• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dış görünüşe önem veriyorum, maalesef...

'' İyi erkekler otopark yerleri gibidir, en iyileri hep önceden kapılır. '' diye bir söz okumuştum ve yıllar geçtikçe çok hak vermiştim. :)
Bir zaman sonra, istediğiniz gibi birini bulmak zorlaşıyor, çünkü önünüzdeki seçenekler azalıyor. Bu duruma karşın sizin kriterleriniz artıyor. Bırakın 35'i, 30 yaşında erkekler bile artık kendini çok salmış durumda ve çoğu kendini Burak Özçivit zannediyor. :KK48:

Benim gördüğüm kadariyla artık erkekler yaşından baya genc gösteriyor ve 35 inde 28 lerinde duran yakışıklı erkek sayısı azimsanamaz bu yıllarda. Acaba siz bakım, spor vs yapıyorsunuz ama belki yetmiyordur. Yani demek istedgim hep o tarz yaşlı kılıklı erkekler denk geliyorsa belki ya auraniz ya siz guzel degilsinizdir belki yani 😃
Ince düşünen incinir adlı üye;
Bu olmadı şimdi..
Sizde üslup mu bilmiyorsunuz belki yani:)
Not: Son cümlemi filtreledim. Sevgili moderator banlamasın diye yoksa başka bir şey yazmak istedi bu gönül..

evet kısmet ama neden annelerimizin yaşında herkes 20 den önce evleniyordu, evlenmeyen çok çok azdı, boşanan da çok azdı. tamam şimdi siz o zaman da geç evlenenleri ve boşananları örnek göstereceksiniz ama bu yaygın, genel durumu değiştirmez.neden şimdi 30 lu yaşlardaki 3 kadından biri bekar?anneannem 5 çocuk doğurmuş. en son çocuğu 35 yaşında doğmuş.neden şimdi çocuk sahibi olmayan bu kadar çok .önceden de varmış ama çok çok az. eskilerde durum farklıymış.yani sadece kısmet değil zamanımızın realiteleri var. inanın nasip kısmet laflarına baya karnım tok. evet evlilik her yaşta olur ama bir şartla. bu saatten sonra dul, çocuklu, çirkin, fakir gibi özelliklerin en az birini belki daha fazlasını taşıyan biriyle ancak olur. benim bir tanıdığım evlendi 35 yaşında kendisinden de küçük bir adamla. ama adam çok çok çirkin. şimdi millet diyodur bak 35 yaşında kendinden küçüğünü bulmuş ama adamın hiçbir gideri yok yani. ben de birkaç sene öncesine kadar kısmete inanıyordum. ama kısmet yok hayatın gerçekleri var.
Buna katılmıyorum.
Bunun örneği annem babam. Annem 30 yaşında 35 yaşındaki hiç evlenmemiş babamla evlenmiş. Tamamen kısmet. Hatta annem evlenmekten umudunu kesmişmiş. Ki o zamanda 30 yaşına gelmiş bir kadının evlenmesi zor. Ama babamla evlendi. Hatta babam çok ısrar etmiş. Annem öyle kabul etmiş.
Yani oluyor..
Bu arada o adam size çirkin geliyordur. O tanıdığınıza yakışıklı gelmiştir:)

Evet yaş ilerledikçe çocuklu veya evlenmiş biri karşınıza çıkabilir. O da kriter meselesi..

Kızlar ben dış görünüş derken kaşı şöyle olsun, burnu böyle olsun demiyorum. Ama dişleri, tırnakları temiz olsun, ses tonu hoş olsun, ne bileyim belki küpesi olsun. Saat takma alışkanlığı olsun. Kastettiğim bu.

Canim bu yazdiklarin zaten olsun... temiz dış ve tirnak... bunlar minimum.

Konu sahibine katılıyorum. Erkekler kendini Brad Pitt sanıp genellikle kendinden küçük kızlarla birlikte olmak istiyor. Elbette yaşıtları hatta kendinden büyüklerle de olmak isteyen çok aşık olan kişiler olsa da bunların sayısı bence daha az. Bir de yaş arttıkça kadınların evleneceği erkeklerde ya boşanmış, çocuklu olma ihtimali artıyor bir de dış görünüşteki kriterlerde var. Amann doğru kişiyi bulmakta cidden zormuş düşündükçe fark ettim

• Beğen
Reactions: 000
Arkadaşlar önceki konularımdam biliyorsunuzdur. 35 yaş ve bekar bir bayan karşınızda. Bu konuyu ayrıca açmak istedim çünkü ayrıca bu konudaki görüşlerinizi merak ediyorum. Şimdi ben kendi dış görünüşüme çok dikkat eden biriyim. Sporumu yaparım, cilt bakımı, yeme içme düzenim. Tüm arkadaşlarım yaşımdan çok genç gösterdiğimi söyler. Ben hayatımda da tıpkı benim gibi bir beyfendi olsun istiyorum. Ve görüşmelerimde maalesef beni bu konuda etkileyen biri olmuyor. Hemen görüşmeyi kesiyorum. Hoş erkekler zaten çoktan evlenip çocuk sahibi olmuş oluyorlar. (Dolayısıyla aklımda şöyle bir düşünce oluştu, iyi erkekler çoktan kapılmış) Ben çok yaşlı biri ile de birlikte olmak istemiyorum. Çünkü gezmeyi, eğlenmeyi severim. Sanırım böyle bir evlilik yapmak için çok geç kaldım.
Senin durumun icin evlenmis bosanmis biri olur, ama muhtemelen cocugu olan olur.
Ve evet, o yasa kadar evlenmemisse, kesinlikle kendi tercihi degil, evlenilmeye layik gorulmedigindendir.
Ayrica dis gorunus benim icin de onemli, ornegin spor yapmayan gobekli erkege tahammulum yok, super yakisikli olsun demiyorum, kaldi ki ben de dunya guzeli degilim, ama gozune hos gelmesi tabi ki onemli

Buna katılmıyorum.
Bunun örneği annem babam. Annem 30 yaşında 35 yaşındaki hiç evlenmemiş babamla evlenmiş. Tamamen kısmet. Hatta annem evlenmekten umudunu kesmişmiş. Ki o zamanda 30 yaşına gelmiş bir kadının evlenmesi zor. Ama babamla evlendi. Hatta babam çok ısrar etmiş. Annem öyle kabul etmiş.
Yani oluyor..
Bu arada o adam size çirkin geliyordur. O tanıdığınıza yakışıklı gelmiştir:)

Evet yaş ilerledikçe çocuklu veya evlenmiş biri karşınıza çıkabilir. O da kriter meselesi..
o kişinin kimseye yakışıklı gelme imkanı yok emin olun. ha karakterini sevmiştir diyebiliriz belki.çocuklu adam da zor be. işte yaş ilerledikçe daha zor kısmetler çıkıyor. tolere etmesi daha zor oluyor.
bir önceki mesajımda yazmıştım. bu genellemeleri çürütecek örnekler illa ki vardır. sırf evlenmek için içime sinmeyen biriyle evlenmeyi düşünmüyorum. isteyen her zaman evlenebilir ama kiminle?içime sinen biri için artık bir umudum ve beklentim yok. evlenmemek de bir alternatif. birçok kişinin evliliğinden şikayet ettiğini düşünürsek evlenmemek bir kayıp olmayabilir.
siz benden birkaç yaş daha küçüksünüz. daha umutlu olmanız normal.sanırım ilişkiniz de var. ilişkiniz evlilikle sonuçlanmazsa ve birkaç yaş daha yaşlanırsanız beni daha iyi anlayabilirsiniz. bu konularda yaş çok çok önemli.
Herkes için hayırlısı olsun.Sizinle bu tip konularda hep karşılaşıyoruz. Siz benim argümanlarımı örneklerle çürütmeye çalışıyorsunuz. Amacınız pozitif olmak anlıyorum ama inanın ne desek boş. zaman çok çabuk geçiyor. Yaşayıp göreceğiz.

Çok seçiçi olunca hayat zordur herhalde bilemiyorum. Bana da hergün jilet gibi cıks eekekler sıkıcı geliyor :) Christian Grey gibi bi tiple de bir kereden fazla sevişemezdim çok sıkıcı :) 35 yaşındayım ben de evliyim ama evli olmasam da dış görünüş olarak bakacağım tek şey "sevişebileceğim bir fiziği var mı" olurdu :))) Gerisi halledilir bir şekilde.
Başına poşet mantıgı misali 🤣🤣🤣🤣

Başına poşet mantıgı misali 🤣🤣🤣🤣
Yok kız o anlamda demedim :) Atıyorum giyim tarzını beğenmiyorsam onu giyme bunu giy gibisinden değiştiririm nolcak yani :) Bi şekilde az çok bana hitap eder duruma geliyorsa devam gelmiyorsa tamam :))) Bir de bazen ( bazen ama ) çirkin erkekler daha seksi olabiliyor :) Çok yakışıklı adamla da naaıl sevişcem ya sevişmeye mi konsantre olayım adamın yüzüne mi 😀

Şimdi ablacım derseniz ki yüzü güzel olsun yakışıklı olsun o şekil erkek sayısı TRde çok çok az maalesef.

Ama derseniz ki güzel giyinsin, spor yapsın vücudu biçimli olsun, karizma olsun, eğitimli olsun zeki olsun bunlar olabilecek şeyler. Doğuştan güzel/yakışıklı olmasan da çabalayınca oluyor.

Size şöyle söyleyeyim ben de sizin gibi(ydim) kesinlikle çok yakışıklı istiyordum. Minimal kriterlerim uzun boylu olsun, şişko olmasın, eğitim ve net zeka bir de eğlenceli olsun😊

Yani oturup konuşabilmek çok önemli. Şimdi hoşlandığım adamı görsen beğenmezsin yüzü çok yakışıklı değil açıkçası karakaşlı karagözlü Türk erkeği işte😂 Ama uzun boylu ve kaportası iyi😂😂😂 Öte yandan çok kafa, eğlemceli, çok da zeki. Yani şöyle diyeyim etkilenirsen etkileniyorsun ya zekayla ya karizmayla , tip mip hoşlandıysan hikaye oluyor. Kısmet kısacası. Şimdi aşırı yakışıklı istyrm dersin ama karşına öyle biri çıkar ki ille de bu olsun dersin😊 ... kısmet yani.
Yok kız o anlamda demedim :) Atıyorum giyim tarzını beğenmiyorsam onu giyme bunu giy gibisinden değiştiririm nolcak yani :) Bi şekilde az çok bana hitap eder duruma geliyorsa devam gelmiyorsa tamam :))) Bir de bazen ( bazen ama ) çirkin erkekler daha seksi olabiliyor :) Çok yakışıklı adamla da naaıl sevişcem ya sevişmeye mi konsantre olayım adamın yüzüne mi 😀
Çok yakışıklı ile ortalama erkek arasında hiçbir fark yok canım. Biz yaş gereği bunları aştık 20 li yaşlarda insan gerçekten yakışıklı istiyor 30 lu yaşlarda ise sana kendini güzel hissettirecek erkek bana daha agır basıyor. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çok yakıştırdıgım nadir çiftlerden birisidir. Birde Tarkan var ki adam megastar ve ortalama Türk kadınıyla evlendi mantık daha önemli. Bu arada senin koca yaşadı valla bulmuş lokumu inşallah kıymetini biliyordur. 💞💞💞Çok tadlusun🤫

ben 30yas civari erkeklerin daha genc kadinlara baktigini cok dusunmuyorum. esimin 30yas ustu gayet evlerine sahip cikacak arkadaslari ya yasitlari ile evlendiler, ya bekarlar. yani 30 yas ustunde de duzgun, henuz uygun kisi ile karsilasmamis insanlar var.
anladigim kadariyla sizin tek kriteriniz yakisikli olmasi degil. sizin gibi kendine dikkat eden birni ariyorsunuz yani aslinda ortak noktalariniz olan birini ariyorsunuz. talebiniz cok makul. eminim biryerlerde karsiniza cikacaktir..sadece daha az onyargili olun(onyargilisiniz demiyorum). ve kisilere zaman verin, belki sizin yonlendirmenizle de sizin istediginiz gibi olabilir bir adam. misal o sagliksiz besleniyordur siz onu gittiginiz restoranlarla, siparis ettiginiz yiyeceklerle zamanla islersiniz, ya da spor yapmiyordur, birlikte bir salona baslarsiniz. yani siz de degiaime acik olun karsi tarafinda degisime acik olmasina onem verin.

sevgiler

Yanu türk erkeğinin bakış açısı belli ama ben yeni bir ornek vereyim. Tanıdığım bir plastik cerrah 40 yaşında. Adam hem çok zengin hem çok karizmatik yakisikli.
Yeni nişanlandı 35 yaşında biriyle. Kızın tipi cidden vasat

Senin durumun icin evlenmis bosanmis biri olur, ama muhtemelen cocugu olan olur.
Ve evet, o yasa kadar evlenmemisse, kesinlikle kendi tercihi degil, evlenilmeye layik gorulmedigindendir.
Ayrica dis gorunus benim icin de onemli, ornegin spor yapmayan gobekli erkege tahammulum yok, super yakisikli olsun demiyorum, kaldi ki ben de dunya guzeli degilim, ama gozune hos gelmesi tabi ki onemli

ben boyle dusunmuyorum. tabi ki iclerini bilemem ama 2 arkadasimiz var. 30 yasindan buyukler. bence ikisi de evlendiklerinde cok iyi eş olacaklar. esleeine yardimci ve nazik olacaklari gunluk hayattaki tavirlarindan bana düşündürdükleri. bazi insanlar sadece dogru insanlarla karsilasmiyorlar. benim 30yas üstü, yuzu gozu huyu suyu cok guzel olan bekar bayan arkadasim da var. hani kismet denir ya, bu insanlarin biraz şans ve zamana ihtiyaclari var. 30yas ustu demek ille bir problem olacak demek degil.

ben boyle dusunmuyorum. tabi ki iclerini bilemem ama 2 arkadasimiz var. 30 yasindan buyukler. bence ikisi de evlendiklerinde cok iyi eş olacaklar. esleeine yardimci ve nazik olacaklari gunluk hayattaki tavirlarindan bana düşündürdükleri. bazi insanlar sadece dogru insanlarla karsilasmiyorlar. benim 30yas üstü, yuzu gozu huyu suyu cok guzel olan bekar bayan arkadasim da var. hani kismet denir ya, bu insanlarin biraz şans ve zamana ihtiyaclari var. 30yas ustu demek ille bir problem olacak demek degil.
O zaman, o iki kisinin mutlaka dna'larindan alip kopyalamali. Zira dunya yuzeyinde, su an kendileri "nesli tukenmek uzere olan canli" kategorisindeler 😄😄

o kişinin kimseye yakışıklı gelme imkanı yok emin olun. ha karakterini sevmiştir diyebiliriz belki.çocuklu adam da zor be. işte yaş ilerledikçe daha zor kısmetler çıkıyor. tolere etmesi daha zor oluyor.
bir önceki mesajımda yazmıştım. bu genellemeleri çürütecek örnekler illa ki vardır. sırf evlenmek için içime sinmeyen biriyle evlenmeyi düşünmüyorum. isteyen her zaman evlenebilir ama kiminle?içime sinen biri için artık bir umudum ve beklentim yok. evlenmemek de bir alternatif. birçok kişinin evliliğinden şikayet ettiğini düşünürsek evlenmemek bir kayıp olmayabilir.
siz benden birkaç yaş daha küçüksünüz. daha umutlu olmanız normal.sanırım ilişkiniz de var. ilişkiniz evlilikle sonuçlanmazsa ve birkaç yaş daha yaşlanırsanız beni daha iyi anlayabilirsiniz. bu konularda yaş çok çok önemli.
Herkes için hayırlısı olsun.Sizinle bu tip konularda hep karşılaşıyoruz. Siz benim argümanlarımı örneklerle çürütmeye çalışıyorsunuz. Amacınız pozitif olmak anlıyorum ama inanın ne desek boş. zaman çok çabuk geçiyor. Yaşayıp göreceğiz.
Evet bu konularda karşılaşıyoruz.algida seçicilik hep bu konulara yazarim haliyle bu konular ilgi alanım:)
Evet ilişkim var. Yeni daha. 32 yaşındayım 3 yaş küçüğüm sizden. Aynı jenerasyonuz çok fark yok. Benim demek istediğim şuydu. Bende ümidi kaybetmiştim. Artık olmaz diyordum fakat ben kabule geçtim. Yani dedim ki vardır bunda da bir hayır. Bekar da yasarım diye düşünüyordum. Beklentiyi sıfırlamıstım o zaman oldu. Hayatta hep böyle oluyor bence. Belli olmuyor. Evlenir miyim Allah bilir. Tabi ki temennim evlenmek ama sizi anlamam için bekar kalmama gerek yok sizi şimdide anlıyorum.

Zaten evlenmek için evlenecek olsaydınız çoktan evlenirdiniz. Illa ki bulunurdu.. herkesin karşı taraftan beklentisi farklı oluyor. Insan içine sinen birini istiyor.

Ben sizi çürütme olarak olaya bakmıyorum.

Başka örnekler de var demek istiyorum. Ondan yazıyorum.. herkesin hayatı tek çizgide gitmiyor. Herkesin kaderi aynı değil. Bir süre beklentinizi sıfırlayın bu güzel..umarim güzel haberlerinizi alırız..

Evet bu konularda karşılaşıyoruz.algida seçicilik hep bu konulara yazarim haliyle bu konular ilgi alanım:)
Evet ilişkim var. Yeni daha. 32 yaşındayım 3 yaş küçüğüm sizden. Aynı jenerasyonuz çok fark yok. Benim demek istediğim şuydu. Bende ümidi kaybetmiştim. Artık olmaz diyordum fakat ben kabule geçtim. Yani dedim ki vardır bunda da bir hayır. Bekar da yasarım diye düşünüyordum. Beklentiyi sıfırlamıstım o zaman oldu. Hayatta hep böyle oluyor bence. Belli olmuyor. Evlenir miyim bilmiyorum tabi ki temennim evlenmek ama sizi anlamam için bekar kalmama gerek yok sizi şimdide anlıyorum.

Zaten evlenmek için evlenecek olsaydınız çoktan evlenirdiniz. Illa ki bulunurdu.. herkesin karşı taraftan beklentisi farklı oluyor. Insan içine sinen birini istiyor.

Ben sizi çürütme olarak olaya bakmıyorum.

Başka örnekler de var demek istiyorum. Ondan yazıyorum.. herkesin hayatı tek çizgide gitmiyor. Herkesin kaderi aynı değil. Bir süre beklentinizi sıfırlayın bu güzel..umarim güzel haberlerinizi alırız..
çok teşekkür ederim. aslında ben biraz karamsarımdır. belki biraz daha pembe gözlüklerle bakmak gerekebilir.
konumuz o değil ama sizin ilişkiniz nasıl gidiyor? artık çok karşılaşır olduğumuzdan soruyorum. nasıl içinize sinen bir mi? valla benim bir ilişkim olsa buralarda çok takılmazdım sanırım. siz bulma kısmını aşmışsınız. en zoru bu.

Yanu türk erkeğinin bakış açısı belli ama ben yeni bir ornek vereyim. Tanıdığım bir plastik cerrah 40 yaşında. Adam hem çok zengin hem çok karizmatik yakisikli.
Yeni nişanlandı 35 yaşında biriyle. Kızın tipi cidden vasat
Hayırlı olsun:)
Vasat derken mesleği mi denk değil?

Çok yakışıklı ile ortalama erkek arasında hiçbir fark yok canım. Biz yaş gereği bunları aştık 20 li yaşlarda insan gerçekten yakışıklı istiyor 30 lu yaşlarda ise sana kendini güzel hissettirecek erkek bana daha agır basıyor. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çok yakıştırdıgım nadir çiftlerden birisidir. Birde Tarkan var ki adam megastar ve ortalama Türk kadınıyla evlendi mantık daha önemli. Bu arada senin koca yaşadı valla bulmuş lokumu inşallah kıymetini biliyordur. 💞💞💞Çok tadlusun🤫
Ya Fahriyeyle Burak'ın bebeklerine ne demeli 😍 İşin bir de çocuk tarafı var. Öyle bir çocuk için çok yakışıklı biriyle geçici olarak evlenebilirim aslında 😂 Sarışın mavi gözlü bebek istiyorum ama esmer erkeklerden hoşlanıyorum. Çocuğu başkasından evliliği de başkasıyla yapabilme lüksümüz olsa iyi olmaz mıydı 😂

Back
X