- 13 Eylül 2015
- 21.890
- 68.783
- 598
- Konu Sahibi yemyesilyesim
Yok beee,evli çocukluyum,bi tane böyle konu açmadım.KV, KP, kocamin telefonuna nasil casus program kurarim, bu bebek uyumuyor ....
Şart değil yani,çoğunluk evet böyle gerçi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok beee,evli çocukluyum,bi tane böyle konu açmadım.KV, KP, kocamin telefonuna nasil casus program kurarim, bu bebek uyumuyor ....
Çok ciddi para kazanan erkekler karşıdaki kişinin çok mesleğine bakmazlar. O kişinin ona ne hissettirdiğine bakarlar.. bir de bazı çok stresli iş yapan kişiler eşlerinin aynı işi yapıp evde 2 kat stres olmasını istemezler.. bence bundan olabilir:)Hem mesleği denk fegil yoga egitmeni kiz. Hem de tipi cok siradan
Hadi ya..Asıl evlenince buraya gelirsin kiz
Şu forumda bazen travesti olması beni ilgilendirmez çocuğum farklılıklara saygı göstermeyi öğrenerek büyüsün yorumları okuyup mutluluktan kızkardeşlerime duyduğum gururdan kalbim büyüyor. Bazen de böyle iğrenç kompleksli yorumlar görüp soğuyorum. Aha dümdüz de yazıcam cidden iğrenç bir kafanız ruhunuz varBu konuda aşırı seçiciliğin zararlarını görüyoruz işte.
daha önce de benzer konularda yazmıştım.
35 yaşında mükemmeli arayan kadın var bu konuda ve evlenememesi çok normal çünkü hemen kestirip atıyorsun.
diğer yandan da dediğin gibi hem konumu hem tipi iyi erkek de 20'lik, 22'lik çıtırlarla olma ihtimali varken neden 35 yaşlarında hem yaşanmışlıkları yüzünden hayata daha az enerjik bakan hem de doğurganlığı azalmış bir kadını seçsin ki?
bunu net söylüyorum erkekler de doğurganlığa önem veriyor evlenmek isterse.
sen tipe bakıyorsan erkekler de başka kriterlere bakıyor.
o iyiler kapılmış meselesi de işlemiyor mesele fazla kilosu vardır vermiştir ya da sonradan kendine dikkat etmiştir ya da şans işi özel hayatını geri plana atmıştır vs bir sürü olay var.
bu işlerde kesin fikirli olmamak lazım.
35 yaşında bir kadın olarak halen yok şu bu diye yüksek kriterler koyman komik kusura bakma.
madem iyiler kapılıyor sen de ''bayan mükemmel'' olarak kapılmalıydın şimdiye değil mi?
Aynen katılıyorum. Iğrenç ötesi bir zihniyet ve bir kadın yazıyor bunuŞu forumda bazen travesti olması beni ilgilendirmez çocuğum farklılıklara saygı göstermeyi öğrenerek büyüsün yorumları okuyup mutluluktan kızkardeşlerime duyduğum gururdan kalbim büyüyor. Bazen de böyle iğrenç kompleksli yorumlar görüp soğuyorum. Aha dümdüz de yazıcam cidden iğrenç bir kafanız ruhunuz var
Her şeyi tam ve net olarak söylenmesini beklemiyorsunuz heralde. İma ve mana denen bir şey var.Merhaba bayanpekmez ; bana birine sende güzel değilsin demek haddi aşmak geliyor. Illa bana denmesine gerek yok ki..bir hemcinsime denince de rahatsız oldum.onu belirttim. Güzellik çok subjektif bir durum.
Bana kalan bu mu derken; onu dediğini hatırlamıyorum..
Şans eseri aşık olduğu biri için bunu söylemiş konu sahibi. Benden her özelliği düşüktü kelimesini kullanmak için 40 fırın ekmek yemem lazım benim. Ama bakın ne olmuş çocuk istememiş.Her özelliği ile benden düşüktü.
Dedi.Aynen katılıyorum. Iğrenç ötesi bir zihniyet ve bir kadın yazıyor bunu
Yanu türk erkeğinin bakış açısı belli ama ben yeni bir ornek vereyim. Tanıdığım bir plastik cerrah 40 yaşında. Adam hem çok zengin hem çok karizmatik yakisikli.
Yeni nişanlandı 35 yaşında biriyle. Kızın tipi cidden vasat
Hem mesleği denk fegil yoga egitmeni kiz. Hem de tipi cok siradan
Yanu türk erkeğinin bakış açısı belli ama ben yeni bir ornek vereyim. Tanıdığım bir plastik cerrah 40 yaşında. Adam hem çok zengin hem çok karizmatik yakisikli.
Yeni nişanlandı 35 yaşında biriyle. Kızın tipi cidden vasat
Ben o şahısın asla kadın olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Benzer konulara kadınlara karşı ağır kompleks içeren yazılar yazdığına defalarca şahit oldum. Muhtemelen forumlarda ve bilimum sosyal mecralarda “Türk kızları çok rerererörörörö” minvalinde yazılar yazıp cirit atan ve ego tatmini yapan bir erkek kendisi. Burada da bir şekilde bir müddet barınmış ancak kadınlara yönelik barındırdığı kompleks kendini tırmalamaya başlayınca daha fazla saklayamamış. Kusuyor da kusuyor. Acil şifalar diliyorum kendisine.Şu forumda bazen travesti olması beni ilgilendirmez çocuğum farklılıklara saygı göstermeyi öğrenerek büyüsün yorumları okuyup mutluluktan kızkardeşlerime duyduğum gururdan kalbim büyüyor. Bazen de böyle iğrenç kompleksli yorumlar görüp soğuyorum. Aha dümdüz de yazıcam cidden iğrenç bir kafanız ruhunuz var
Bunu ben de gozlemliyorum.Kısmen söylediklerinize katılıyorum. Genelde bizde kadınların çabuk çöktüğüne dair bi inanış var,burada bile çok kez denk geldim. Kendi adıma tamamen yalan olduğunu söyleyebilirim. 32 yaşımdayım sosyal medyadan pek çok okul arkadaşımı buldum. kadınlar ya kilo almış ya saç rengini değişmiş ama inanın erkeklerin çoğunluğunu hatırlayamadım. Bence erkekler daha çabuk çöküyor yada kendilerine bakmıyorlar diyeyim
Yorumlarinizi cok begeniyorum, yazmadan gecemedim.Evet zaten o tercih etme şansı olan erkek yüzeysel biriyse yaşa bakıyor; güzelliğe bakıyor ve evlilik birkaç yıla bitiyor. Sadece kriter yaş ve güzellik olursa geçmiş olsun. Diğer durumlara bakmadan tercih yapmak cok sıkıntılı.
Diğer konuya gelirsek bizim bir komşu kızı var. Gerçekten neşeli biri. Ve dikkat çeker neşesiyle. Bu 20lerde biriyle evlendi. Adam host bir firmada, yakışıklı iyi para kazanan biri. Sonra adamın pislikleri varmış boşandı.32 yaşında idi. Ve 35 yaşında hiç evlenmemiş düzgün bir adamla evlendi şimdi çok tatlı bir kızı var. Yani bu işler belli olmuyor. Adamın annesi bunu istemedi. Ama adam vazgeçmedi. Yani olacaği varsa oluyor..
Bu arada o seçme şansı olan erkeklerde hep 20lerde evlenip mutlu mesut yaşamıyor. Boşanıyor uyuşamıyor eşiyle ayrılıyor. Yani 30lardaki her erkek ise yaramaz tip değildir bence. Ayrıca kadınlar gibi kendine uygun birini bulamayan da vardır illa ki.
O akrabanız da kaderini biraz kendi oluşturmuş.. herkesi tepip tepip kaderim bu demek de sağlıklı değil.. Ama ileride evlense olmazdı diye düşünüp reddettiyse bilemem o zaman haklıdır..
Arkadaşlar önceki konularımdam biliyorsunuzdur. 35 yaş ve bekar bir bayan karşınızda. Bu konuyu ayrıca açmak istedim çünkü ayrıca bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. Şimdi ben kendi dış görünüşüme çok dikkat eden biriyim. Sporumu yaparım, cilt bakımı, yeme içme düzenim. Tüm arkadaşlarım yaşımdan çok genç gösterdiğimi söyler. Ben hayatımda da tıpkı benim gibi bir beyfendi olsun istiyorum. Ve görüşmelerimde maalesef beni bu konuda etkileyen biri olmuyor. Hemen görüşmeyi kesiyorum. Hoş erkekler zaten çoktan evlenip çocuk sahibi olmuş oluyorlar. (Dolayısıyla aklımda şöyle bir düşünce oluştu, iyi erkekler çoktan kapılmış) Ben çok yaşlı biri ile de birlikte olmak istemiyorum. Çünkü gezmeyi, eğlenmeyi severim. Sanırım böyle bir evlilik yapmak için çok geç kaldım.
35 yaş grubu erkekler genç hanımlarla görüşmek isityorlar. 25-30 yaş arası. 35 yaşındaki hanımlarla görüşmek isteyenler genelde 40yaş üstü.
Bence erkekler de dış görünüş o kadar önemli değil. Yani ben 24 yaşındayım tecrübelerime göre konuşuyorum tipi ne kadar iyiyse özgüveni o kadar yüksek oluyor. Ya da tipi iyi diye ekstra hicbir sey yapmıyor.Kisisel bakımına dikkat etsin eli yüzü düzgün olsun spor niyetine de yürüyüş yapsa o da yeter aslında size. Ben daha bakımlı maskeler yapan manikür yaptıran erkek görmedim. Nedense Türkiye de böyle. Tv deki ünlü erkeklere bakın parayla Bradd Pitt olabilecekken çoğu kendini salmış durumda. Yaşa çok takılmayın ruhu genç olsun gittiginiz spor salonunda falan vardır illaki.
Shshs görüs sahibi abinin talipleri çok çıkarValla benim kadar maskesi bakım ürünü olan bir abim var :) Annemle annesi arkadaş hep konuşuyorlar bunlar birbirinin aynısı diye:)
Şu forumda bazen travesti olması beni ilgilendirmez çocuğum farklılıklara saygı göstermeyi öğrenerek büyüsün yorumları okuyup mutluluktan kızkardeşlerime duyduğum gururdan kalbim büyüyor. Bazen de böyle iğrenç kompleksli yorumlar görüp soğuyorum. Aha dümdüz de yazıcam cidden iğrenç bir kafanız ruhunuz var
Görümcemin şeytanlıkları,eltimin kıskançlıkları...KV, KP, kocamin telefonuna nasil casus program kurarim, bu bebek uyumuyor ....