- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.607
- 798
- Konu Sahibi yemyesilyesim
Hayırlı olsun:)
Vasat derken mesleği mi denk değil?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun:)
çok teşekkür ederim. aslında ben biraz karamsarımdır. belki biraz daha pembe gözlüklerle bakmak gerekebilir.
konumuz o değil ama sizin ilişkiniz nasıl gidiyor? artık çok karşılaşır olduğumuzdan soruyorum. nasıl içinize sinen bir mi? valla benim bir ilişkim olsa buralarda çok takılmazdım sanırım. siz bulma kısmını aşmışsınız. en zoru bu.
Keşke dediğiniz gibi olsa ama ben biraz umutsuzum.Şimdi ablacım valla kısmet olacağı varsa oluyor
Ben de 31 yaşında tanıştım hayallerimin erkeğiyle
Huyumuz suyumuz, aile kültürümüz, mezun olduğumuz okul bile aynı .... bu iş yaşa falan bakmıyor olacağı varsa böyle dağın başında tek başınaysan bile gelip buluyor
Hayırlı uğurlu olsun hem de hayallerinizin erkeği. valla çok şanslısınız.Şimdi ablacım valla kısmet olacağı varsa oluyor
Huyumuz suyumuz, aile kültürümüz, mezun olduğumuz okul bile aynı .... bu iş yaşa falan bakmıyor olacağı varsa böyle dağın başında tek başınaysan bile gelip buluyor
Keşke dediğiniz gibi olsa ama ben biraz umutsuzum.
Hayırlı uğurlu olsun hem de hayallerinizin erkeği. valla çok şanslısınız.
valla kim beğenmezse beğenmesin. siz beğenmişsiniz ya. ben beğeneyim de hatta benden başka kimse de beğenmesin. çok memnun olurum yani.Yani görseniz beğenmezsiniz büyük ihtimal ama gönül bu işte buna kondu![]()
Çok Avrupai düşünüyorsun ama bu değin olsa ben de uzak dogudan birisiyle evlenip çocuk yapsaydımYa Fahriyeyle Burak'ın bebeklerine ne demeliİşin bir de çocuk tarafı var. Öyle bir çocuk için çok yakışıklı biriyle geçici olarak evlenebilirim aslında
Sarışın mavi gözlü bebek istiyorum ama esmer erkeklerden hoşlanıyorum. Çocuğu başkasından evliliği de başkasıyla yapabilme lüksümüz olsa iyi olmaz mıydı
![]()
O bebek değil karizma maşallah ya. ayy sarılar boşver cokta yakışıklı değiller. Bende uzak doğudan birisiyle cocuk yapsam Romantizmin zirvesinde, ben güzel bir yemek beklerken: o gunun menüsü olarak salyangoz çorbası ikram eder. tektaş beklerken de aikido dersi ayarlamıştır banaYa Fahriyeyle Burak'ın bebeklerine ne demeliİşin bir de çocuk tarafı var. Öyle bir çocuk için çok yakışıklı biriyle geçici olarak evlenebilirim aslında
Sarışın mavi gözlü bebek istiyorum ama esmer erkeklerden hoşlanıyorum. Çocuğu başkasından evliliği de başkasıyla yapabilme lüksümüz olsa iyi olmaz mıydı
![]()
Merhaba çikolataveturkkahvesi adım bayanpekmez. İnce düşünen incinir değil.Ince düşünen incinir adlı üye;
Bu olmadı şimdi..
Sizde üslup mu bilmiyorsunuz belki yani:)
Not: Son cümlemi filtreledim. Sevgili moderator banlamasın diye yoksa başka bir şey yazmak istedi bu gönül..
5 ay oldu. Güzel Gidiyor..iyi biri.. ahlakli biri. Vicdanı var. Ben buna önem veriyorum çok. Mesela başlangıçta açık oldum. Dedim ki en fazla bir ilişkiye 1.5 yıl verebilirim tanıma süresi olarak. Çünkü daha fazlası belirsizliğe girer. Belirsizliği sevmiyorum. Boga burcuyum. O da zaten bende öyle düşünüyorum dedi. açık olduk birbirimize. ilişkiye başlamak zor evet ama vicdanlı ahlaklı birini bulmak daha zor bu devirde..ama öyle erkekler inanın.çok teşekkür ederim. aslında ben biraz karamsarımdır. belki biraz daha pembe gözlüklerle bakmak gerekebilir.
konumuz o değil ama sizin ilişkiniz nasıl gidiyor? artık çok karşılaşır olduğumuzdan soruyorum. nasıl içinize sinen bir mi? valla benim bir ilişkim olsa buralarda çok takılmazdım sanırım. siz bulma kısmını aşmışsınız. en zoru bu.
kafanıza karakterinize uygun biri olması çok güzel. evlenince de girilir bence de çok güzel bir ortam. ama ilgimizi çeken konular farklılaşır diye tahmin ediyorum.5 ay oldu. Güzel Gidiyor..iyi biri.. ahlakli biri. Vicdanı var. Ben buna önem veriyorum çok. Mesela başlangıçta açık oldum. Dedim ki en fazla bir ilişkiye 1.5 yıl verebilirim tanıma süresi olarak. Çünkü daha fazlası belirsizliğe girer. Belirsizliği sevmiyorum. Boga burcuyum. O da zaten bende öyle düşünüyorum dedi. O da 30larda:) açık olduk birbirimize. ilişkiye başlamak zor evet ama vicdanlı ahlaklı birini bulmak daha zor bu devirde..ama öyle erkekler inanın var.
Ama benim erkek arkadaşımın sosyal medya alışkanlığı yok. Yani kendi halinde biri. Benim gibi..
Benimde burası hariç sosyal medya kullanmıyorum..
Yani uyuşmak önemli bir de karakterlerin uyması inanılmaz önemli.. dış görünüş de çekici gelmeli tamam ama ben karaktere çok bakıyorum. Tabi ki evlenir miyiz bilmiyorum onu Allah bilir. Ama içime siniyor evet:)
Evlenmek istediğinizi çevreye iletin.. kimseye umudu kestim demeyin.. inanın beklediğiniz anda oluyor. Nasip bu ben inanıyorum..
Burayi çok seviyorum ya..burası beni deşarj ediyor..
Evlensem de katılırım gibi geliyor..zaten burada en çok evli kadın var:)
Merhaba bayanpekmez ; bana birine sende güzel değilsin demek haddi aşmak geliyor. Illa bana denmesine gerek yok ki..bir hemcinsime denince de rahatsız oldum.onu belirttim. Güzellik çok subjektif bir durum.Merhaba çikolataveturkkahvesi adım bayanpekmez. İnce düşünen incinir değil.
Üslup bilmez? Neden? Konu sahibi nasıl ki kendi zevkine göre insanları bakımsız yahut kendine uygun olmayan ona göre çirkin, yaşlı, bana kalan bu mu yani diye adlandirdiysa aynısını söyledim. Normalde kimseye bunu söylemem eğer kişi kendinde bu hakkı bulmuyor tabii. Buluyorsa kendine söylenince de incinmez. Haklı olarak incinmemiste zaten. Siz neden incindiniz acaba?
İstediğinizi yazamiyorsaniz yazamadiginizi dile getirmeninde anlamı yok. Teşekkürler.
Çok sağ olun.. umarım sizde kafaniza kalbinize göre birini bulursunuz..bu forumda 30larda çok evlenen oldu..kimbilir belki bu senede siz ve ben oluruz.. Benim komşu kızım 6 ay içinde tanışıp evlendi 34 yaşında nasip bu..kafanıza karakterinize uygun biri olması çok güzel. evlenince de girilir bence de çok güzel bir ortam. ama ilgimizi çeken konular farklılaşır diye tahmin ediyorum.
Onu düşünmemiştim:)Çirkin gibi demek istiyor sanırım
Hem mesleği denk fegil yoga egitmeni kiz. Hem de tipi cok siradanHayırlı olsun:)
Asıl evlenince buraya gelirsin kiz5 ay oldu. Güzel Gidiyor..iyi biri.. ahlakli biri. Vicdanı var. Ben buna önem veriyorum çok. Mesela başlangıçta açık oldum. Dedim ki en fazla bir ilişkiye 1.5 yıl verebilirim tanıma süresi olarak. Çünkü daha fazlası belirsizliğe girer. Belirsizliği sevmiyorum. Boga burcuyum. O da zaten bende öyle düşünüyorum dedi. açık olduk birbirimize. ilişkiye başlamak zor evet ama vicdanlı ahlaklı birini bulmak daha zor bu devirde..ama öyle erkekler inanın.
Yani uyuşmak önemli bir de karakterlerin uyması inanılmaz önemli.. dış görünüş de çekici gelmeli tamam ama ben karaktere çok bakıyorum. Tabi ki evlenir miyiz bilmiyorum onu Allah bilir. Ama içime siniyor evet:)
Evlenmek istediğinizi çevreye iletin.. kimseye umudu kestim demeyin.. inanın beklemediğiniz anda oluyor. Nasip bu ben inanıyorum..
Bir de ciddi düşünen erkek kartları açık oynuyor oradan anliyorsunuz. Ben geldim 32 yaşına. En fazla 1.5 yıl verebilirim sonrası beni psikolojik olarak yıpratır dedim açık oldum.
Burayi çok seviyorum ya..burası beni deşarj ediyor..
Evlensem de kalırım gibi geliyor..zaten burada en çok evli kadın var:)
Asıl evlenince buraya gelirsin kiz
Ooo kulaklarım neler duyuyor böyleeeŞimdi ablacım valla kısmet olacağı varsa oluyor