Detoks ile zayıflama günlügü

gunaydınn canım iyi haftalar dılerım sana güzel başlasın güzel bitsin insallah .... bende bugun cok mutluyum hafta sonu kacamaklarım oldu ama genelınde dıkkat etmeye calıstım ... veeeee bır pantolonum vardı mart nısan aylarında gıydıgımde patlayacak gıbı oluyordum gobegım yanlarım oyle bır cıkıyordukı pazar gunu onuı gıydımm ve cok rahat hıssettım bel bolgesı genıstı bıle elım gırıyordu ıcıne cok sevındım demekkı dıkkat edıncede bırseyler oluyormus sadece bu 5 gunluk maratona baglamıyorum cunkı 2-3 aydır dıkkat edıyordum eskısı kdr yemıyordum azda olsa sanırım nısan ayından bu yana 5 kılo vermısımdır onumuzdekı 15 gun cok onemlı benım ıcın nişana 15 gun kaldı cunkı 5 kılo kadar versem cok ıyı olacak .... kendıme ozguvenım geldı 63 kılo olana kadar senle buradayım ınsallah =)

az ve sık yemekmıs tek mesele beyaz ekmegı kesmek yaglılardan elınden geldıgınce uzak durmak vallahı o zaman alıyorsun sonuclarını bakalım bayrama kadar ınsallah bır 10 kılom gıtmıs olur

Günaydın canım. Çok güzel başladı haftam teşekkür ederim sana da iyi haftalar. Ne güzel çok sevindim bende mutlu oldum yazdıklarını okuyunca. Bende dün gece ayrılmak üzere olduğum nişanlımla görüştüm cumartesı günü alış verişe gitmiştim dün de giydim cicilerimi. Bana nasıl hayran hayran bakıyordu bu ne güzellik böyle deyip duruyordu :=) Sonuç - barıştık. Özgüvenim geldi aynen benimde insan kilo verdiğinde gerçekten de üzerindekiler daha hoş duruyor.

az ve sık yemekmıs tek mesele beyaz ekmegı kesmek yaglılardan elınden geldıgınce uzak durmak vallahı o zaman alıyorsun sonuclarını bakalım bayrama kadar ınsallah bır 10 kılom gıtmıs olur

Benim sık yediğim söylenemez, az yemeğe dikkat ediyorum. Dün yemekten sonra tatlı yedim yememiştim bayadır ama suçlu hissetmedim bir kaç dilim aldım tadına bakarmış gibi. Şarap ta içtim. Bu gün rejime devam.

Domates salatalık, karpuz, kavun ,az peynir yemeğe planlıyorum.

Senin menüde ne var bu gün?

Barışmanıza sevindim hersey gonlunce olur ınsallah canım =)

az ye sık ye kavramı bende baya farklı sanırsam mesela halen bırsey yemedım ıkı uc galeta attım agzıma kahve ıctım 1,5 lıtrede su ıctım ve kızzz ne dıycem benım gunde yurudugum yol 12 km imiş =) şok oldum evden işyerım 5,5 km felanmıs = )

wow sen benden hızlı veriyosundur oyleyse ben evde oturuyorum her yere de arabayla gidiyorum. Kilonu ölçtün mu canım sen ya ben hala ölçmedim.Bende şimdi salata hazırladım kendime dün geceki şarap bu günümü çok etkileyecek gibime geliyor
Hareket ettiğin yürüdüğün için benden kocaman bir BRAVO. Görsün kilolar onlar mı daha güçlü bizler mi heheh

hayır tartılmadım hıc ıs yerımdekı tartı sanırım bozuk 79-80 arası oynuyor sureklıyarın sabah ac karnına eczanede tartılmayı dusunuyorum ve 15 gun sonrada tartılıcam aradakı farkı gorebılmek ıcın daha ıyı motıve olurum sanırım verırsem tabı ... evet yuruyorum oyle alıstım kı cok guzel rahatlıyorumda sorunlardan herseyden uzak sadece yola endekslenmek arada hayallere dalmak yururken hiçte fena değil yanı eglencelı bır hal aldı artık :) sabah uyanıyorum taytımı cekıyorum elımı yuzumu yıkıyorum dıslerı fırcalıyorum kremlenıyorum ustume totomu kapatacak uzunlukta tsrtümü gecırıyorum bırde yagmurluk cınsı şık şeker pembesı bı ceketm var onu gecırıyorum az goz makyajı sacımı ördüm bıde bugun seker kız candy gıbı oldum :) ayagımada gecırıyorum spor ayakkabıları düşüyorum yollara 07:30da işe geldiğimde 08:45di saat tempolu yuruyom çok şiddetli tavsıye ederım vallayı ınsanın ıcı rahatlıyor adeta...

Kız ne güzel anlatıyon be helal olsun motivasyon buna denir işte. Seni hayalimde canlandırdım pembe candy süpersin bir de insanın ruh hali dış görünüşünü de etkiliyor eminim. Kendimize bakıyoruz bundan sonra yemeğin kiloların kölesi olmicaz güçlü ve güzel hedefimize ulaşıcazzzzzzzzzz.

INSALLAH canımm ınsallah şişko olmak kılolu olmak hıc hos degıl hem saglık hemde gorunus acısından neden magazaya gırdıgımde 42 beden yerıne 38 bedenı rahatlıkla alıp denemıyeyım değil mi alış verıste bıle ınsanın sınırı bozuluyor sen gene fazla kılolu degılsın ama ben aldım başımı gıttım bır dur demek lazımdı ramazan oncesı ıyıde oldu bakalım susuzluga ramazanda nasıl dayanıcam onu bılmıyorum

bide sırt cantam var laci =) sankı işe değilde spora gıdıyorum yedek tsrt koyuorum zıbınla don bıde hemen degısıyorum ısyerıne gelınce =)

sabah saat 07:00 sade nescafe 09:15 de bır bardak lıght sute yulaf kepegi 12 gibide 4-5 galeta
öglen yani suandada coban salata ve kabak yıycem

2 litreyi devırdım 3.ne basladım =)

sabah saat 07:00 sade nescafe 09:15 de bır bardak lıght sute yulaf kepegi 12 gibide 4-5 galeta
öglen yani suandada coban salata ve kabak yıycem

2 litreyi devırdım 3.ne basladım =)

Siyah bir kahve içtim.
Bir çoban salatası yedim ve su içtim yarım litre.

Kilomu çok merak ediyorum ben ya gidip alsam mı kendime şu aleti evde tartınır dururum her an sonra ...

Susuzluga dayanamıyorum canım kötü oluyorum midem bulanıyor başım dönüyor benim. İnş sen başarırsın...

Siyah bir kahve içtim.
Bir çoban salatası yedim ve su içtim yarım litre.

Kilomu çok merak ediyorum ben ya gidip alsam mı kendime şu aleti evde tartınır dururum her an sonra ...

ben alıcam ramazan basladıgında =) ama yarın sabah ılk ısım gıdıp tartılmak olacak

Susuzluga dayanamıyorum canım kötü oluyorum midem bulanıyor başım dönüyor benim. İnş sen başarırsın...

bende agzım kuruyor ama napalım direnecem ramazanda şeytana karşı ... kızz suanda kendımden ıgrendım valla gezı parkına salsalar beni tomanın dagıtamadıgı direnişçileri bir anda dagıtabılırım kabaga sarmısaklı yogurt döktğm de

1 fıncan sekersız nescafe
1 fıncan çay
1 litre su .... şimdi lght sut almaya gidiyorum bime =) yulaf kepegımı halledemedım henüz..

yulaf kepeklı sutumu içtim ... ve bır fıncan yesıl cay demledım kendıme onu yudumluyorum

Neredesin canım yoksun ... ben ıkıncı lıtremıde bıtırmek uzereyım
oglen henuz bısey yemedım bı dılım baklava yedim :/ bırazdanda ıkı kasık haslama yagsız yogurtlu makarna yıcem : / sen nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…