Dış görünüşe önem veriyorum, maalesef...

size cinsiyetimi mi kanıtlayacağım hanımefendi?
kompleks nerede?
gayet de erkekleri iyi tanıyan ve çokca ilişkisi olmuş biri olarak yazıyorum. ileri yaşlara rağmen halen yok şu bu diye milleti tanımaktan kaçınmanın mantıklı yanı yoktur. bunu anlatınca kompleks olmuyor aklını başına topla uyarısı oluyor. evlenmek isteyen oturup kös kös kısmet beklerse daha çok bekler diyorum.
sizin işinize gelmiyorsa siz bilirsiniz.

türk kızları diye bir laf ettim mi herhangi bir yorumumda bir de. alman fransız kadını da olsa aynı.

neden ufak bir aykırı yorumda hemen bu erkek deniyor üyelere. başka kişilere de erkek dendiğini görüyorum. illa bütün kadınlarla aynı mı düşünmemiz lazım? erkekleri iyi tanımıyor bizim kadınlarımız. zaten şurada sorsan yakın erkek kankası olan toplasan 10-15 üye vardır. erkeklerden hep kaçmış, kısıtlı zaman geçirmiş, flört dönemi bile 1-2 saat oturup hemen eve kaçmış kadınlar ne kadar tanıyabilir karşı cinsi?
tanısa burda tonla konu açılmazdı kocam şöyle böyle diye.
ben ne mal olduklarını iyi bildiğim için net konuşuyorum.. size ters geliyor tabii muhtemelen hep aynı tür kadınlarla takılarak aynı şikayetlerle ve fikirlerle büyüdüğünüz için benim net sözlerim size ters geliyor.
size kolay gelsin. hazmedemiyorsanız soda tavsiye ederim.

ben iyi tanıdığım için uyarıyorum.
anlayan ne ala, anlamayan kendi bilir.

Son düzenleme:
0 000 sen mükemmel bir detaysın

Çok yakışıklı sevgililerim olmuştur bu güne kadar. Hem de baya baya manken, basketbolcu falan tipler. Hatta biri o ses Türkiye’ye katılıp ünlü oldu
Ama hiçbirine aşık olamadım. Eksik olan bir şeyler vardı hep. Ben aşkı çok başka birinde buldum. Hiçbirini sevmediğim kadar da onu sevdim. Zaten birini gerçekten sevince o sana dünya yakışıklısı geliyormuş.

e ben evlenmek için de evlenemiyorum ben napim
Benimle evlenmek istediğini söylediği için bayadır biri ile beraberim ve adamın yanında ağlayasım geliyor sevmiyorum o derece ama hadi dedim bari evleneyim umudumu kesmiştim çünkü artık bozulan nişanlarımdan sonra . E 6 aydır evlilik teklifi edecek ağzında ama bir türlü etmedi . Ben ne edeyiiiiimmmm

Bahsettiğiniz yaşam tarzına sahip adam 40 ında bile 30 durur zaten.. :)

Ne diyeyim inşallah bulursunuz.
Gözünüze hitap edişinin yanında ruhunuza hitap edişini de hesaba katın ama..
Zira ömürlük mutluluk için o şart..

Hiç de degil.
Eşim benden 7 ay 17 gun buyuk. Ayni yaşta sayiliriz.
Beni goren herkes yaşima hayret ediyor istisnasiz herkes.
Esim benim yanimsa 5 6 yas buyuk duruyor.

Olgunluk felan hikaye. Erkekler taze et kullanilacak kadin ariyor. Eski esim 5 yas buyuktu ne oldu ? Ne uzuntuler travmalar yasatti.

Bir de şunu anlamiyorsunuz. 40 tan sonra ozellikle erkeklerde cinsel sorunlar basliyor. Oysa bir kadin her yasta cinsel acidan hazir.

En kotu ihtimal sacimi boyar makyajimi yapar cikarim aaa ne isim var babam yasinda gosteren bir adamla

Ay benim kaynim kendinden 6 yas kucuk kadin ile evlendi. Eltim gayet de daha genc gosteriyor

uff artik zaman degisti yil 2020

kulturlu entelektuel erkekler kendilerine denk kadin ariyor ergen triplerini cekmiyor

Ne yanı 35 yaşındasınız diye kriterleriniz olmayacak mi ? Haklisiniz konu sahibi. Siz nasil bakimli fit hos gorunumlu iseniz karsinizdaki erkek de oyle olmalidir bakmayin siz çağ dışı sığ yorumlara hic de bile en guzelini hak ediyorsunuz. 45 de olsaniz size aynisini soylerdim. Fiziksel çekim hissetmediginiz beyfendi ile evlenmeyin
Yaşınızın gecmis oldugu fikrini silin atın kafanizdan donanımlı birikimli bir kadın oldugunuzu tahmin ediyorum

bu sizin yorumunuz ce cevrenizde gordukleriniz benim yorumum ve cevremde benim soyledigim sekilde. Ben olmasi gereken bu demedim tercih meselesi ve istisnalar olabilir.
Bizde cahil degiliz gayet modern ve 2020 ye gore yasayan insanlariz:) kendiniz gibi dusunmeyenlere bu sekilde konusmaniz cok sacma degilmi? Ben asla kendimle yasit biryle evlenmezdim bana gore dogru olan bu herkes kendi yasadigini biliyor sonucta dogru tek bir tane olamaz bosuna diretmeyin yani. Herkes gorusunu bildiriyor burda

Kendimle yaşıt biriyle evlendim cunku genç gosteriyorum minyonum dahasi genc erkekler tarafindan tercih edildim surekli.

Çoğunluk her daim hakli mi ? Hangi doğru? Ben yaşadığımı biliyorum. Asıl siz diretiyorsunuz.

Erkek yaşça büyük olmali degil mi ?
Erkeğin kazanci, kadindan daha fazla olmali degil mi ?
Erkek daha aktif daha olgun olmali degil mi ?
Taze et olsun kız daha genc olsun ki erkek daha kolay bastirabilsin yönetebilsin. Kız sesini cikaramasın.

Erkegin tahakkümü hoşunuza gidiyor.
En az bir adım geride olmak hosunuza gidiyor.

Bunlar 2020 ye uygun degil ama haklisiniz bu cografyaya tam da uygun olan şeyler

Tamam kimse dört dörtlük değil ama yine de seçici olunması düşüncesindeyim. 35 yaşındasınız diye önünüze gelenle ‘nasip buymuş’ kafasında olamazsınız ki çoğu bilinçli insanın da olmayacağı aşikar...
Hem kriterler, sorgular ne için var? İnsanın kendi seçimini yapmak için değil mi?
Herkesin de böyle bir seçimi yapmak en doğal hakkı!...

Orta paragrafta yazdiklariniz asla benim dusuncelerim degil kendi dusuncelerinizi empoze etmeye calisiyosunuz ben boyle bisey demiyorum herkesin kendi dogusu diyorum ama anlamak istemiyosunuz siz minyon biri olarak pesinizde kosaniniz cok olmus olabilir beni alakadar etmez ama sizin oyle oldu diye buda bir genelleme olamaz degilmi?
Ayrica taze et falan yazdiklariniz cok igrenc bir yaraniz varda o yuzden israrla boyle seyler yaziyorsunuz gibi yansidi bu bana.
ayrica tanimadiginiz insanlar icin nasilda atip tutmak kolay geliyor erkegin gerisinde olmak hosunuza gidiyor falan nekadar cok sey biliyosunuz ya
Bana kendimi savunma hakki dogdugu icin yaziyorum iki universite mezunuyum esimden asla geride falan degilim her konuda esitiz ama yinede kendimden buyuk eekeklerden hoslandim ve benim icin dogrusu bu. Sacma sapan geri kafali dusuncelerinizi bana dayatmaya calismayin daha fazla

Hem zekaya hem de dis gorunuse onem veriyorum. Toplumun bize dayattığı yasin gecti, evde kaldin sozlerine maruz kalmamak icin daha azina razi olacak degilim. Siz de olmayin.

Öyle ama bir yandan da yalnız kalmaktan korkuyorum.

yani bu takıntılarla normal değil mi?
tamam git ilk karşına çıkanla evlen demiyoruz da bu kadar ince eleyip sık dokumak normal değil.
ülkedeki erkek profili de zaten belli.
biraz kriterlerini düşürmeni tavsiye ederim gerçekten evlenmek istiyors
an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…