Detoks ile zayıflama günlügü

3. litremde bitti gozlerım aydın olsun ..... sen yoksun halen ... bıber yagı alacagım bugun sarıp sarmalanıcam strecle artık

Canım bu gün bakım yapma günüm şimdi geldim. Süpersin beni de motive ediyorsun. Hiç bir şey yemedim daha ufak bir çoban salatası hazırladım kendime bir dilim de ekmek tost makinesinde kızarttım çok açım bea. Bir litre su ve az sütlü kahve içti bakımlar yapılırken. Biber yagı ne için canım ?

vallahi özledim seni ... gunun aydın olsun canım bu sekılde devam edersek emınım ıyı sonuclar elde edıcez

biberiye yağı basen gobek yaglarını parcalıyormus genelde spor yaparken surun strecle kendınızı sarın sıpır sıpır ter atıyormussun bende dun aktardan aldım ama tarıhı gecmıs kendıme cok kızdım hıc dıkkat etmemısım bugun baskın yapıcam =) bende ıse gene yuruyerek geldım 6km yol terlemısım donuma varana kadar degıstırdım sırt cantamda tasıyorum ay suslenemıomda yaaa cıcılerı gıyıp ıyıce sportmen oldum =)

1 bardak ılık suya 1 tatlı kasıgı elma sırkesı karıstırdım ıctım
1 bardak sekersız nescafe ıctım
1 bardakta yulaf kepeklı sutumu ıctım
gelır gelmez bırde 3 bardak su ıctım kana kana 1 lıtremıde yanıma alıcım sımdı yorulmusum yaa

Günaydın canımDün bira içtim ben az da tatlım yedim Bu gün daha disiplinli olucam. Bir siyah kahve ve su içtim. Acıktıgımda karpuz yiyecem. Yulaf kepeği nedir canım bende alim buralarda varmıdır acaba Şimdi süslenemiom diyosun ama kiloları verdikten sonra öyle bi süslenecek sin kiiiii Seni takdir ediyorum canım böyle devam edersen muhteşem sonuçlar başarıcaksın :13:

Son düzenleme:

hosgeldin canım özletme kendini yulaf kepegı tokluk hıssı verıyor ve metobolızmayı hızlandırıyor ducan dıyetını uygulyanlar kullanıyor ben o sebebden almıstım ama yapamadım o dıyetı sımdıde tuketıyorum aktarda bulabılırsın canım ducan dıyetı ıcın yulaf kepegı dersen eger ... evett yaaaaa ramazanda yurumucemde oruc oldugum ıcın o zamanlar cıcılerımı gıyer metroma bıner gelırım ısıme kafam rahat olur ramazandada 5-6 kılo verırsem gzel bır donum noktası olacak benım ıcın .... sende pek bırsey yemıyorsun canım gordugum kadarıyla ve kılonda fazla degıl zaten bırlıkte basarırız ınsallah

bırde sabah 1 dılım tost dılımı cavdar ekmegıyle 1 tane lght peynır yedım ucgenlerden =) az oncede aynını yedım mıdem ezıldıydı

Hoşbuldum kanka Canım arada kaçamaklar yapmasam daha çabuk veririm birde senin kadar yürüsem bu arada çok acıktığımda bile az bir şey yediğimde karnım çabuk doyuyor dur diyebiliyorum artık zamanında hissedebiliyorum tok olduğumu nerde durmam gerektiğini bu da benim için büyük bir başarı eskiden dozu kaçırıyordum yemeğin. Hafif hissetmek hedefe her gün biraz daha yakınlaşmak çok güzel yaaa :13:

Son düzenleme:

panpiş olduk gız goruyonnu sanırım bız beyınde bıtırmısız olayı o yuzden dur dıyebılıyoruz sımdık yemek yıcem az yaglı mercımeklı bulgur ve salata ve ayran aksama domat salat :)

Son düzenleme:
piff bugun aksam yuruyemıycem pek fazla gene ıslerım var ama hıc yoktan bi 1 km lik yolum var katedilecek =)

eve gıdınce bırseyler yermıyım bılmıyorum ama sanırım atıstırırım

canım yeni bir güne daha merhaba dedıkkk dustuk yollara

6m yolu yuruduk ılık suyla elma sırkesını ıctık sutlede yulafı ıctık ... 1 sımıt yedım domat salatla ve cayla mikemmeldi :) sımdıde suya baslıyorum bıde yesıl cay demlıommm

Canimmmmm geldiimmmmmmmmmmm. Ya kac gundur acilmiyo hic bir tr site burden baa zorlandik isimizi bile kotu etkiledi. Son gunlerde baya saldim kendimi ama yine de basladigimdan beri 4 kilo vermisim dn gece tartildim cok mutlu oldum. Artik burdayim canim seni hep dusundum masallah super gidyorsun:13:

hoşgeldin vallahi senı bekledım baska hıcbır topiğe satmadım cok sevındım 4 kılo vermene bende hafta sonu tartldım tok karnına 80geldım 1 ay once ac karnına 84 kıloydum ve ayakkabısız vs tartılmıstım sanırım bende 4-5 kg verdım ama bıldıgın gıbı 15 gune yakındır senınle buradayım ... bız bu azımle ınsallah nıce 14 kılolar verırız en azından ben senın pek fazlan yok =)

GIZZZ ben ayın 14ünde sana katılmısım bu demek oluyor kı bugun 10. günüm bu kıloda normal oncekı 20 guınde demekkı vucudum alıstı sımdıde vermeye basladım son on gundur acayıp ınceldım cunkusum yuhhhhiii

Son düzenleme:
Artik kimse bizi tuatamaaaaaaaaaaaaaaaaazBu gun rejime devam gecen bir hafta baya salmistim kendimi, verdigim kilolari geri almaktan korkuyorum. Bir yesil cay yudumluyorum

Artik kimse bizi tuatamaaaaaaaaaaaaaaaaazBu gun rejime devam gecen bir hafta baya salmistim kendimi, verdigim kilolari geri almaktan korkuyorum. Bir yesil cay yudumluyorum

İVETTTT kesınlıkleee kımse bızı tutamazz artıkınn ramazan bayramında 70 kg olmayı hedeflıyorumm ınsallahhhhhhhhhhhh iç anam içççç yarasınn yagları erım erım erıtsınn ınsallah =)

İVETTTT kesınlıkleee kımse bızı tutamazz artıkınn ramazan bayramında 70 kg olmayı hedeflıyorumm ınsallahhhhhhhhhhhh iç anam içççç yarasınn yagları erım erım erıtsınn ınsallah =)
Aaaaaaaaaaaaaaaaaminnnnnnn Ufak bir kahvalti yaptim canim ,suda pismis yumurta, iki dilim salam, bir dilim perynir iki zeytin salata bir dilim de ekmek. Sana bir sey diim mi kizzzz ben kendimi salmakla cok buyuk hata ettim simdi rejim moduna girmekte zorlaniyorum bir istahim var hic sorma zor tutuyorum kendimi.

Son düzenleme:

kız gecen bırının yorumunu okudum burada ay buyuyunce 23ünden sonra ıstah artarmıss felan bende bıraz kacırdım tabıı hafta sonuu ama devam suandaaa =)

anamm salmak derken oturup hamurısı kızartmaaa kebap mebappp tıka basa yedın mıı oyleyse kotu evet ama degılde tadımlıksaaaa sorun yokk bebegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…