- 13 Haziran 2013
- 521
- 21
- Konu Sahibi sizdenbiri
Canım benim benim denemediğim rejim diyet kalmamıştır herhalde. Bir kilo alıp bir zayıfladım ama dengesiz besleniyordum hep bıktım usandım anliyacagın artık. Psikoloji çok etkiliyor evet. Şimdi iyim yani en azından aç kalmıyorum ve çok yemek yiyip kötü hisetmiyorum. Bu gün kilomu da eklerim artık ...
Sen nasılsın nasıl gidiyor rejim nasıl hissediyorsun görüşmeyeli?
gunaydınn canım iyi haftalar dılerım sana güzel başlasın güzel bitsin insallah .... bende bugun cok mutluyum hafta sonu kacamaklarım oldu ama genelınde dıkkat etmeye calıstım ... veeeee bır pantolonum vardı mart nısan aylarında gıydıgımde patlayacak gıbı oluyordum gobegım yanlarım oyle bır cıkıyordukı pazar gunu onuı gıydımm ve cok rahat hıssettım bel bolgesı genıstı bıle elım gırıyordu ıcıne cok sevındım demekkı dıkkat edıncede bırseyler oluyormus sadece bu 5 gunluk maratona baglamıyorum cunkı 2-3 aydır dıkkat edıyordum eskısı kdr yemıyordum azda olsa sanırım nısan ayından bu yana 5 kılo vermısımdır onumuzdekı 15 gun cok onemlı benım ıcın nişana 15 gun kaldı cunkı 5 kılo kadar versem cok ıyı olacak .... kendıme ozguvenım geldı 63 kılo olana kadar senle buradayım ınsallah =)