- 3 Ocak 2016
- 3.127
- 6.287
- 158
- 40
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
Ben o şahısın asla kadın olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Benzer konulara kadınlara karşı ağır kompleks içeren yazılar yazdığına defalarca şahit oldum. Muhtemelen forumlarda ve bilimum sosyal mecralarda “Türk kızları çok rerererörörörö” minvalinde yazılar yazıp cirit atan ve ego tatmini yapan bir erkek kendisi. Burada da bir şekilde bir müddet barınmış ancak kadınlara yönelik barındırdığı kompleks kendini tırmalamaya başlayınca daha fazla saklayamamış. Kusuyor da kusuyor. Acil şifalar diliyorum kendisine.
Teşekkür ederim..Yorumlarinizi cok begeniyorum, yazmadan gecemedim.
Ayrica yazi fontunuz ve rengi de cok guzel!!
Shshs görüs sahibi abinin talipleri çok çıkar
yada eltime 4 bana 3 bilezik takıldı oy evim ocağım dağıldıGörümcemin şeytanlıkları,eltimin kıskançlıkları...
0 000 sen mükemmel bir detaysınKonularınızın hepsini biliyorum. Malum bende bekarim. O yüzden algıda seçicilik yapıp okuyorum.
Şimdi mesele şu; hemşire idiniz. Bakimlisiniz , kültürlüsünüz , kendi paranızı kazanıyorsunuz. Ve es adayları için ideal çoğu kriter sizde var. Ki talip de eksik olmuyor. Ne zaman konu acsaniz bu hafta da bu kişiyle görüştüm ama olmadı...
Artık bu sorunun nedenini sizde arıyorum.
Çünkü kriterleriniz aşırı yüksek..
Mükemmeli arıyorsunuz.
Evet bunu deyince sizden karşıt görüş gelecek. Aramıyorum diye.
Arıyorsunuz bilinç altında farkında değilsiniz.
Tahminen şöyle bir profil istiyorsunuz:
Meslek sahibi
Kültürlü
Hiç evlenmemiş
Yakışıklı ve bakımlı
Ailesi düzgün
Bana çok çekici gelecek
Maddi durumu iyi
Bu özellikleri bir adayda bulan kaç kişi var???
Bu forumda bir anket acın. Bakalim.
Bir de adaylara hiç şans vermiyorsunuz.
Kendiniz kaç kere dediniz.
Bir kere görüşüyorum elektrik almazsam bırakıyorum. Bu forumda çoğu kadın bunu yapsa evlenemezdi emin olun.
35 yaşındasınız. Anında aşık olacağınız kimse bu yaşta 30larda olmaz. Bende 32 yaşındayım. Öyle ilk görüşte sırılsıklam aşık olacak yaşi geçtik.
Sizin sorununuz kriterleriniz arşa cıkmış.
Bir de sizin sorun aday olmaması değil. Gelen adayları beğenmeme. Burada aday var. Geliyorlar tanışıyorsunuz siz ket vurup istemiyorsunuz. Biraz kendinize dönüp neden hemen karşımdakine şans vermiyorum diye hiç düşündünüz mü?
Mükemmel aday yok. Sizde mükemmel değilsiniz karşınızdaki de değil .
Ben bu kafa yapınızı değiştirmezseniz evlenebileceğinizi düşünmüyorum.
Umarım yanılırım..
o kişinin kimseye yakışıklı gelme imkanı yok emin olun. ha karakterini sevmiştir diyebiliriz belki.çocuklu adam da zor be. işte yaş ilerledikçe daha zor kısmetler çıkıyor. tolere etmesi daha zor oluyor.
bir önceki mesajımda yazmıştım. bu genellemeleri çürütecek örnekler illa ki vardır. sırf evlenmek için içime sinmeyen biriyle evlenmeyi düşünmüyorum. isteyen her zaman evlenebilir ama kiminle?içime sinen biri için artık bir umudum ve beklentim yok. evlenmemek de bir alternatif. birçok kişinin evliliğinden şikayet ettiğini düşünürsek evlenmemek bir kayıp olmayabilir.
siz benden birkaç yaş daha küçüksünüz. daha umutlu olmanız normal.sanırım ilişkiniz de var. ilişkiniz evlilikle sonuçlanmazsa ve birkaç yaş daha yaşlanırsanız beni daha iyi anlayabilirsiniz. bu konularda yaş çok çok önemli.
Herkes için hayırlısı olsun.Sizinle bu tip konularda hep karşılaşıyoruz. Siz benim argümanlarımı örneklerle çürütmeye çalışıyorsunuz. Amacınız pozitif olmak anlıyorum ama inanın ne desek boş. zaman çok çabuk geçiyor. Yaşayıp göreceğiz.
Kaynanamla bir oturmak zorunda mıyım ? (Evlenmeden önce para biriktirelim diye aynı evde oturmaya ortak karar verilmiştir)yada eltime 4 bana 3 bilezik takıldı oy evim ocağım dağıldı
Çok ciddi para kazanan erkekler karşıdaki kişinin çok mesleğine bakmazlar. O kişinin ona ne hissettirdiğine bakarlar..
Yanlis anlasilmak istemem ama 35 yasindaki bir bayan icin 35 ve ustu hatta daha cok 40 yas civafi bir erkek daha uygun olur ve bizim toplumumuzda erkekler genelde kendinden kucuk kadinlarla birlikte oluyor benim esimde benden 6 yas buyuk daha kucuk biryle kendimi dusunemem. Yasa takilmayin genc erkeklerde bakimsiz olabiliyor bu kismet isi sonucta ama bu demek degilki siz istediginiz gibi birini bulamayacaksiniz belli olmaz bu isler
Hiç de degil.
Eşim benden 7 ay 17 gun buyuk. Ayni yaşta sayiliriz.
Beni goren herkes yaşima hayret ediyor istisnasiz herkes.
Esim benim yanimsa 5 6 yas buyuk duruyor.
Olgunluk felan hikaye. Erkekler taze et kullanilacak kadin ariyor. Eski esim 5 yas buyuktu ne oldu ? Ne uzuntuler travmalar yasatti.
Bir de şunu anlamiyorsunuz. 40 tan sonra ozellikle erkeklerde cinsel sorunlar basliyor. Oysa bir kadin her yasta cinsel acidan hazir.
En kotu ihtimal sacimi boyar makyajimi yapar cikarim aaa ne isim var babam yasinda gosteren bir adamla
Ay benim kaynim kendinden 6 yas kucuk kadin ile evlendi. Eltim gayet de daha genc gosteriyor
uff artik zaman degisti yil 2020
kulturlu entelektuel erkekler kendilerine denk kadin ariyor ergen triplerini cekmiyor
bu sizin yorumunuz ce cevrenizde gordukleriniz benim yorumum ve cevremde benim soyledigim sekilde. Ben olmasi gereken bu demedim tercih meselesi ve istisnalar olabilir.
Bizde cahil degiliz gayet modern ve 2020 ye gore yasayan insanlariz:) kendiniz gibi dusunmeyenlere bu sekilde konusmaniz cok sacma degilmi? Ben asla kendimle yasit biryle evlenmezdim bana gore dogru olan bu herkes kendi yasadigini biliyor sonucta dogru tek bir tane olamaz bosuna diretmeyin yani. Herkes gorusunu bildiriyor burda
Kendimle yaşıt biriyle evlendim cunku genç gosteriyorum minyonum dahasi genc erkekler tarafindan tercih edildim surekli.
Çoğunluk her daim hakli mi ? Hangi doğru? Ben yaşadığımı biliyorum. Asıl siz diretiyorsunuz.
Erkek yaşça büyük olmali degil mi ?
Erkeğin kazanci, kadindan daha fazla olmali degil mi ?
Erkek daha aktif daha olgun olmali degil mi ?
Taze et olsun kız daha genc olsun ki erkek daha kolay bastirabilsin yönetebilsin. Kız sesini cikaramasın.
Erkegin tahakkümü hoşunuza gidiyor.
En az bir adım geride olmak hosunuza gidiyor.
Bunlar 2020 ye uygun degil ama haklisiniz bu cografyaya tam da uygun olan şeyler
küçük yerde yaşıyorum. Çevremde kimse yok.Ben şunu sormak istiyorum. Neden görücü usulü görüşüyorsunuz? Çevrenizde birileri yok mu?
Öyle ama bir yandan da yalnız kalmaktan korkuyorum.Hem zekaya hem de dis gorunuse onem veriyorum. Toplumun bize dayattığı yasin gecti, evde kaldin sozlerine maruz kalmamak icin daha azina razi olacak degilim. Siz de olmayin.
Öyle ama bir yandan da yalnız kalmaktan korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?