- 20 Mart 2013
- 252
- 1
-
- Konu Sahibi sizdenbiri
Selam canim. Biz kadinlar neler satin almayiz neler guzellik ugrunaayy acıktımm fena halde yaaa ama hanı yesemde cok bısey yıyemem enteresen bır ıhtıyac oldu bu yemek yemek =)
Selam canim. Biz kadinlar neler satin almayiz neler guzellik ugrunadene bakalim madem almissin artik kaybedecek bir sey yok nasil olsa. Ben eskiden istahimi kesmek icin hap almistim baya ise yaradi hic bir sey yiyemiyordum ama sonra haberlerde zayiflama ilacindan bir kadin olumunu izledikten sonra hemen biraktim bir daha da elime surmedim. Dun yatmadan iki seftali yedim. Sonra benimki geldi isi geregi gec geliyor bu aralar.tost istedi ben de onunla yedim Bu gun sade bir kahve yarim muz ve iki dilim tavuk salam yedim. Kesmem lazim su kacamaklari verdigim kilolari almaktan cok korkuyorum az kaldi hedefe ulasmak Yesen bile az yemege gayret et canim, sonra istesen de cok fazla yiyemiceksin zaten. Az ve sik yemek bir kerede tikinmaktan iyidir butun diyetisyenler bunu onerir zaten.
Canim internet sorunum vardi giremedim. ASlinda 4 kofte ekmek ve ya yogurt yemediysen fazla olmamis. Et proteindir biliyorsundur.
Nisandan sonra da ugra buraya ya ozlerim ben seni amaaa
Yeni topigin hayirli olsun canim dun goz attim ama benim kilom uymuyo basligaben kendıme yenı topik actım taam mı hemde yenı kankalaram pampalarımdaoılduu hıhhhhhhama burayıda ıhmal etmem.. merak etme canım nişandan sonrada60 kıloya dusene kdr dıyet bolumlerınde surtucem sonrasında Allah kerım ınsallah =)
Yeni topigin hayirli olsun canim dun goz attim ama benim kilom uymuyo basligaEEeeeee nasil gecti anlatsana
kilon fazla degıl boyumuz aynı ben 83 kıloyum =) 63e dusmeyı hayal edıyorum sende 5 kılo vermek ıstıyorsan beslenme alıskanlıgını degıstırsen zaten kendılıgınden verırsın