Dik oturamayan var mı

sopa yutmuş gibi yürüyen kızlara kıl olurdum o ne öle derdim
ama spor yaptığım sıralar bi baktım kendiliğinden
bende sopa yutmuş gibi yürüyorum
spor yapın diyorum ben..

Ben spor yapmama rağmen bu sorunu yaşıyorum :KK43: ama yürürken bir sorun yok.. dediğin gibi sopa yutmuş gibiyimde. oturduğum zaman kamburlaşıyorum ben

eğer zararı yoksa ben de almak isterim. ben de farkında olmadan kambur durmaya başlıyorum bazen :KK43:

canım kardeşim hemşirelikte okuyor
zararı olmadığını söyledi
hatta bir arkadaşı kullanıyormuş
göğüsler ve sırt görsen dimdik duruyor diyo
zaten belli bir süre kullanılıyormuş
yine de si doktora danışın ne olur ne olmaz

canım kardeşim hemşirelikte okuyor
zararı olmadığını söyledi
hatta bir arkadaşı kullanıyormuş
göğüsler ve sırt görsen dimdik duruyor diyo
zaten belli bir süre kullanılıyormuş
yine de si doktora danışın ne olur ne olmaz

çok saol cnm kesin almaya karar verdim. Bir poliklinik var (özel old. için ismini vermek istemedim) orda bir doktora danışıp alıcam. Devamlı annemin dik otur diye uyarmasından bıktım.. annem neyse de sevgilim bile uyarıyo :)

bende alıcam didem...
artık yürürkende engel olamıyorum kendime bazen..
bana da lazım =((

bu kambur oturma bendede var bıde duydumki göbek oluşturuyomuş yani zayıf olsak bile göbeğimiz oluyomuş böyle oturunca

bu kambur oturma bendede var bıde duydumki göbek oluşturuyomuş yani zayıf olsak bile göbeğimiz oluyomuş böyle oturunca

ozaman hemen almam lazım valla. Hem kambur hem de göbekli ayrıca göğüslerin duruşu da değişiyor kamburken

son zamanlarda biraz kamburlaştım sanki banada o korseden lazım =(

ya arkadaşlar bakındım kamburlukla ilgili bi yazı göremedim ben dik durunca kamburum düzeliyo ama alışkanlık olmuş hep kambur duruyorum bunu bi egzersizle filan düzelten varmı yada böyle sorunu olan bilgilerinize ihtiyacım var senağlamasenağlama

ya malesef bu bende de var ve 15 yaşındayım düzeltemessem heralde 20'lerimde kambur olucam ama kendimi düzletmeye çalışıyorum:1no2:

eğer dik durmaya çalıştığınızda(hazırolda durur gibi) bile dik duramıyorsanız bi doktora gidin röntgen çektirin. özellikle ergenlik dönemnindeki kızları götürmek lazım. hafife alınacak bir şey değil. babaannem kamburdu, çok zor nefes alırdı. gerçi ölümü kamburdan olmadı ama defalarca nefes alamamaktan ölüyor diye hastaneye götürüldü. ömür boyu sıkıntısını çekti.
bu arada kamburun tıpta adı kifoz. böyle araştırabilirsiniz.

merhaba..
bende de var bu dert maalesef öellikle annemin beni sürekli dik otur demekle dürtmesi :78:
sert bi zemin özellikle yere dümdüz yatarak kamburun olduğu bölgeye hafif yüksek yastık koyun,yani boyundan itibaren başınız aşağıda kalıyor bu şekilde 15 dk boyunca yatmayı sürdürebilirsiniz. :KK71:

ya harıkaymıs bu hareketler cok cok sagol derin:) ben de yururken ıyı de otururken agrı cekıyorum ya :KK43: fınallerım bıtsın baslıyorum spora mıllet :))))) zaten su dersler varya masa basında otur otur onlar yaptı benı bole :KK1:

X