- 13 Haziran 2013
- 521
- 21
-
- Konu Sahibi sizdenbiri
Canım bu gün bakım yapma günüm şimdi geldim. Süpersin beni de motive ediyorsun. Hiç bir şey yemedim daha ufak bir çoban salatası hazırladım kendime bir dilim de ekmek tost makinesinde kızarttım çok açım bea. Bir litre su ve az sütlü kahve içti bakımlar yapılırken. Biber yagı ne için canım ?
Günaydın canımDün bira içtim ben az da tatlım yedim Bu gün daha disiplinli olucam. Bir siyah kahve ve su içtim. Acıktıgımda karpuz yiyecem. Yulaf kepeği nedir canım bende alim buralarda varmıdır acaba Şimdi süslenemiom diyosun ama kiloları verdikten sonra öyle bi süslenecek sin kiiiii Seni takdir ediyorum canım böyle devam edersen muhteşem sonuçlar başarıcaksın :13:
Hoşbuldum kankaCanım arada kaçamaklar yapmasam daha çabuk veririm birde senin kadar yürüsem bu arada çok acıktığımda bile az bir şey yediğimde karnım çabuk doyuyor dur diyebiliyorum artık zamanında hissedebiliyorum tok olduğumu nerde durmam gerektiğini bu da benim için büyük bir başarı eskiden dozu kaçırıyordum yemeğin. Hafif hissetmek hedefe her gün biraz daha yakınlaşmak çok güzel yaaa :13:
Canimmmmm geldiimmmmmmmmmmm. Ya kac gundur acilmiyo hic bir tr site burden baa zorlandik isimizi bile kotu etkiledi. Son gunlerde baya saldim kendimi ama yine de basladigimdan beri 4 kilo vermisim dn gece tartildim cok mutlu oldum. Artik burdayim canim seni hep dusundum masallah super gidyorsun:13:
GIZZZ ben ayın 14ünde sana katılmısım bu demek oluyor kı bugun 10. günüm bu kıloda normal oncekı 20 guınde demekkı vucudum alıstı sımdıde vermeye basladım son on gundur acayıp ınceldım cunkusum yuhhhhiii
Artik kimse bizi tuatamaaaaaaaaaaaaaaaaaz Bu gun rejime devam gecen bir hafta baya salmistim kendimi, verdigim kilolari geri almaktan korkuyorum. Bir yesil cay yudumluyorum
AaaaaaaaaaaaaaaaaminnnnnnnİVETTTT kesınlıkleee kımse bızı tutamazz artıkınn ramazan bayramında 70 kg olmayı hedeflıyorumm ınsallahhhhhhhhhhhh iç anam içççç yarasınn yagları erım erım erıtsınn ınsallah =)
AaaaaaaaaaaaaaaaaminnnnnnnUfak bir kahvalti yaptim canim ,suda pismis yumurta, iki dilim salam, bir dilim perynir iki zeytin salata bir dilim de ekmek. Sana bir sey diim mi kizzzz ben kendimi salmakla cok buyuk hata ettim simdi rejim moduna girmekte zorlaniyorum bir istahim var hic sorma zor tutuyorum kendimi.