkekler kapılmış evlenmiş gibi düşünüyorum demek bana kala kala bunlar kalmış anlamına geliyor.
Konu sahibinin böyle konuları vardı diye hatırlıyorum. Hepsinde neredeyse herkes tarafından aranan aday, görüştükleri de bol ama hep karşı taraf bakımsız, hoş olmayan.
Güzellik subjektif bende bunu biliyorum konu sahibi konularında sürekli kendisini aranan kan gösterdiği için bende kesin bir cümle kurmayip ya auraniz çirkindir de dedim kendisi için de aurasi içinde belki kelimesini kullandım.Sürekli bakımsız, spor yapmayan yaşlı gosteren talipleri olduğu için söyledim bunu.

Mesela

Her özelliği ile benden düşüktü.
Şans eseri aşık olduğu biri için bunu söylemiş konu sahibi. Benden her özelliği düşüktü kelimesini kullanmak için 40 fırın ekmek yemem lazım benim. Ama bakın ne olmuş çocuk istememiş.
Her zaman sorun varsa, süreklilik arz ediyorsa biraz da kendimize bakmanin vakti geldiğine işaret eder. Onu konu sahibi silkelensin diye yazdım aslına bakarsaniz. Belki de karşısındakilere de bu aranan kan benim i sürekli ima ediyorsa da olabilir bu. Ya da belki sohbeti hoş değildir vs vs.

Had bilinmesi güzel olan bir şey bilenin karşısında.

Aynen katılıyorum. Iğrenç ötesi bir zihniyet ve bir kadın yazıyor bunu
Dedi.
Hem mesleği denk fegil yoga egitmeni kiz. Hem de tipi cok siradan

Bunları erkek plastik cerrah yakışıklının
--kadın sevgilisini vasat , tipi sıradan, mesleği denk değil diye tanımlayan kadın
.
Tutarlılık güzeldir.
Kadın orada konu sahibine vasat, tipi sıradan, mesleği kötü bile dememisken.
Sahi kadın ve iğrenç ötesi bir zihniyet kısmını kaçırmışım sanırım.
Sizin dediğiniz
Vasat ve tipi siradan, isi denk olmayan kız tanımlamasi hangi zihniyet ürünü oluyor acaba?
Ne kadar da fransiz kalmisim.

Son düzenleme:

Kendisine malzeme cikti diye seviniyordur

35 yaşında o kadar bekar erkek var
Bence yasın ilerledigi için ayakkabisi boyle disleri boyle giyinmesi boyle diye begenmiyorsunuz gibime geldi..ayrica biz kadinlar her zaman bakimliyız ama erkekler öyle değiller
Yani disleri temiz sacı bası giyimi ayakkabisı ve kendi temizse tamamdir illaki yakışıkli olacak diye bisey yok ortada
Hep iç guzelliğine bakmışımdır bence en onemli olan sey o diş güzellik cok önemli değil

Yanlış anlamayın ama kriterlerinize gore erkek bulmanız çok zor,bazı şeylerden feragat etmeniz gerekebilir.yani o tarif ettiğinz mükkemmel erkek sınıfına giriyor ve o sınıf boş :)

Ben o şahısın asla kadın olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Benzer konulara kadınlara karşı ağır kompleks içeren yazılar yazdığına defalarca şahit oldum. Muhtemelen forumlarda ve bilimum sosyal mecralarda “Türk kızları çok rerererörörörö” minvalinde yazılar yazıp cirit atan ve ego tatmini yapan bir erkek kendisi. Burada da bir şekilde bir müddet barınmış ancak kadınlara yönelik barındırdığı kompleks kendini tırmalamaya başlayınca daha fazla saklayamamış. Kusuyor da kusuyor. Acil şifalar diliyorum kendisine.

Bunu ben de gozlemliyorum.
Kadinlar genelde kendilerine daha iyi bakiyor ve yasina gore daha iyi gosteriyor.

Yorumlarinizi cok begeniyorum, yazmadan gecemedim.
Ayrica yazi fontunuz ve rengi de cok guzel!!

Terazi başak burcu ya da bu burçlardan etkileriniz var sanırım. Sizi anlıyorum ben de başak terazi etkisi var, güzellik çirkinlikten ziyade bakıma önem veriyorum, etrafımda maske bakım yapan 35 yaşında terazi burcu bir erkek var, o da kendi gibi arıyor. (sanırım buldu abim sayılır kendisi )

Yani az var ama illa ki vardır, bir de yapılan işe bağlı da değişiyor. Resmi işler banka vs daha bakımlı olmayı gerektiriyor.

35 yaş grubu erkekler genç hanımlarla görüşmek isityorlar. 25-30 yaş arası. 35 yaşındaki hanımlarla görüşmek isteyenler genelde 40yaş üstü.

Bu çok genel bir kanı. Burda da çok okudum etrafımda da var kendinden büyük bir kadınla evlenen.

Miranda Kerr in eşi ondan 7 yaş küçük, eski eşi 7 yaş büyüktü.

Valla benim kadar maskesi bakım ürünü olan bir abim var :) Annemle annesi arkadaş hep konuşuyorlar bunlar birbirinin aynısı diye:)

neresi iğrenç biraz düzgün konuşun..
siz erkekleri tanımadıysanız ben ne yapayım gayet de böyle iki yüzlü tipler erkek dediğiniz.
gençken onlar kızların peşinde koşuyor biz yüz vermiyoruz yaş ilerleyince durum tersine dönebiliyor. hayat böyle biraz da.

herkese kulp bulup reddedip sonra ama ben neden evlenemiyorum diye ağlamanın mantıklı bir yönü yoktur.
onca kişi gelmiş, 1 kişi bile uygun olmaz mı?
herkes mi tipsiz yani?

kendi düşen ağlamaz.
iğrenç olan sizin gibi anlamadan konuşanlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…