Dik oturamayan var mı

L

leyla66

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi leyla66
ya arkadaşlar bakındım kamburlukla ilgili bi yazı göremedim ben dik durunca kamburum düzeliyo ama alışkanlık olmuş hep kambur duruyorum bunu bi egzersizle filan düzelten varmı yada böyle sorunu olan bilgilerinize ihtiyacım var senağlamasenağlama

• Konu Sahibi leyla66
otururken genelde kimse tam dik duramaz. yorar cünkü. önemli olan yürürken dik yürümek bence. ergenlik döneminde kızlar genelde vucut gelişmelerinden utandıkları için kambur dururlar ve bu alışkanlık yapar.

gelişim döneminde dik durmak önemli. ben sopa yutmus gibi yürüyorum hehe :)

• Konu Sahibi leyla66
evet canım alışkanlıkla alakalı
ben de çok kambur oturuyorum ve bu beni oldukça rahatsız ediyo geçen bi arkadaş pilates yapmaya başladıktan sonra çok dik oturmaya başladığını çok faydasını gördüğünü söyledi ama ne kadar doğru bilemem

• Konu Sahibi leyla66
benim sürekli yağtığım egzersizler var hareketler kolay ama çok etkili 10 günde sıkılaştım ve eskisi gibi dik durcam dik durcam diye kendimi zorlamadan farkında olmadan dik duruyorum hatta ilk yaptığım zamanlar bi kaç kişi boyunmu uzadı senin diye sormuştu (hayır sadece dik duruyorum artık hıhhh)
gerçekten duruş acayip etkiliyo ama ne yazıkki resimleri eklemeyi beceremedim bi türlü

• Konu Sahibi leyla66
10 günde sıkılaştıran dik tutuan egzersizler hangileri cnm aaa çok güzel birşeyy bende dik duramıorum kambur duruom yetmıo gıbı bıde kafamı sokuom ayy çok kötü oluyoomirmirmirmir

• Konu Sahibi leyla66
Son düzenleme:
  • Konu Sahibi leyla66
bende dik duramıyorum ya çok kötü pff. _derin_ o hareketler neler bi resim yada hareketleri anlatırsan sevinirim cnm..

• Konu Sahibi leyla66

ayyy hareketleri çok merak ettim resimlerini ekleyebilirsen çok sevinirim ben çok rahatsız oluyorum teşekkürler arkadaşım

• Konu Sahibi leyla66
10 günde sıkılaştıran dik tutuan egzersizler hangileri cnm aaa çok güzel birşeyy bende dik duramıorum kambur duruom yetmıo gıbı bıde kafamı sokuom ayy çok kötü oluyoomirmirmirmir

evet canımya bende kafamı içe gömüyom sonra kendim farkedince nasıl öyle durduguma şaşırıyorum resmen boyn kalmıyo başım omuzlarımda gibi gerçekten çok kötü inşallah arkadaşın hareketlerini öğrenebiliriz tavsiyelerinizi bekliyorum

• Konu Sahibi leyla66
arkadaşlar resimli anlatımı war bilgisayarda ama dün ekleyemedim bi türlü şimdi eklemeye çalışcam yine

• Konu Sahibi leyla66

sanırım oldu ben bu harekerleri bi dergide görmüştüm hergün yapıyorum sadece yarım saatimi alıyo ama çok etkili selülit felan kalmadı we duruşum değişti benim çok işime yaradı umarım sizede yarar

• Konu Sahibi leyla66
teşekkür ederim derin arkadaşım hepsini uygukayacağım inşallah işe yarar yazılarda anlaşıla biliyor sağolasınkaydirigubbakcemile5

• Konu Sahibi leyla66
önemli değil her gün düzenli yaparsan mutlaka faydasını görürsün kolay gelsin:)

• Konu Sahibi leyla66
ben de denesem iyi olacak. kambur gibi duruyorum ve bu da beni çok rahatsız ediyor.

• Konu Sahibi leyla66
ay derin çok teşekkürler, ben de öğrenci olduğum için enelerdir hep kambur dururum. ortaokuldan beri hep böyle, son zamanlarda çok rahatsız oluyodum. az önce yaptım harketleri, amanınnn dermanım kalmadııı,parmaklarım titriyo şuan, zor yazıorum. her yerim ağrıyor, dayak yemiş gibiyim. bide hantal bi insan da diilim, gören formda snır, ama meğersemçok hammışım...12.hareketi yaparken dikkat edin, çok zorlamayın. bacaktan çok kolları çalıştırıyo resmen, mahvetti beni...tekrar teşekkürler, artık günde 2 defa yaparım kendime gelebilirsem:)

• Konu Sahibi leyla66
canım annem lise yıllarımda az uğraşmadı benimle .dik dur diye diye.sinir olurdum.kanbur durduğumu gördüğü an sırtımıa vurur kızardı.gıcık olurdum o yaşlarda.
şimdi dimdikim. üstelik boyumda uzundur.

• Konu Sahibi leyla66

bende duymuştum plates oturuşu yürüyüşü düzeltiyormuş

• Konu Sahibi leyla66
bel çukurunun fazla olmasıda etkiliyomuş galiba benim bel çukurum fazla
gbek dışa doğru bel çukuru içe doğru kendimi bırakınca resmen 's'harrfi gibi oluyom gıcık oluyom inşallah düzelirim ya bel çukuru fazla olanlar varmı benim gibi

• Konu Sahibi leyla66
ya belkı bana guluceksınız ama ben dık oturmaya calsıncaa sırtımm cok agrıyoo bı kere alıstııııı kambur oturmayaaa sımdı duzelemıyommmmm yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…