• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüşe önem veriyorum, maalesef...

35 yas arasi erkekler dediginiz gibi kucuk yastakileri istiyor.cunku genelde kadinlar erkeklere gore daha cabuk cokuyor dogum stres vb sebeplerden.o yuzden sizde kendinizden biraz daha buyuk biriyle olabilirsiniz.mesela ben esimden 8 yas kucugum aam olgun biriyim ve kafa yapisi olarak hic zorlanmadik.disardan bakincada esim genc gorundugu icin yasit gibi gorunuyoruz.mesela biz ayni yasta olsak belki onun yaninda buyuk gorunecektim

Bu isteğiniz için erkeklerde estetiğin çok daha yaygın makyajın da kabul görmüş yeni bir dünya olması lazım az da olsa öyle bastırabilirler bu duygunuzu 🤷‍♀️

Hakkinizda hayirlisi olsun. Çok yakışıklı iyi meslek sahibi erkekler de fazla havalı. Gereksiz ozguven sahibi oluyorlar. Böyle kişilerle evlenen kadinlar da hep alttan almak zorunda oluyor. Uzun zaman önce böyle biriyle yazismistim. Görseniz kendini bsy sanmalar seni takmamalar. Niye çünkü her gün başka başka kızlar ona yazıyor.

Sonra esimle tanıştım evlendim. Eşim normal bi tiptir. Bana göre çok yakışıklı o ayrı bu başkası böyle bulamayabilir. Şükür evliliğimde yapıcı olan daha çok jestler yapan odur.
Her erkek yukarıda yazdığım gibi değildir tabi ben sadece örnek verdim.
Eee konu sahibi de bu özelliklerde.hani hergün başka başka erkekler ona yazmıyor?

aslında aynı şeyi söylemek istedim. ille istediği gibi biri olsun diyen kadınlar evlenmemeyi seçiyor. evlenmek istememek değil de istemediği biriyle evlenmemek oluyor. etrafımda bu şekilde kadın çok. kısmet herkese denk gelen birşey değil görünen o ki.
erkeklerin avantajlı olması değil tek kastettiğim de. seçme şansı olan erkek var olmayan erkek var. seçme şansı olmayan kendinden çok büyükle de evlenebilir yani. ama biz seçme şansı olan erkeklerle ilgileniyoruz. sorun orda zaten.
kısmet meselesine gelince. evet çok bir özelliği olmayan kadınlar da iyi kısmetler bulabiliyor. meslek kariyer güzellik olarak eksikleri olabiliyor ama karşı cinsi etkileme anlamında sosyallik, beceri gibi bir takım özellikleri oluyor. ben de görüyorum oyle kadınlar. zaten en önemli özellik beceri. işini bilenler adamları kafalıyor. biz de o tarz kadınlar olsaydık biz de şu an evliydik zaten.bu tarz kadınlar 30 lu yaşlara kalmıyor . ama hem güzel hem kariyerle ama beceriksiz kadınlar evlenemeyebiliyor.
ama işte ben etrafıma baktığımda herşeyin bir açıklaması var. sadece kısmet diyip geçemiyoruz. benim bir akrabam yıllarca kısmetlerini tepti tepti, o da hep kısmet kader dedi. şu an 50 sine yakın bekar.
neyse herkes kendi hayat tecrübesine göre bir sonuç çıkarıyor. benim gözlemim bu yönde.
Yoo tamamen kısmet.

Back
X