Dış görünüşe önem veriyorum, maalesef...

yemyesilyesim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
70
171
8
40
Arkadaşlar önceki konularımdam biliyorsunuzdur. 35 yaş ve bekar bir bayan karşınızda. Bu konuyu ayrıca açmak istedim çünkü ayrıca bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. Şimdi ben kendi dış görünüşüme çok dikkat eden biriyim. Sporumu yaparım, cilt bakımı, yeme içme düzenim. Tüm arkadaşlarım yaşımdan çok genç gösterdiğimi söyler. Ben hayatımda da tıpkı benim gibi bir beyfendi olsun istiyorum. Ve görüşmelerimde maalesef beni bu konuda etkileyen biri olmuyor. Hemen görüşmeyi kesiyorum. Hoş erkekler zaten çoktan evlenip çocuk sahibi olmuş oluyorlar. (Dolayısıyla aklımda şöyle bir düşünce oluştu, iyi erkekler çoktan kapılmış) Ben çok yaşlı biri ile de birlikte olmak istemiyorum. Çünkü gezmeyi, eğlenmeyi severim. Sanırım böyle bir evlilik yapmak için çok geç kaldım.

Kadınlar kendine bakıyor ve yaşları kaç olursa olsun genç ve bakımlı olabiliyor. Ama erkekler belli bir yaştan sonra ciddi anlamda bakımlı olmayı bırakıyor. Ektra bakımları geçtim kişisel bakımını bile ihmal eden oluyor. Ama çok az bir sayıda olsa kendine bakan yaşını göstermeyen erkek var. Yakışıklılıktan ziyade kişisel bakımına özen gösteren erkek olsun bence kriteriniz. Bu şekilde birisi karşınıza çıkar inşallah

Ben sorunu anlamdim galiba. Yani 35 yaş civari erkekler çökük degilki. TRde alıcı "gözüyle" bakmadim erkeklere ama benim tanıdığım o yaş grubu erkekler atmaca gibi.
35 yaş grubu erkekler genç hanımlarla görüşmek isityorlar. 25-30 yaş arası. 35 yaşındaki hanımlarla görüşmek isteyenler genelde 40yaş üstü.

Ben de size hak veriyorum. Belki bir kaç yaş küçük ama olgun bir adam denk gelirse olabilir. Dış görünüş evet önemli uyandığınızda gördüğünüz ilk sey güzel olmalı.

sızın cevrenızle de alakalı bıraz
siz 35 yas erkekler 25 yaslarında kızlarla gorusmek ıstıyorlar demıssınız cok sasırdım cunku 35 ıle 25 bırbırıne uygun degıl
ben esımden 4 ay buyudum eltım esınden 3 yas buyuk aksıne kendınden buyuklerle gorusen evlenen bırsuru kısı var
mevzu dogru kısıyle karsılasmak turlara katılın spor salonunda bır goz gezdırın falan yanı sızı en cok mutlu eden en vakıt ayırdıgınız ortamlara bakın orda kendınıze uygun bulabılırsınız
bakımlı dıye evlenırsınız evlenınce nasılsa evlendım dıye de salabılır kendını goruntuye cok odaklanmamak lazım evet bakımlı olsun ama bakımı ne ıcın kım ıcın yapıyor bunu anlamanız gerek burası en zor kısmı

35 yaş grubu erkekler genç hanımlarla görüşmek isityorlar. 25-30 yaş arası. 35 yaşındaki hanımlarla görüşmek isteyenler genelde 40yaş üstü.

Şimdi ne desem yanlış olacak. Ben yurtdışındayim... burda yaş fazla önemli değil.
Ama haklılık payiniz var, dış görünüm değilde ( bakimsiz erkek her yaş grubunda var) yaşanmışlık sorun oluyor...yani 40+ grubunda olan erkekler genelde cocuklu bekar oluyorlar.

Bu konuyu açtığınız iyi oldu. Erkeklerin öğrenmesi gereken bişey bu. Kadınlardan öğrenmesi gereken hem de.
Şimdi bazı insanlar dış görünüşe hiç önem vermezler. Ya da çok az önemlidir onlar için kendileri için de başkalarını değerlendirirken de. Onlara saygı duyuyorum. Böyle insanlar çok. Çok tanıdığım var. Hatta ben de biraz öyleyim. ( yani bir yanım öyle. ) insan olmanın güzel yanı bu. Hepimiz farklıyız.Farklı insanları keşfetmek güzel.
Bir taraftan gerçeklik var. Cinsellik için dış görünüş önemli. Şimdi erkeler bu konuda aşırı kendini beğenmişlik derecesinde özgüvenliler.
kadın doğası daha dikkatli bu konular da.kadınların Sosyal zekaları daha iyi durumda. Cinsellik bir sosyal özelliktir. Erkekler de bu konu da şuursuzluk var resmen. Eğer bir erkek güçlü cinsel yaşamı olsun istiyorsa kadınlar gibi bakımlı olmayı öğrenmeliler. Mecburlar. Doğanın gerçeği.
özellikle gelecek yıllar . Gelecek çok farklı olacak. Kadınlar birey oldukça . Eril sistemin ( ataerkil sistem ) baskılarından kurtuldukça daha çok istekleriyle hareket edecekler. Çok daha iyi seçimler yapacaklar.
zaten erkeler de farkediyor. iyi giyinmek. kas yapmak . Saç ektirmek. Sivilcelerden kurtulmak. Parfümler . Dudak kremleri. Cilt temizleme ürünleri . ağda.Zayıflamak. Başladılar tüm bunlara.
yani karşı taraftan isteklerinizden utanmayın. Bakımlı birini mi istiyorsunuz konu sahibi. Siz de bakımlı olduğunuza göre bence hakkınız.
Bütün bunları önemsememek te bir seçenek. Ben biraz öyleyim. Kendim de çok takılmıyorum. Canım nasıl istiyorsa öyle oluyorum. Kollarıma ağda genel olarak yapmam mesela. Önemli olan birbirimizin seçimlerine saygı duymamız.

Ben bu konuda şöyle düşünüyorum. Yaş kaç olursa olsun bir şeyleri kaçırdım veya kaçırıyorum hissi ile evlilik gibi ciddi bir yola girmemek gerek. 25 yaşında olmama rağmen benzer endişeleri ben de yaşıyorum. Çünkü etrafımda çoğu arkadaşımın evliliğe doğru giden ciddi ilişkileri var. Ama dediğim gibi hayatımı paylaşacağım insanı evlenmem gerek, geç kaldım diye yangından mal kaçırır gibi seçemem. Boşverin olduğu zaman olsun. Geç olsun da hayırlısı olsun. Her gün burda boşanma konuları okudukça böyle düşünmeye başladım.

Ben de geç evlendim. Ben de sizin gibi diyordum hoş erkeklerin hepsi kapılmış oluyor diye. Hatta bana kimse yok mu, bulamıyor musun kafana göre? diye soran bir ablamıza bunu söylediğimde bana "peki ikinci turunu yapanlardan olmaz mı?" demişti ben de "onlar da genellikle ikinci turu önceden ayarlamış oluyorlar zaten" demiştim. Ama ben bile evlendikten sonra herkes evlenir umudunuzu yitirmeyin. Ben de kendimden 3 yaş küçük biriyle evlendim. Benim gibi geç evlenen bir arkadaşım da kendinden 12 yaş büyük biriyle evlendi ama mutlu, (ikimiz de ikinci tur yapanlardan bulduk). Siz sizi çeken ve kafanıza uyan biri ile karşılaştığınızda zaten yaşa başa bakmaz, dış görünüşü de size güzel gelir. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Sizi cok iyi anliyorun ayni durumdayiz bende 33 yasindayim. Buyuk sehirdeyin izmirde ama hic kalbime ve gonlume hitap eden birileri denk gelmiyor olanlarda evlilik istemiyor.

Ben de sizin gibi düşünüyordum ama 33 34 yaşında iken kendim gibi hiç evlenmemiş eli yüzü düzgün hatta yakışıklı bir adamla evlendim. Umutsuz olmayın.

Dış görünüşe herkes önem veriyor cidden. Beraber olacagınız kişinin yaşı bası ve görünüşü tabi ki gönlünüze hitab etsin. Fakat insanlar dış görünüşünüze bir kaç dakika dikkat eder sadece sonrası hep fikirerinizdir. Bende 35 yaşındayım ve kendimden daha vasat birisiyle bekar olsaydım görüşebilirdim.Belki de o bana kendimi dunyanın en güzel kadını hissetirebilirdi ki bilemezsin. En kötü ihtimal 2 çirkin yaşar giderdik

Cok secici olursaniz cok yanilirsiniz fiye düsünüyorum ve fikrimce hep güzel ve bakimli kadinlarin karisisina mutlaka kendine bakmayan ilgisiz bi es cikabiliyor krtilerleeinizle haklisiniz erkek olsun kadin olsun bakimli olmali ama günümüzde bunu erkeklerde degilde kadinlarda daha cok görüyoruz hakkinizda hayirlisi ins istediginiz kriterde birini bulursunz

Reactions: 000
Yanlis anlasilmak istemem ama 35 yasindaki bir bayan icin 35 ve ustu hatta daha cok 40 yas civafi bir erkek daha uygun olur ve bizim toplumumuzda erkekler genelde kendinden kucuk kadinlarla birlikte oluyor benim esimde benden 6 yas buyuk daha kucuk biryle kendimi dusunemem. Yasa takilmayin genc erkeklerde bakimsiz olabiliyor bu kismet isi sonucta ama bu demek degilki siz istediginiz gibi birini bulamayacaksiniz belli olmaz bu isler

Ben de dış görünüşle kafayı bozmuştum. Herkese bir kulp bulup reddettim. Dış görünüş olarak tam istediğim gibi bir insan çıktı karşıma. Onun da tüm yanlışlarına gözümü kapatıp evlendim. Sonuç koca bir hayal kırıklığı. Anlaşamıyoruz,herşey sıkıntı. Konu da açtım hatta burda. Demem o ki herşey dış görünüş değil

Ben de dış görünüşle kafayı bozmuştum. Herkese bir kulp bulup reddettim. Dış görünüş olarak tam istediğim gibi bir insan çıktı karşıma. Onun da tüm yanlışlarına gözümü kapatıp evlendim. Sonuç koca bir hayal kırıklığı. Anlaşamıyoruz,herşey sıkıntı. Konu da açtım hatta burda. Demem o ki herşey dış görünüş değil
[/QUOTE]
O da doğru değil. Bir insanla yalnızca görsel olarak hitap ediyor ya da mantık olarak hitap ediyor diye evlenilmez. İkisinden de olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…