- 3 Ocak 2016
- 3.127
- 6.287
- 158
- 40
- Konu Sahibi yemyesilyesim
Ben o şahısın asla kadın olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Benzer konulara kadınlara karşı ağır kompleks içeren yazılar yazdığına defalarca şahit oldum. Muhtemelen forumlarda ve bilimum sosyal mecralarda “Türk kızları çok rerererörörörö” minvalinde yazılar yazıp cirit atan ve ego tatmini yapan bir erkek kendisi. Burada da bir şekilde bir müddet barınmış ancak kadınlara yönelik barındırdığı kompleks kendini tırmalamaya başlayınca daha fazla saklayamamış. Kusuyor da kusuyor. Acil şifalar diliyorum kendisine.
size cinsiyetimi mi kanıtlayacağım hanımefendi?
kompleks nerede?
gayet de erkekleri iyi tanıyan ve çokca ilişkisi olmuş biri olarak yazıyorum. ileri yaşlara rağmen halen yok şu bu diye milleti tanımaktan kaçınmanın mantıklı yanı yoktur. bunu anlatınca kompleks olmuyor aklını başına topla uyarısı oluyor. evlenmek isteyen oturup kös kös kısmet beklerse daha çok bekler diyorum.
sizin işinize gelmiyorsa siz bilirsiniz.
türk kızları diye bir laf ettim mi herhangi bir yorumumda bir de. alman fransız kadını da olsa aynı.
neden ufak bir aykırı yorumda hemen bu erkek deniyor üyelere. başka kişilere de erkek dendiğini görüyorum. illa bütün kadınlarla aynı mı düşünmemiz lazım? erkekleri iyi tanımıyor bizim kadınlarımız. zaten şurada sorsan yakın erkek kankası olan toplasan 10-15 üye vardır. erkeklerden hep kaçmış, kısıtlı zaman geçirmiş, flört dönemi bile 1-2 saat oturup hemen eve kaçmış kadınlar ne kadar tanıyabilir karşı cinsi?
tanısa burda tonla konu açılmazdı kocam şöyle böyle diye.
ben ne mal olduklarını iyi bildiğim için net konuşuyorum.. size ters geliyor tabii muhtemelen hep aynı tür kadınlarla takılarak aynı şikayetlerle ve fikirlerle büyüdüğünüz için benim net sözlerim size ters geliyor.
size kolay gelsin. hazmedemiyorsanız soda tavsiye ederim.
ben iyi tanıdığım için uyarıyorum.
anlayan ne ala, anlamayan kendi bilir.
Son düzenleme: