- 15 Kasım 2019
- 70
- 171
- 8
- 40
- Konu Sahibi yemyesilyesim
-
35 yaş grubu erkekler genç hanımlarla görüşmek isityorlar. 25-30 yaş arası. 35 yaşındaki hanımlarla görüşmek isteyenler genelde 40yaş üstü.Ben sorunu anlamdim galiba. Yani 35 yaş civari erkekler çökük degilki. TRde alıcı "gözüyle" bakmadim erkeklere ama benim tanıdığım o yaş grubu erkekler atmaca gibi.
35 yaş grubu erkekler genç hanımlarla görüşmek isityorlar. 25-30 yaş arası. 35 yaşındaki hanımlarla görüşmek isteyenler genelde 40yaş üstü.
Ben de sizin gibi düşünüyordum ama 33 34 yaşında iken kendim gibi hiç evlenmemiş eli yüzü düzgün hatta yakışıklı bir adamla evlendim. Umutsuz olmayın.Kadınlar kendine bakıyor ve yaşları kaç olursa olsun genç ve bakımlı olabiliyor. Ama erkekler belli bir yaştan sonra ciddi anlamda bakımlı olmayı bırakıyor. Ektra bakımları geçtim kişisel bakımını bile ihmal eden oluyor. Ama çok az bir sayıda olsa kendine bakan yaşını göstermeyen erkek var. Yakışıklılıktan ziyade kişisel bakımına özen gösteren erkek olsun bence kriteriniz. Bu şekilde birisi karşınıza çıkar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?